Aend, la Jan 24 2009, 03:49 PM, a spus:
Orice a existat inainte de Biblie, au fost pergamente
Fals !
Au fost role care se desfasurau ...adica exact asa cum sunt si astazi in religia mama ...cea Mozaica!
Citeaza
si alte scrieri ale oamenilor lui Hristos si alti duhovnici vrednici de El
Asta chiar ca ar fi culmea prostiei ... poate ai vrut sa zici Oamenii din Marea Sinagoga ...adica mult mai vrednici decat un nikipercea ca el ...sau nu cumva crezi ca in Tanach se faceau profetii ptr Biblie ...doar ptr ca Isus isi va trada religia

!
Nu vezi ca nu se leaga logica ...Hristos in religia in care s-a nascut si a si murit ...a fost un neica nimeni!
Citeaza
Apropo , poate prezinti detaliat de ce s-au scos apocrifele din Biblie

Poate ca da ...dar eventual pe un alt topic !
Citeaza
Nu pricepi ca a sti nu mai inseamna a crede ?
NU!
Eu stiu ca a STI este sa STI ...nu sa crezi ...!
Citeaza
si ce rost mai are ea orice credinta ?
Evident ca are doar un singur rost ...acela de a prosti lumea!
Citeaza
cand de fapt s-ar numi STIINTA ?
Pai nici nu trebuie ...vezi bine ca din clasa I-a ti se pretinde sa STI si nu sa CREZI
Si oriunde si oricand esti apreciat dupa cat STI si nu dupa cat CREZI ...caci daca ai fi apreciat dupa cat CREZI ...orice baba proasta si analfabeta ar deveni Profesor Universitar!
Citeaza
cine e cel care are goluri in logica ? eu sau tu ?
Bag sama ca tu!
Dar sa-i lasam pe altii a ne aprecieze!
Citeaza
Da , crestina pentru ca sunt foarte multe Biblii modificate atat de inteligent incat si expertii pot fi indusi cu usurinta in eroare . (Te pui cu dracu?

)
Bas ca nu!
Dar ce te faci ca tocmai Biblia crestina e cea mai modificata scriptura ...si daca e scrisa de oameni ea e vanduta credinciosilor ca si Cuvantul lui Dumnezeu ... ce zici de asta ...Te pui cu dracu ...adica cu cel care si-a sadit neghina in biserici?