Adobe premiere pro Stiinta
Scris 28 September 2005 - 09:48 PM
Sal care are mai mare stiinta in adobe premiere pro ca eu imi face fire albe modul lui de lucru
Scris 29 September 2005 - 09:23 AM
Adevarul e ca Premiere Pro e un program foarte greu.
Asta s-ar putea sa te ajute: http://www.tutoriali...ials/Premiere/1
Asta s-ar putea sa te ajute: http://www.tutoriali...ials/Premiere/1
Scris 22 October 2005 - 10:24 PM
Daca Adobe Premiere e greu atunci Avid, Final Cut, Velocity, cum sint? Prefer AvidExpressPro si astept cu nerabdare varianta 5.1. pentru HD. La Final Cut si Velocity ai acces doar daca-ti permiti un supercomputer pt care-ti trebuie bani, nu gluma. Nu mai merge pe PC. Succes in adobeala baieti!
Scris 25 October 2005 - 12:26 PM
a mai patit cineva sa li se blocheze adobe premiere pro chiar la lansare, doar pe windows XP? sau stie cineva care este solutia?
Scris 25 October 2005 - 07:48 PM
Eu lucrez cu premier pro cel putin 8 ore pe zi si stiu destul de multe despre el dar
mi este mult pana sa il cunosc in amanuntime . problemele care apar la premier sunt compatibilitatea cu placile de baza si memori, chear si mie mi se blocheaza de doua 3 ori pe zi si .. fac ca .. dar daca ti sa busit la plecare atunci ai o problema cu PB sau memorile asa am avut eu mai de mult cu o placa de baza MSI
Scris 02 February 2006 - 02:24 AM
billiboy, la Oct 25 2005, 12:26 PM, a spus:
a mai patit cineva sa li se blocheze adobe premiere pro chiar la lansare, doar pe windows XP? sau stie cineva care este solutia?
De regula, astfel de programe necesita dezactivarea eventualelor codecuri pe care le ai instalate.
In cazul tau, un codec e cea mai probabila cauza pt care nu iti lanseaza Adobe. Incearca asta.
Scris 27 August 2006 - 04:20 PM
Premierul este un program nu tocmai preferat de majoritatea editorilor video, dar este totusi un program f de folos daca ai un sistem puternic.
Scris 11 December 2009 - 07:45 PM
Cipu, la Oct 25 2005, 07:48 PM, a spus:
Eu lucrez cu premier pro cel putin 8 ore pe zi si stiu destul de multe despre el dar
mi este mult pana sa il cunosc in amanuntime . problemele care apar la premier sunt compatibilitatea cu placile de baza si memori, chear si mie mi se blocheaza de doua 3 ori pe zi si .. fac ca .. dar daca ti sa busit la plecare atunci ai o problema cu PB sau memorile asa am avut eu mai de mult cu o placa de baza MSI
Salutare,
este prima data cand intru pe un forum(scuze anticipate in caz ca nu ma pricep )
Se pare ca D-voastra ave-ti ceva experienta si as dori sa va pun o intrebare .
Am lucrat in adobe premiere 6.5 unde faceam pozele(TIF) sa se miste in diferite directi.
Motion,-- Motion settings etc.
As dori sa lucrez in cs 3 dar nu ma duce la motion settings asa cum stiaM EU.
a-TI PUTEA SA MA AJUTATI.mULTUMESC
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Animatie in Flash
Un usturoi si o bucata de carne danseaza |
vectoreyes | 25 | 14.795 |
|
web design - sfaturi si altele |
amylee | 7 | 4.860 |