o comparaţie tragi-comică
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-54884...data-bordel.htm
Prostitutia De ce e ilegala prostitutia ?
Scris 13 March 2009 - 05:07 PM
tocmai am aflat ca e legala
ups .. nu e legala ..doar ca nu se mai pedepseste
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Soc...rostitutia.html
ups .. nu e legala ..doar ca nu se mai pedepseste
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Soc...rostitutia.html
Scris 13 March 2009 - 07:24 PM
din partea mea sa fie ..nu am nimic impotriva ...chiar ar fi benefic
Scris 13 March 2009 - 07:57 PM
Toranagasama, la Jan 19 2009, 07:27 PM, a spus:
"Tocmai am vazut la stiri o biata fata de 18 ani care a sarit de la etajul 2 pentru a scapa de viol...adica de 2 colegi frustrati ".
Dupa ce m-am intrebat de ce am vazut o asemenea stire... am ajuns la o concluzie si intrebarea: DE CE MAMA DRACULUI E ILEGALA PROSTITUTIA ?
E o problema filosofica... IO CRED CA NUMARUL VIOLURILOR AR SCADEA DRASTIC DACA AR FI LEGALA{sau nu ?...comentati}
Daca ne mai uitam prin unele topicuri observam ca anumiti indivi se gandesc la sinucidere doar datorita faptului ca sunt virgini etc...sper ca intelegeti unde bat...=> DE CE e ILEGALA PROSTITUTIA?.
Care sunt argumentele contra prostitutiei...inafara de boli cu transmitere sexuala...E cumva imoral,daunator sa "nesanatos psihologic" sa apelezi la asemenea servicii...CARE E PROBLEMA ????
UNDE E LIBERTATEA ?
Ce-ar fi sa facem o petitie si sa cerem legalizarea prostitutiei ?
P.S:Sa nu-mi dati citate din BIBILIE
Dupa ce m-am intrebat de ce am vazut o asemenea stire... am ajuns la o concluzie si intrebarea: DE CE MAMA DRACULUI E ILEGALA PROSTITUTIA ?
E o problema filosofica... IO CRED CA NUMARUL VIOLURILOR AR SCADEA DRASTIC DACA AR FI LEGALA{sau nu ?...comentati}
Daca ne mai uitam prin unele topicuri observam ca anumiti indivi se gandesc la sinucidere doar datorita faptului ca sunt virgini etc...sper ca intelegeti unde bat...=> DE CE e ILEGALA PROSTITUTIA?.
Care sunt argumentele contra prostitutiei...inafara de boli cu transmitere sexuala...E cumva imoral,daunator sa "nesanatos psihologic" sa apelezi la asemenea servicii...CARE E PROBLEMA ????
UNDE E LIBERTATEA ?
Ce-ar fi sa facem o petitie si sa cerem legalizarea prostitutiei ?
P.S:Sa nu-mi dati citate din BIBILIE
Cred ca de fapt interesul este sa se faca traficul de carne vie. Pana la urma tind sa cred ca de fapt este sacrificata adevarata moralitate, pragmatica si rezultata in urma unor necesitati cu o falsa moralitate care de fapt ascunde interese obscure, de regula interese financiare, afaceri ale unor oameni posibil chiar din structurile "stapanirii" si care-si gestioneaza de la distanta astfel de afaceri. Desigur, daca s-ar legifera prostitutia le-ar pica si lor steaua...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Catalog cu medii...de varsta | cosmopolitan ash | 264 | 33.294 |
|
Google Language tools
Google da traduceri traznite |
corinae | 8 | 11.029 |
|
si e super de treaba |