cine ma poate ajuta si pe mine...sunt disperat...am nevoie de sunet pt ca joc cs....
Pagina 1 din 1
nu am sunet pe net
Scris 19 January 2009 - 07:03 PM
de cand mi-am cumparat noul pc acum 5 luni tot incerc sa aflu de ce nu am sunet pe net(youtube....messenger..cand aprind pc-ul dar in rest am (winamp etc)
cine ma poate ajuta si pe mine...sunt disperat...am nevoie de sunet pt ca joc cs....
:X:X plz
Scris 19 January 2009 - 07:25 PM
zamfir adrian, la Jan 19 2009, 07:03 PM, a spus:
de cand mi-am cumparat noul pc acum 5 luni tot incerc sa aflu de ce nu am sunet pe net(youtube....messenger..cand aprind pc-ul dar in rest am (winamp etc)
:X:X plz
click internet--click internet options---go to Advanced---scroll pana la Multimedia--bifeaza;;Play sound in web pages.
.......
sper sa mearga
bafta
Scris 21 May 2009 - 10:05 AM
in cazul in care acestea nu merg nici daca sunt bifate?
alta optiune?
(aseara am instalat windowsul si nu merg sunetele de pe pag.)
alta optiune?
(aseara am instalat windowsul si nu merg sunetele de pe pag.)
Scris 22 May 2009 - 08:07 AM
zamfir adrian, la Jan 19 2009, 08:03 PM, a spus:
X:X plz
Deci... despre youtube inteleg, dar messenger si CS... nu prea e aia "pe net". Aplicatiile respective sunt la tine pe calculator, moment in care titlul trebuia sa sune altfel.
Legat de Youtube > pune-ti ultima versiune de Flash Player. Messengerul foloseste si el Flash Player.
CS-ul e alta mancare de peste. Ma face sa ma gandesc la faptul ca nu ti-ai instalat placade sunet. In dreapta jos pe langa ceas ai o iconita cu un difuzor ? Daca nu, atunci instaleaza placa de sunet (de obicei driverele le gasesti pe CD-ul placii de baza).
Daca ai placa de sunet instalata si totusi nu se aude nimic, mergi in Control Panel > Sounds and Audio Devices si vezi acolo in lista cu toate volumurile ca nu cumva cel de "Wave" sa fie spre minim sau pe mute.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
probleme internet | Loky123 | 2 | 796 |
|
Flash PopUp
cum sa fac? |
x-trance`dj | 0 | 1.145 |
|