cand ai pus ultima oara in picioare o pereche de adidasi si te-ai dus intr-un parc sa faci macar o jumatate de ora de miscare?
A alerga in ziua de azi e mai mult sau mai putin sinonim cu a fi grabit din calea afara sau a fi foarte stramtorat de o necesitate fizologica in conditiile in care te afli intr-un loc public aglomerat si cea mai apropiata toaleta e la 500 de metri de tine.
din punctul meu de vedere e pacat ca din ce in ce mai multi tineri sufera de obezitate sau de probleme asociate sedentarismului.
e adevarat ca e mult mai usor sa misti un mouse 15 ore pe zi intr-un killing spree "pe clan" la counter strike, dar gandeste-te putin cand te uiti in oglinda si imagineaza-ti daca o sa-ti mai vezi varfurile bocancilor(si nu numai
am acum 23 de ani si am facut sport de cand ma stiu.el mi-a fost un prieten bun mereu si nu m-a tradat niciodata. despre beneficiile pe care le aduce sportul, incepand de la 15 minute de alregare, pana la o partida de forbal sau o jumatate de ora la bazin, cred ca nu merita sa mai vorbesc. daca totusi e cineva interesat promit ca ma pot documenta in detaliu si va pot demonstra.
Intre timp..mai iesiti din casa oameni buni, mai faceti si ceva miscare in loc sa stati toata ziua cu capetele infipte intr-un monitor si macar odata ignorati scandari de genul "ce-ai pierdut ba?" sau"ai inebunit, unde alergi asa?"
sportul e sanatate curata, deci in loc sa-l dezbati mai bine practica-l !!!
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis