sau Inregistrare

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cipurile biometrice Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   BlueColor 

• .
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 19 January 2009 - 12:00 AM

Introducerea obligativitatii inserarii de cipuri biometrice in actele romanilor incepand de la 1 ianuarie, masura reglementata chiar miercurea aceasta de Parlamentul European, fara a fi insa dezbatuta si in Romania majoritar ortodoxa, a starnit o reactie dura in manastirile romanesti. Parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda, fost detinut politic cu 17 ani de temnita grea si frate in duhovnicie cu regretatii parintii Ilie Cleopa, Ioanichie Balan sau Gheorghe Calciu, a intocmit un apel catre ortodocsi pentru a se impotrivi acestui act, care anuleaza libertatea omului instaurand controlul total asupra miscarilor sale, considerat o masura "premergator pecetluirii cu numarul Fiarei, 666". In numai o singura zi la petitia initiata de Apelul Parintelui s-au adunat 1500 de semnaturi iar manastirile din Moldova, unde au mai semnat sute de calugari, au pus in circulatie un formular de adeziune la aceasta chemare afirmand ca poporul roman nu a fost consultat si solicitand dreptul de a alege si de a ii fi respectate convingerile religioase.
Sursa: ziarul ziua

Parintele Iustin Parvu ne comunica:

"Cu multă durere şi îngrijorare vin să vă adresez aceste cuvinte, pentru care mă simt dator în faţa lui Dumnezeu şi conştiinţa şi inima nu mă lasă să trec nepăsător pe lângă acest val primejdios care s-a ridicat să înghită toată suflarea omenească, chiar şi pe cei aleşi, de este cu putinţă. Nu în calitatea mea de biet monah, ascuns într-un vârf de munte, era să vă aduc la cunoştinţă aceste pericole ce se ivesc asupra Bisericii lui Hristos, în primul rând, ci a arhipăstorilor, mai marii acestei Biserici. Dar dacă ei trec aceste lucruri sub tăcere, având preocupări mai de seamă decât are acest popor, eu nu pot să trec cu vederea glasul vostru, al celor care aţi rămas credincioşi cuvântului Evangheliei lui Hristos, aţi aşteptat şi mi-aţi cerut cuvântul în privinţa acestor realităţi dureroase în care ne aflăm.

De aceea, fiii mei, vin şi vă spun că a sosit ceasul să-L preaslăvim pe Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, singurul Dumnezeu adevărat. Nu credeam că voi trăi să văd şi eu începutul acestor vremuri de durere, apocaliptice - dar iată că mânia lui Dumnezeu a venit mai degrabă asupra noastră, pentru toate păcatele şi fărădelegile pe care le-am săvârşit. Şi văd cum bieţii oameni nu sunt pregătiţi să facă faţă acestor capcane ale vrăjmaşului, a cărui nouă lucrare acum este să pecetluiască sufletele voastre cu semnul Fiarei - 666. Toţi am citit Apocalipsa şi înfricoşătoarea profeţie - scrisă cu 2000 de ani în urmă: „Şi ea(fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei“(Apoc. 13:16-17).

Vremea în care ne aflăm acum este premergătoare acestei profeţii. Prin lege, prin ordonanţă de guvern, românii sunt obligaţi să se încadreze într-un plan de urmărire şi supraveghere la nivel naţional şi mondial, proiect care le răpeşte de fapt oamenilor libertatea. Românilor li se cere să-şi pună pe paşapoartele şi permisele auto acest cip biometric ce conţine amprenta digitală şi imaginea facială. Poate pentru mulţi dintre dumneavoastră acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar în spatele acestui sistem de însemnare a oamenilor, de codare şi stocare a datelor de identificare se ascunde o întreagă dictatură, un întreg plan demonic, prin care de bună voie îţi vinzi sufletul diavolului. Însemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte măsuri luate pentru controlul absolut al fiinţei umane. Dragii mei, după cum proorocesc Sfinţii Părinţi, primirea acestui semn este lepădarea noastră de credinţă. Să nu credeţi că putem sluji şi lui Dumnezeu şi lui mamona. Nu, dragii mei, nu primiţi acest însemn diavolesc care vă răpeşte ceea ce vă aparţine prin moştenire de la Dumnezeu, dreptul la identitate, dreptul la unicitate şi originalitate, al fiecărei fiinţe umane! Trebuie să vă apăraţi acest drept de la Dumnezeu, chiar de ar fi să plătiţi cu preţul vieţii voastre. În zadar câştigaţi cele ale lumii, dacă vă pierdeţi sufletele voastre şi ale copiilor voştri, pentru că Sfinţii Apostoli ne spun clar „se cuvine să ascultăm de Dumnezeu mai mult decât de oameni”.

Cine doreste sa semneze petitia de protest fata de documentele ce contin microcipuri o poate face aici:
http://www.petitiono...6/petition.html

Doamne ajuta sa strangem cat mai multe semnaturi :o:
0

#2 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 19 January 2009 - 12:29 AM

Vezi postareaSpring`, la Jan 19 2009, 12:00 AM, a spus:

Introducerea obligativitatii inserarii de cipuri biometrice in actele romanilor incepand de la 1 ianuarie, masura reglementata chiar miercurea aceasta de Parlamentul European, fara a fi insa dezbatuta si in Romania majoritar ortodoxa, a starnit o reactie dura in manastirile romanesti. Parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda, fost detinut politic cu 17 ani de temnita grea si frate in duhovnicie cu regretatii parintii Ilie Cleopa, Ioanichie Balan sau Gheorghe Calciu, a intocmit un apel catre ortodocsi pentru a se impotrivi acestui act, care anuleaza libertatea omului instaurand controlul total asupra miscarilor sale, considerat o masura "premergator pecetluirii cu numarul Fiarei, 666".

Numărul fiarei e numărul celor care îl resping pe Dumnezeu. Cei care o fac, o vor face cu sau fără chip în buletin.
0

#3 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 19 January 2009 - 05:20 AM

Vezi postareaSpring`, la Jan 18 2009, 03:00 PM, a spus:

Parintele Iustin Parvu ne comunica:

Am trait sa vad si asta! O popa care habar n-are de el vorbeste de chestiuni unde n-are cunostinte DELOC!!!
Decand fac manastirile legi pentru americani si nu ti se pare suspect ca Romania si preotimea in special n-au
fost invitati la acea sedinta!!! si niciunde dealtfel unde se dezbate ceva hotaritor !!!!
E vorba despre un pasaport cu care ai de gand sa calatoresti in Statele Unite. In caz contrar, n-ai de ce sa te agiti cu numarul tau de 666 si sa amesteci namolul ca si cei care sint aici deja si au semnat petitia in lipsa de cunostinte.
Superstitiile nu fac parte din agenda de lucru al presedintilor statelor.
0

#4 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 19 January 2009 - 06:55 AM

Vezi postareaSpring`, la Jan 19 2009, 01:00 AM, a spus:

Trebuie să vă apăraţi acest drept de la Dumnezeu, chiar de ar fi să plătiţi cu preţul vieţii voastre.

Acest mesaj este unul manipulator, dincolo de faptul ca incita la prostie si violenta , el arata clar ca din punctul de vedere al bisericii, viata unui om este nula !

Vezi postareaThe Unknown, la Jan 19 2009, 06:20 AM, a spus:

E vorba despre un pasaport cu care ai de gand sa calatoresti in Statele Unite. In caz contrar, n-ai de ce sa te agiti cu numarul tau de 666 si sa amesteci namolul ca si cei care sint aici deja si au semnat petitia in lipsa de cunostinte.
Superstitiile nu fac parte din agenda de lucru al presedintilor statelor.

Stie popa ce zice, in mod cert cipul ala va avea rolul de control , ca deh ... democratia americana e doar de suprafata . :o:
0

#5 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 19 January 2009 - 10:26 AM

Nu, dragii mei, nu primiţi acest însemn diavolesc care vă răpeşte ceea ce vă aparţine prin moştenire de la Dumnezeu, dreptul la identitate, dreptul la unicitate şi originalitate, al fiecărei fiinţe umane!

pai pasaportul asta intareste unicitatea individului. :o: deci e fix invers.

Trebuie să vă apăraţi acest drept de la Dumnezeu, chiar de ar fi să plătiţi cu preţul vieţii voastre.

aualeu, maica, da' degraba visatori de sacrificii umane mai sunteti! duceti dorul martiriului primilor crestini? :acute:

Doamne ajuta sa strangem cat mai multe semnaturi :lol:

nu va obliga nimeni sa va faceti pasapoarte. la asta v-ati gandit vreo secunda? :P
0

#6 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 19 January 2009 - 02:23 PM

Cine vrea sa inteleaga mai mult despre pericolul cipurilor, controlul populatiei, si nu numai din perspectiva religioasa. Nu sunt doar cativa popi "nebuni" care vad pericolul. Faceti legaturile dintre lucrurile expuse aici si incercati sa intelegeti pericolul. (pasi mari spre un comunism-fascism desavarsit)

Vizionare Placuta! :o:

ENDGAME- ALEX JONES - Blueprint for Global Enslavement
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...329053600562261

KATHERINE ALBRECHT - On The Brink Of The Mark - Romanian Subtitle
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...681589148358971
0

#7 Utilizator offline   BlueColor 

• .
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 19 January 2009 - 03:06 PM

Vezi postareaPippo, la Jan 19 2009, 02:23 PM, a spus:

Cine vrea sa inteleaga mai mult despre pericolul cipurilor, controlul populatiei, si nu numai din perspectiva religioasa. Nu sunt doar cativa popi "nebuni" care vad pericolul. Faceti legaturile dintre lucrurile expuse aici si incercati sa intelegeti pericolul. (pasi mari spre un comunism-fascism desavarsit)

Vizionare Placuta! :acute:

ENDGAME- ALEX JONES - Blueprint for Global Enslavement
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...329053600562261

KATHERINE ALBRECHT - On The Brink Of The Mark - Romanian Subtitle
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...681589148358971

:o:

Ar mai fi si: http://video.google....949184378664013 . Sfarsitul e cel mai 'frumos'.
0

#8 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 19 January 2009 - 03:24 PM

Vezi postareaPippo, la Jan 19 2009, 02:23 PM, a spus:

Cine vrea sa inteleaga mai mult despre pericolul cipurilor, controlul populatiei, si nu numai din perspectiva religioasa. Nu sunt doar cativa popi "nebuni" care vad pericolul. Faceti legaturile dintre lucrurile expuse aici si incercati sa intelegeti pericolul.

Pippo, dacă de de luna viitoare, va trebui să ţi se pună un chip în buletin, nu vei mai fi credincios ? Asta te va face să respingi pe Dumnezeu ?
0

#9 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 19 January 2009 - 03:36 PM

Vezi postarealupini, la Jan 19 2009, 02:24 PM, a spus:

Pippo, dacă de de luna viitoare, va trebui să ţi se pună un chip în buletin, nu vei mai fi credincios ? Asta te va face să respingi pe Dumnezeu ?

una este cand ti se fac anumite lucruri rele fortat, alta este cand le accepti cu bunavointa din ignoranta, rautate, prostie.

deci atata timp cat lumea nu intelge pericolul ce il reprezinta lucrurile astea la adresa libertatii omului, datoria noastra este sa le expunem public.

daca lumea ar intelge pericolul, le-ar refuza... dar lumea traieste intr-o alta "realitate".
0

#10 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 19 January 2009 - 04:45 PM

Dar lumea a inteles ca si crestinismul tot prin crime si constrangeri fortate asupra necredinciosilor s-a impus?

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 19 January 2009 - 04:46 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Prioritatile Romaniei
Ceare sunt si cum pot fi realizate!
Moftangiu  32 3.934
Replici noi Vanghelie a pierdut conducerea organizaţiei din Capitală nightwish  7 1.383
Replici noi Vezi AICI schema finanțării lui Ghimpu de către serviciile secrete românești.. Alexandru Vârtosu  3 2.097
Hot Topic (New) Politici Zonale
Diferenta dintre statul social si statul PDL
Leonking  44 3.125
Replici noi Guvernare 2.0
un nou sistem de guvernare (democratie directa )
aurelh  8 3.304