sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Oportunitati de afaceri pentru zilele noastre Un document inedit! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   TomCucuruz 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 17-January 09

Scris 17 January 2009 - 01:57 PM

De curand mi-a cazut in maini un document (e prea mult spus carte electronica) in pdf. destul de interesant zic eu. Are vreo 5-6 titluri cu idei de afaceri si oportunitati ce pot fi puse in aplicare, mai ales online, fara cine stie ce investitii, citez din memorie:

Ponturi in Afacerile la domiciliu

10 Idei de Afaceri

Cum sa faci un milion de dolari

O afacere la cheie cu o investitie mai mica de 100 de RON
si altele. Documentul cu pricina il puteti descarca de aici:

Fisier atasat  Ponturi_Idei.pdf (105.62K)
Number of downloads: 49

Spor la citit si aplicat :doh:.
0

#2 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 17 January 2009 - 03:32 PM

milionarule :doh:
0

#3 Utilizator offline   katyvill 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-January 09

Scris 19 January 2009 - 04:30 PM

Esti sigur ca poti sa iti deschzi un restaurant subacvatic cu 100 Ron si sa faci apoi un milion de dolari cu el? Eu mi-am luat un lighean saptamana viitoare si m-a costat 30 Ron.
0

#4 Utilizator offline   abandonero 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-December 06

Scris 19 January 2009 - 07:38 PM

Vezi postareakatyvill, la Jan 19 2009, 04:30 PM, a spus:

Eu mi-am luat un lighean saptamana viitoare si m-a costat 30 Ron.

A trebuit sa citesc fraza aia de "n" ori si sa-mi dau seama ca esti mai tare ca Star Trek-ul: din trecut te-ai teleportat in viitor doar ca sa-ti cumperi un amarat de lighean, asta in cazul in care n-ai confundat "saptamana viitoare" cu "saptamana trecuta"!? :o:

Esti sigur ca poti sa iti deschzi un restaurant subacvatic cu 100 Ron si sa faci apoi un milion de dolari cu el?

Nu te-ai prins. Trebuia sa dai click pe link-ul ala care te ducea la o carte ce costa 98 RON, adica sub 100 RON. Investitia sub 100 RON era sa cumperi 'cartea cartilor' si eventual s-o revinzi. :acute: Iar faza cu milionul de $ era asa: "Tot ce ai de facut este sa reusesti sa obtii un profit de 1 dolar apoi sa faci acelasi lucru de un milion de ori, simplu." Deci erau doua chestii separate, n-avea nicio legatura 100 RON cu 1 milion $. :P
0

#5 Utilizator offline   katyvill 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-January 09

Scris 21 January 2009 - 04:06 PM

Vezi postareaabandonatul, la Jan 19 2009, 07:38 PM, a spus:

A trebuit sa citesc fraza aia de "n" ori si sa-mi dau seama ca esti mai tare ca Star Trek-ul: din trecut te-ai teleportat in viitor doar ca sa-ti cumperi un amarat de lighean, asta in cazul in care n-ai confundat "saptamana viitoare" cu "saptamana trecuta"!? :flowers:
Nu te-ai prins. Trebuia sa dai click pe link-ul ala care te ducea la o carte ce costa 98 RON, adica sub 100 RON. Investitia sub 100 RON era sa cumperi 'cartea cartilor' si eventual s-o revinzi. :o: Iar faza cu milionul de $ era asa: "Tot ce ai de facut este sa reusesti sa obtii un profit de 1 dolar apoi sa faci acelasi lucru de un milion de ori, simplu." Deci erau doua chestii separate, n-avea nicio legatura 100 RON cu 1 milion $. :o:

Da :flowers: Se pare ca de la teleportat m-am ametit un pic :)
0

#6 Utilizator offline   Marcus mro 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-July 10

Scris 22 July 2010 - 05:03 PM

Esti sigur ca poti sa iti deschzi un restaurant subacvatic cu 100 Ron si sa faci apoi un milion de dolari cu el? Eu mi-am luat un lighean saptamana viitoare si m-a costat 30 Ron.

v Hai ca-ti ofer eu o afacere profitabila. Inscrie-te gratuit intr-un program care ofera carduri de reducere in multe magazine din tara si si prin publicitate si vei castiga banii visati.

Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 05 November 2010 - 09:01 PM
Motiv editare: id sters

0

#7 Utilizator offline   Jugulator 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-April 07

Scris 22 July 2010 - 06:35 PM

Vezi postareaMarcus mro, la Jul 22 2010, 05:03 PM, a spus:

v Hai ca-ti ofer eu o afacere profitabila. Inscrie-te gratuit intr-un program care ofera carduri de reducere in multe magazine din tara si si prin publicitate si vei castiga banii visati.

Sa ne dai si noua ce fumezi tu. Retailul se duce la vale, si tu vii aici cu aiureli cu carduri de reducere si ne trimiti la un site care parca e facut de un copil de 7 ani inspirat de gloriile netului de prin 1996-1997?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Movie reviews pe bani
Filme romanesti, un simplu review, paypal payment
Daktari  3 1.987
Replici noi Site-uri shopping online (promovare, publicitate) Ispas50  1 1.330
Replici noi Este publicitatea esentiala in afaceri? padmini  7 5.594
Replici noi Afacere din fotografie digitala Praetor Artanis  0 2.421
Hot Topic (New) Atasamente Stie cineva cum se fac bani pe net?
ATENTIE! Nu este un topic pt reclama.
Viorel72  63 28.942