sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Diane-35 despre Diane 35 Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   pisicuttza 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 21 January 2007 - 12:18 PM

decy chiar e important pt mine...dak tot cititi, spuneti-va si voi parerea pls!
0

#12 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 21 January 2007 - 12:54 PM

Sunt anticonceptionale,desigur...numai ca se mai folosesc si in tratamentul dereglarilor hormonale.
Ofera protectie exact ca si celelalte anticonceptionale.

100% este garantata numai sterilizarea feminina,numai ca si acolo se mai dau rateuri (eu sunt un exemplu!).
0

#13 Utilizator offline   Cristina_89 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 06-February 07

Scris 06 February 2007 - 01:21 PM

Buna
Medicul dermatolog mi-a recomandat pentru o acnee vulgara, superficiala ori Roaccutan,ori Diane 35 pentru excesul de sebum.Am ales tratamentul al doilea pentru ca stiu despre Roaccutan ca are nenumarate reactii adverse si e destul de greu de suportat,ar fi trebuit sa-l iau aproximativ 2 ani.Mi se par foarte mult 750 de tablete.Tratamentul cu Diane 35 mi l-a recomandat pe o durata de 3 luni.nu am mai luat niciodata anticonceptionale.Medicul mi-a spus k reactiile nu vor fi puternice.nu ma voi ingrasa,etc. dar din cate am citit incep sa ma indoiesc de ce a spus medicul...astept sfaturi va rog.
0

#14 Utilizator offline   Cristina_89 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 06-February 07

Scris 07 February 2007 - 08:09 PM

din cate stiu eu medicamentul Diane 35 nu e recomandat pentru contraceptie, pentru k pot aparea efecte adverse, ci pentru acnee si reglari hormonale.
0

#15 Utilizator offline   Knut 

• Sense
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-December 06

Scris 08 February 2007 - 12:46 PM

si eu stiu la fel. Adica diane35 este o pilula recomandata cel mai des de medicul dermatolog, si nu de ginecolog. Este o pilula cu concentratie foarte mare, de ce nu iei altceva cu concentratie mai mica? Sunt zeci de optiuni pe piata. Diane35 sunt cele mai periculoase!!
0

#16 Utilizator offline   Knut 

• Sense
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-December 06

Scris 08 February 2007 - 01:09 PM

Despre toate anticonceptionalele se spune ca sunt sigure doar in procent de 98%-100%, nu pentru ca nu ar fi eficiente, ci din simplul motiv ca femeile mai uita sa le ia. Daca le iei conform prospectului esti protejata 100%, pentru ca, ca orice anticonceptionale, iti opreste ciclul lunar.
0

#17 Utilizator offline   layra_i 

• scanteie divina....
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-April 06

Scris 08 February 2007 - 01:12 PM

Vezi postareapisicuttza, la Jan 21 2007, 01:24 AM, a spus:

Eu am gasit pe un site cum ca nu ar fi...dar nu stiu cum naiba pe prospect scrie ca sunt si ca ofera protectie contraceptiva de 98%-100% sau asa ceva???? ca yo nu pricep.

sunt anticonceptionale....stiu pe cineva care a folosit :huh: ...si sunt si eficiente..
acu depinde pentru ce le vrei :resent:
0

#18 Utilizator offline   alina.v 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 18-September 06

Scris 14 February 2007 - 12:25 PM

Diane 35 sunt in primul rand pentru dereglari hormonale si simptomele care le insotesc:hiperpilozitate, hirsutism, etc. Au si efect anticonceptional in aceeasi masura in care il au si pastilele special destinate pentru asta.Daca ti-au fost prescrise de un medic nu ar trebui sa ai probleme cu ele.Daca ai indoieli in legatura cu ceva poti intotdeauna sa consulti un alt medic. :yahoo:
0

#19 Utilizator offline   pedralbes 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 13-January 07

Scris 15 February 2007 - 09:57 PM

Vezi postareaCristina_89, la Feb 6 2007, 01:21 PM, a spus:

Buna
Medicul dermatolog mi-a recomandat pentru o acnee vulgara, superficiala ori Roaccutan,ori Diane 35 pentru excesul de sebum.Am ales tratamentul al doilea pentru ca stiu despre Roaccutan ca are nenumarate reactii adverse si e destul de greu de suportat,ar fi trebuit sa-l iau aproximativ 2 ani.Mi se par foarte mult 750 de tablete.Tratamentul cu Diane 35 mi l-a recomandat pe o durata de 3 luni.nu am mai luat niciodata anticonceptionale.Medicul mi-a spus k reactiile nu vor fi puternice.nu ma voi ingrasa,etc. dar din cate am citit incep sa ma indoiesc de ce a spus medicul...astept sfaturi va rog.

diane 35 sunt anticonceptionale...daca ti le a recomandat medicul e foarte bine...la inceput o sa iei putin in greutate pt ca e normal...anticonceptionalele te "ajuta" sa retii putina apa in organism iar asta e = cu o oarecare ingrasare.depinde foarte mult si de metabolism insa. am prietene care le suporta foarte bine..si am o prietena care s a cam "rotunjit" :( si...din cate am inteles, aceste diane 35 provoaca o mica depresie, dar nu stiu nimic sigur...nu pot garanta. la urmatoarea vizita la ginecolog, daca nu uit, promit ca il intreb si revin.
0

#20 Utilizator offline   silviana20 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 27-February 07

Scris 27 February 2007 - 11:25 AM

salut.....
am o mare dilema si vreau sa ma ajutati ... :vampire:
cand se i-au anticonceptionalelele (diane 35) seara sau dimineata.
sunt primele mele anticonceptionale luate adica azi ar fi prima zi si nu stiu sa le iau in seara sau dimineata?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse