sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Noile buletine Antihrist 666 Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 24 January 2009 - 01:12 PM

Vezi postareavali_, la Jan 24 2009, 12:18 PM, a spus:

daca nu iti impartasesc tie credinta nu inseamna ca sunt prosti abtine-te .

Nu ai inteles corect mesajul!
Iata detailat
Daca Credinta este accesibila oricui ... adica si celor mai prosti oameni... (ceea ce nu se poate contesta) si Cunostintele(Stinta) este inaccesibila prostilor ptr ca cere exercitiu si efort intelectual (si nici asta nu se poate contesta) ...ce sa intelegem?
Pentru cine e Religia ... si ptr cine Stinta?
Manastire intr-un picior ...ghici tu!
0

#22 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 24 January 2009 - 01:17 PM

Vezi postareaSikaryan, la Jan 24 2009, 01:12 PM, a spus:

Nu ai inteles corect mesajul!
Iata detailat
Daca Credinta este accesibila oricui ... adica si celor mai prosti oameni... (ceea ce nu se poate contesta) si Cunostintele(Stinta) este inaccesibila prostilor ptr ca cere exercitiu si efort intelectual (si nici asta nu se poate contesta) ...ce sa intelegem?
Pentru cine e Religia ... si ptr cine Stinta?
Manastire intr-un picior ...ghici tu!

dupa logica ta ar trebui sa te incadrez si eu la fel, dar avand in vedere ca sunt si oameni super inteligenti care sunt religiosi logica ta cade.
tu faci deductii logice oltenesti. daca stii bancul ai prins idea.
0

#23 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 January 2009 - 01:53 PM

Nu il stiu dar nu conteaza !

In rest tot nu ai inteles!

In exercitiul logic de mai sus facut eu ma refeream la segmentele de populatie caruia i se adreseaza cu precadere religia si stinta!

.. si cum prostia este o boala GENERALIZATA pe planeta ...adica aproape la fel de extinsa ca si religia ... iar inteligenta este mai degraba o exceptie ...revin cu intrebarea ...cui i se adreseaza Credinta ... si carui segment de populatie i se adreseaza Stinta?
Te rog ca raspunsul tau sa tina cont de diferenta intre general si exceptie ...caci a prezenta o exceptie ca regula generala ...este tot un fel de a MINTI!

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 24 January 2009 - 01:54 PM

0

#24 Utilizator offline   Aend 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-December 07

Scris 24 January 2009 - 03:49 PM

Vezi postareaSikaryan, la Jan 24 2009, 12:08 PM, a spus:

Pai daca Biblia e Cuvantul lui Bau-Bau ...cum iti explici ca exista o scriptura scrisa cu 1000 de ani inaintea ei (de catre oameni) care contine 99% textul Bibliei?

Orice a existat inainte de Biblie, au fost pergamente si alte scrieri ale oamenilor lui Hristos si alti duhovnici vrednici de El . Apropo , poate prezinti detaliat de ce s-au scos apocrifele din Biblie :o:

Da ...si culmea este ca acestia daca nu sunt capabili sa STIE ...sunt in schimb foarte capabili sa creada!
Oare din ce cauza este tocmai asa ... sa fie oare credinta doar ptr oamenii prosti????

:o: da , iti dau eu chibrit daca nu ai . dar fa-o odata :P . Nu pricepi ca a sti nu mai inseamna a crede ? si ce rost mai are ea orice credinta ? cand de fapt s-ar numi STIINTA ? cine e cel care are goluri in logica ? eu sau tu ? :P

... Biblia crestina? ...E bine ca ai facut specificarea ca altfel credeam ca te referi la Biblia lui Mao !

Da , crestina pentru ca sunt foarte multe Biblii modificate atat de inteligent incat si expertii pot fi indusi cu usurinta in eroare . (Te pui cu dracu? :o: )
0

#25 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 January 2009 - 08:00 PM

Vezi postareaAend, la Jan 24 2009, 03:49 PM, a spus:

Orice a existat inainte de Biblie, au fost pergamente

Fals !
Au fost role care se desfasurau ...adica exact asa cum sunt si astazi in religia mama ...cea Mozaica!

Citeaza

si alte scrieri ale oamenilor lui Hristos si alti duhovnici vrednici de El

Asta chiar ca ar fi culmea prostiei ... poate ai vrut sa zici Oamenii din Marea Sinagoga ...adica mult mai vrednici decat un nikipercea ca el ...sau nu cumva crezi ca in Tanach se faceau profetii ptr Biblie ...doar ptr ca Isus isi va trada religia :o: !
Nu vezi ca nu se leaga logica ...Hristos in religia in care s-a nascut si a si murit ...a fost un neica nimeni!

Citeaza

Apropo , poate prezinti detaliat de ce s-au scos apocrifele din Biblie :o:

Poate ca da ...dar eventual pe un alt topic !

Citeaza

Nu pricepi ca a sti nu mai inseamna a crede ?

NU!
Eu stiu ca a STI este sa STI ...nu sa crezi ...!

Citeaza

si ce rost mai are ea orice credinta ?

Evident ca are doar un singur rost ...acela de a prosti lumea!

Citeaza

cand de fapt s-ar numi STIINTA ?

Pai nici nu trebuie ...vezi bine ca din clasa I-a ti se pretinde sa STI si nu sa CREZI
Si oriunde si oricand esti apreciat dupa cat STI si nu dupa cat CREZI ...caci daca ai fi apreciat dupa cat CREZI ...orice baba proasta si analfabeta ar deveni Profesor Universitar!

Citeaza

cine e cel care are goluri in logica ? eu sau tu ?

Bag sama ca tu!
Dar sa-i lasam pe altii a ne aprecieze!

Citeaza

Da , crestina pentru ca sunt foarte multe Biblii modificate atat de inteligent incat si expertii pot fi indusi cu usurinta in eroare . (Te pui cu dracu? :o: )

Bas ca nu!
Dar ce te faci ca tocmai Biblia crestina e cea mai modificata scriptura ...si daca e scrisa de oameni ea e vanduta credinciosilor ca si Cuvantul lui Dumnezeu ... ce zici de asta ...Te pui cu dracu ...adica cu cel care si-a sadit neghina in biserici?
0

#26 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 24 January 2009 - 08:21 PM

Vezi postareadark_light, la Jan 19 2009, 01:47 PM, a spus:

nu inteleg...cei care cred in treaba cu cipul satanei si cu Apocalipsa, n-ar trebui sa se bucure ca prind vremurile din urma? ca o sa inceapa judecata de apoi si ca o sa intre pe urma in epoca pacii eterne?

cum poti sa te bucuri de aceste vremuri, cand treci prin foc?
cum sa te bucuri deplin de soare cand inca ploua, chiar daca intrezaresti razele sale?

Vezi postareaAend, la Jan 23 2009, 10:48 PM, a spus:

eu nu inteleg ceva : 666 cum se considera ca l-am primit? daca acceptam cipurile din buletine sau daca suntem "Stampilati" pe corp cu vreun microcip? :o:

666 l-ai primit daca accepti sa fii asuprit, controlat, verificat, supus acelora care vor puterea pt ei... atunci!

Vezi postareavali_, la Jan 24 2009, 01:17 PM, a spus:

tu faci deductii logice oltenesti. daca stii bancul ai prins idea.

nu te lega de olteni :o:
0

#27 Utilizator offline   BlueColor 

• .
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 24 January 2009 - 10:46 PM

Citeaza

Pai nici nu trebuie ...vezi bine ca din clasa I-a ti se pretinde sa STI si nu sa CREZI
Si oriunde si oricand esti apreciat dupa cat STI si nu dupa cat CREZI ...caci daca ai fi apreciat dupa cat CREZI ...orice baba proasta si analfabeta ar deveni Profesor Universitar!

Bag de seama ca tu nici macar nu STII ca verbul "a sti" la persoana a II-a singular se scrie cu doi de "i", desi tu crezi ca stii... aici intervine credinta. E bine macar sa crezi in ceva... si poate pe parcurs ai sa intelegi ce e si cu credinta adevarata, STIINTA adevarata si Adevarul suprem. Ti-am dat un exemplu, asta nu inseamna ca ma deranjeaza faptul ca tu nu ai cunostinte elementare de gramatica.

Aceasta postare a fost editata de Spring`: 24 January 2009 - 10:59 PM

0

#28 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 January 2009 - 11:03 PM

Vezi postareaSpring`, la Jan 24 2009, 10:46 PM, a spus:

.., asta nu inseamna ca ma deranjeaza faptul ca tu nu ai cunostinte elementare de gramatica.

Fi linistit ca nici pe mine nu ma deranjeaza ca esti bata la germana ...limba mea materna ...in orice caz ar fi o cinste ptr tine sa sti tu germana cum stiu eu romana!
0

#29 Utilizator offline   BlueColor 

• .
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 24 January 2009 - 11:29 PM

Vezi postareaSikaryan, la Jan 24 2009, 11:03 PM, a spus:

Fi linistit ca nici pe mine nu ma deranjeaza ca esti bata la germana ...limba mea materna ...in orice caz ar fi o cinste ptr tine sa sti tu germana cum stiu eu romana!

Toti suntem si vom fi limitati intr-o materie anume, nu le stim pe toate. Dar decat sa pui pret numai pe stiinta, sa uiti de credinta si sa fii mereu limitat si frustrat ca nu le stii pe toate, mai bine sa crezi intr-un adevar suprem, incognoscibil mintii umane dar posibil cu ajutorul credintei(nu vezi, dar crezi). Tu poti sa crezi in ce vrei, dar mai tarziu vei suporta consecinta alegerilor tale. Toti inainte de a invata si de a sti, credem.. credem ca prin intermediul invataturii vom ajunge la o oarecare stiinta. Mi se pare destul de logic.
Intr-adevar sunt bata la germana, dar cred ca nici tu nu esti mai bun la franceza :)
0

#30 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 January 2009 - 11:45 PM

Vezi postareaSpring`, la Jan 24 2009, 11:29 PM, a spus:

Toti suntem si vom fi limitati intr-o materie anume, nu le stim pe toate. Dar decat sa pui pret numai pe stiinta, sa uiti de credinta si sa fii mereu limitat si frustrat ca nu le stii pe toate, mai bine sa crezi intr-un adevar suprem,

Aici sunt total de acord cu tine !
Stiinta este mult mai seaca si nu iti permite niciodata libertatea pe care ti-o da credinta !
Mai departe este o problema ce tine de personalitatea fiecaruia ...si eu recunosc ca la acest capitol am o mare problema de ex mai pragmatic fiind ...nu pot intelege la ce imi foloseste o credinta in care am libertatea sa cred ca porcii zboara din floare in floare ...si nici nu vad rostul sa citesc niste povestiri scrise de primitivi din epoca bronzului si sa imi fac din ele o busola de viata ptr problemele erei informaticii!
Nu te supara ...dar mi se pare total aiurea ...iata de ce prea multa libertate nu e intotdeauna benefica!

Citeaza

Intr-adevar sunt bata la germana, dar cred ca nici tu nu esti mai bun la franceza :)

Nu fi sigura ...prima mea nevasta era belgianca ...si am locuit in Belgia langa Namur vre-o 8 ani asta fara sa ma laud ca am plecat de pe bancile celui mai bun liceu din Timisoara cu bune cunostinte de limba franceza ...si era sa uit ...am lucrat si vre-o 3 ani in Elvetia la Montrex in Vaud zona tot de limba franceza!...dar scuze ..nu e fair sa te lauzi ...dar am invatat de la sarmanul Goethe ca numai prostilor le sta bine sa fie modesti!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Crede si vei avea ellla  14 3.222
Hot Topic (New) Preotii sau popii . Ce parere aveti despre ei? * * * - -
Teme combinate
Antaliss  362 38.739
Hot Topic (New) Atasamente Religia in scoli, pro sau contra?
teme combinate
neuron  1.934 53.342
Replici noi Creierul inimii humea  4 1.116
Hot Topic (New) Atasamente Rugaciunea, discutii diverse
aici nu se posteaza rugaciuni
ellla  180 14.090