temporar, la Jan 18 2009, 09:14 AM, a spus:
Daca veniti in Marea Britanie, veti fi probabil frapati, cum am fost si eu, de populatia neasteptat de pestrita. Negri, musulmani, indieni... Sunt multi: cam fiecare a doua sau a treia figura care imi iese in cale mergand pe strada este tuciurie.
Un numar mare de imigranti lucreaza in administratie si servicii publice. Orasul in care locuiesc are cartiere intregi numai de imigranti si strazi numai cu case locuite de indivizi cu turbane si femei infasurate in cearceafuri. Nu imi amintesc sa fi vazut in acesta tara vreun sofer alb la volanul unui taxi pana in prezent.
Totusi inca nu mi-e clar: care-i treaba cu "political corectness", cine si de ce are interesul sa aduca hoardele de imigranti africani si asiatici in Marea Britanie si Europa?
Si totusi nu vad legatura intre titlul topicului si reclamatia ta.

Daca esti frapat,pleaca draguta in alta tara,poate nu asa "Mare" ca Britania dar mai putin pestrita.O sa incerc sa-ti intocmesc o lista de tari unde sensibilitatile tale vizuale albe ca zapada,nu vor fi luate cu asalt de nuantza ce se cheama "tuciurie".
Deci orasul in care locuiesti este plin de emigranti...si precum tu nefiind emigrant ..este lesne de inteles ca te deranjeaza.

Oare de de crezi ca nu ai vazut vreun sofer alb la volanul unui taxi? Te-ai intrebat asta vreodata?
Anywho,tu ai probleme cu rasismul si multiculturalismul dupa cum se vede.Eu zic sa modifici titlul topicului incat sa reflecte dezamagirea ta in legatura cu culori de piele si articole vestimentare ale "fratilor" tai emigranti.