Stimati domni/doamne/domnisoare, de mai multi ani lucrez in domeniul telecomunicatiilor. In tot acest timp am trecut prin doua companii, ambele internationale, lideri de piata in tara la noi. Insa, incepand cu toamna acestui an, am decis sa urmez cursurile unei facultati. Preferabil la distanta, deoarece nu se mai pune problema sa ma intretina altcineva la o facultate la zi. Din ceea ce am gasit pe internet si m-ar interesa, ar fi informatica. Cu programarea ma descurc. Pascal, C++, FoxPro, stapanesc in totalitate programa de liceu, chiar mai mult, ma descurc si cand vine vorba de programarea orientata obiect in C++. Acum, cu Informatica la Babes-Bolyai (Cluj-Napoca, pentru ca este la aproximativ 100 km de mine) am o problema: nu se poate face decat la zi. Stiti cumva ceva centre teritoriale care mi-au scapat si unde se poate face la distanta? Daca da, cum este vazuta o facultate terminata in aceste centre? Deasemenea, am mai vazut Informatica economica si cibernetica, pe care as dori sa o compar cu Informatica de gestiune. Acestea doua au si locuri la ID, deci ar fi ok. Intrebarea mea este: Ce informatica se studiaza la aceste facultati, si care sunt celelalte cursuri care scot peri albi? Care este diferenta intre cele doua facultati? Va multumesc, si astept cu nerabdare parerile voastre.
Pagina 1 din 1
Decizie Pareri legate de doua facultati, intre care nu pot inca sa aleg
Scris 24 January 2009 - 09:48 PM
Pai intereseaza la universitatea din bucuresti,acolo sunt mai multe facultati la distanta,si daca tot ai lucrat in telecomunicati de ce nu faci chiar telecomunicatii...si apropo nu cred ca cine se duce stie atatea despre programare cat tine....la facultate,nu ii intereseaza pe ei ce stim la inceput,probabil ca la inceput unii vor avea un nivel foarte avansat unii o iau la zero dar vei vedea ca situatia se va schimba pe parcurs,si profii nu au pretentii nu stiu de care,cel putin in primu an,deci nu ai de ce sa iti faci probleme
Scris 12 May 2009 - 10:40 AM
Daca tot optezi pentru invatamantul la distanta de ce nu alegi Universitatea Spiru Haret? Centru teritorial este si la Bistrita...
Iar daca doresti sa-ti faci o idee despre ce profil ti s-ar potrivi, poti intra aici http://www.picatura.ro ,dai click pe facultati,si vezi ce se studiaza la fiecare specializare in parte...in fiecare semestru...in fiecare an
Iar daca doresti sa-ti faci o idee despre ce profil ti s-ar potrivi, poti intra aici http://www.picatura.ro ,dai click pe facultati,si vezi ce se studiaza la fiecare specializare in parte...in fiecare semestru...in fiecare an
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Elena Perta | 0 | 1.007 |
|
facultatea de geografie craiova
daca sunteti la geografie intrati si lasati cateva pareri |
ana0nyma | 4 | 6.079 |