sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Scandal la Steaua Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Andrei 

• <CERBER>
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-January 04

Scris 29 July 2004 - 10:39 PM

Citeaza

Cu patru zile înainte de debutul în noul sezon, Victor Pițurcă și Gigi Becali au avut un schimb dur de replici, antrenorul amenințînd cu demisia. Prietenia dintre Gigi Becali și Victor Pițurcă se credea că este una de neclintit. Lipsa rezultatelor a dus însă la animozități între cei doi, cele mai cunoscute fiind acelea după meciurile cu Dinamo, atîte din tur, cîte și din retur. Ieri însă, ambii sa-au întîlnit saă discute despre aducerea unui jucător pentru a-la suplini pe Tiberiu Curt, fotbalist care a ieșit din circuit pentru opt luni din cauza unei accidentări la genunchiul stîng. “Mai vreau un jucător”, i-ar fi spus Piți într-un mod amical, moment în care Gigi a luat foc, totul degenerînd într-un scandal în toată regula. “Ți-am adus pe cine ai vrut tu, și uite unde saîntem. Pe cine mai vrei? Nu mai luăm pe nimeni. Ăștia saînt, cu ăștia defilăm. M-am saăturat de compartimentele tale descoperite”, i-a răspuns latifundiarul din Pipera. “Ce caută peădureț la Steaua? Ienei e mai antrenor ca tine, deși e bătrîn și saărac lipit peămîntului”, a continuat tirada patronul, moment în care sa-a interpus președintele executiv Mihai Stoica. “Gigi, n-ai dreptate”, gest care poate însemna multe. Cunoscut ca fidel susținător și apărător al lui Becali, Meme a saărit pentru Pițurcă. Alături de Piți, Gigi și Meme, la discuție au mai asistat și vicepreședintele PNG, Emil Tocaacs, dar și consilierul patronului roș-albaștrilor, Dan Pavel. Gigi a teăcut, după care antrenorul a amenințat că își va prezenta demisia de la cîrma roș-albaștrilor, și a plecat. Vechile animozități au ieșit acum la iveală, Victor Pițurcă fiind și motivul relației încordate între verii Ioan și Gigi Becali. Din surse demne de încredere, Piți ar avea o ofertă din Arabia Saudită și, conform ultimelor evenimente, ar fi tentat saă-I dea curs.

Sursa ProSport
0

#2 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 29 July 2004 - 10:46 PM

Din cate am auzit eu pe la radio Piti nu mai e antrenor la Steaua.
Mare pacat, era bun.

#3 Utilizator offline   Andrei 

• <CERBER>
  • PipPipPipPipPip

Scris 29 July 2004 - 10:50 PM

La prosport inca nu e nici o stire.
Poate a fost doar un zvon.
0

#4 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 29 July 2004 - 10:56 PM

Citeaza

La prosport inca nu e nici o stire.
Poate a fost doar un zvon.

Nu nu a fost.
La Evenimentul Zilei a aparut:
http://www.evz.ro/sp...?news_id=162053

Demisia lui Piturca a fost numita “bomba verii” in fotbalul romanesc. Miercuri a intervenit diferendul care a umplut paharul intre patronul Gigi Becali si antrenorul Victor Piturca. Decizia lui Becali de a-la indeparta din lot pe mijlocasul Romeo Paduret si neintelegerile legate de culoarea numerelor de pe tricourile fotbalistilor au fost motivele oficiale. Intre cei doi au intervenit, de-a lungul timpului, mai multe dispute, care au explodat miercuri. “Satana” n-a mai acceptat ca Becali sa se implice in viata echipei, dorind ca el sa pastreze controlul absolut. In plus, Becali a confirmat ieri ca supararea lui Piturca ar fi putut proveni si de la faptul ca jucatorilor li sa-au tot marit contractele, iar cele ale antrenorilor nu. “Intr-un fel ma bucur ca sa-a intimplat asa. Vreau sa vad ce se petrece cu aceasta echipa condusa de alt antrenor”, a comentat Becali.

Sint fericit! Abia astept sa vin pe Ghencea, unde suporterii sint deosebiti. Voi sta pe banca duminica si nu mi-e frica de primele patru etape, cind vom intilni pe Rapid si pe Dinamo. Miine (n.r. - azi) vin la Bucuresti si ii voi saluta pe jucatori, pe care ii cunosc foarte bine.
Walter Zenga, noul antrenor de la Steaua.

#5 Utilizator offline   Andrei 

• <CERBER>
  • PipPipPipPipPip

Scris 02 August 2004 - 11:25 AM

Eu tin cu Dinamo si sincer imi pare bine ca a venit Zenga la Steaua ca asa au si mai putine sanse la titlu (nu ca inainte ar fi avut prea multe).
Sa nu te superi roportal.
0

#6 Utilizator offline   dorinand 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-November 03

Scris 12 August 2004 - 11:03 PM

din pacate dinamo nu merge mai departe in europene, pe langa steaua care .... :twisted: :twisted: :twisted:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis role
as dori sa stiu de unde imi pot cumpara din tm o pereche de role?
tzacanel  1 4.679
Topic inchis Ce agentie are cele mai bune cote pentru pariuri
info
Becali Laurentiu  14 16.875
Topic inchis Echipa Favorita Prophecy.  1 4.798
Topic inchis Dinamo a castigat Andrei  14 12.591
Topic inchis major league soccer virgin tudor  6 8.809