Am terminat o relatie de 5 ani in octombrie anul trecut. Multa vreme am crezut ca suntem amici sau ca putem fi...pana azi, cand a realizat ca nu imi poate fi nimic....Ca nu ma vrea inapoi, desi cand e langa mine ii vine sa ma sarute si sa ma stranga in brate si ca nu imi poate fi amic...Cu alte cuvinte "hai sa ne ocolim cand ne intalnim", "nu mai vb la telefon sau pe net", "tot ce a fost odata intre noi nici nu a existat"...
Sunt eu absurda ca am incercat sa ii fiu prietena? Ca i-am cerut in continuare ajutorul sau ca am incercat sa il ajut la nevoie? O relatie chiar trebuie sa se termine cu ruptura definitiva a celor doi?
Pagina 1 din 1
Fostele iubiri... Are rost sa luptam pt prietenia fostelor iubiri?
Scris 28 September 2005 - 08:31 AM
nu esti absurda...dar...lasa-i pustin timp...pt ca paote el mai tine la tine(sa inteleg ca tu vrut sa termini relatia?)si iti spun eu din propria experienta ca pana cand nu isi va gasi alta iubita,nu prea va putea accepta gandul de a ramane voi doi prieteni,pt ca nu se poate,rareori se intampla asta...din pacate
pa pa TaKe CaRe
pa pa TaKe CaRe
Scris 28 September 2005 - 04:18 PM
E normal sa vrea sa te evite pt ca probabil inca are sentimente fata de tine si nu te-ar putea vedea ca pe o simpla amica..cel putin nu inca.Are nevoie de timp.
Scris 28 September 2005 - 04:34 PM
deea_s, la Sep 29 2005, 03:18 AM, a spus:
E normal sa vrea sa te evite pt ca probabil inca are sentimente fata de tine si nu te-ar putea vedea ca pe o simpla amica..cel putin nu inca.Are nevoie de timp.
Sigur asta e....Dar ce nu pot intelege este cum de si-a dat seama ca nu imi poate fi prieten abia acum, dupa aproape un an de cand ne-am despartit....
Scris 29 September 2005 - 09:35 AM
Mi se pare absolut normal ce se intampla intre voi...
Trebuie sa intelegi (
) ca si pt el (ca si pt tine) a fost o "pierdere", ceva s-a schimbat si nu va puteti comporta ca si cum nimic nu s-a intamplat! 
Lasa lucrurile sa curga, si daca intentionezi sa va mai impacati...~! Ai putea sa mai dai un bp, un msj , cand si cand, ca sa`i aduci aminte de tine... Sa nu se raceasca prea mult relatia, daca madria e prea mare si nu vrei sa faci asta, cel mai probabil o sa va despartiti,...
Daca nici el nu mai pastreaza legatura! Invita`l undeva la o cafea... sa povestiti generalitati, fara sa pomenesti nimic de "VOI:, intreaba-l cum o mai duce...etc!
Evita intrebarile la ce simti, ce simte...! Asta numai daca mai tii la el....!
Trebuie sa intelegi (
Lasa lucrurile sa curga, si daca intentionezi sa va mai impacati...~! Ai putea sa mai dai un bp, un msj , cand si cand, ca sa`i aduci aminte de tine... Sa nu se raceasca prea mult relatia, daca madria e prea mare si nu vrei sa faci asta, cel mai probabil o sa va despartiti,...
Daca nici el nu mai pastreaza legatura! Invita`l undeva la o cafea... sa povestiti generalitati, fara sa pomenesti nimic de "VOI:, intreaba-l cum o mai duce...etc!
Evita intrebarile la ce simti, ce simte...! Asta numai daca mai tii la el....!
Aceasta postare a fost editata de TiGeR_asH: 29 September 2005 - 09:36 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
de manuta de manuta |
ellla | 16 | 4.682 |
|
fug barbatii de asumarea responsbilitatea unei relatii stabile? | albella | 32 | 10.758 |
|
dragostea la prima vedere
cāt este de reală? |
vesperala | 2 | 3.840 |
|
invitatie la dezvaluire si impartasire
E despre sex oral, dintr-o alta perspetiva....a mecanismelor de gandir |
albella | 101 | 18.356 |
|
petice de viaţă
din scrisori de dragoste primite sau trimise.... |
vesperala | 13 | 5.697 |