sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

tratament atac de panica Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ady00 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-September 05

Scris 28 September 2005 - 08:15 PM

buna,inca de la inceput vreau sa va multumesc ca am fost primit pe acest site am o problema de 3 luni de zile care incepe sa ma streseze foarte tare .Sunt un tip la care cuvintul rabdare nu prea este inteles.,deci de 3 luni au aparut niste ameteli ,dureri de oase muschi ,dureri de cap (ceafa) stari de voma, fara vlaga si chef de viata,stari de panica....La inceput m-am perindat pe la multi doctori din iasi care mai toti mi-au dat diagnosticu de sistem neuro vegetativsi mi-au recomandat calciu ,mg, vitamine,si pastile anxiolitice(calmogen,granxim,alprazolam)dar nici un efect din partea nimanui .La analize am iesit cu calciu ionic mic 3.95 (-normal este intre4.2-5.2)am continuat cu calciu si mag dar nimic a mai crescut un pic dar...(4.01)Problema ar fi ca nici o pastla sau injectie care l e- am luat nu am pre simtit nici un efect.am citit de starile de panica si cred ca multe din aceste simtome mi s-ar potrivi .VA ROG DACA CINE-VA STIE SAU CUNOASTE ACESTE SIMTOME SAU REMEDII SA -MI SPUNE-TI SI MIE VA MULTUMESC MULT
0

#2 Utilizator offline   elandi 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-September 05

Scris 29 September 2005 - 10:56 AM

S-a intamplat ceva acum 3 luni? Atacurile de panica au o cauza psihica. Ar fi bine sa mergi la un psiholog (este greu de ales unul, recunosc).
O sursa buna de calciu ionic este laptele batut. Zerul contine mult calciu. In principal trebuie iei in calcul o cauza psihica fara sa neglijezi posibilitatea unei probleme organice inca ne descoperite.
Dan
0

#3 Utilizator offline   Babes 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-October 05

Scris 07 October 2005 - 10:21 AM

Daca nu ai nici-o problema organica, si de vina este numai accesul de panica ia urmatorul tratament:
- sulpirid (eglonil), dimineata
- mianserin, seara
O sa te simti mai bine
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Dupa terminarea tratamentului ivancu44  25 9.036