criza mare, domle, inclusiv la zodiac!
Zodiacul in criza! zodia sarpelui
Scris 18 November 2009 - 12:03 PM
se mai spune asa despre cei nascuti in perioada asta;
""Ophiuchus nu este considerata o zodie ci reprezinta o zona de trecere, un prag spiritual si indica , un prag spiritual pe care o persoana ajunsa la anumit nivel de constientizare il poate trece in drumul ei spre desavarsirea spirituala.
Mai pe scurt spus o persoana care are influente de la Ophichus (nu doar nascuta in aceea perioada) are posibilitatea de a realiza un pas inainte in plan spiritual (nu conteaza religia sau modul in care il realizeaza). De obicei aceasta persoana a ajuns la un nivel maxim la elevarii sociale si materiale si acum isi indreapta toate eforturile si aspiratiile catre realizarea sinelui. ""
""Ophiuchus nu este considerata o zodie ci reprezinta o zona de trecere, un prag spiritual si indica , un prag spiritual pe care o persoana ajunsa la anumit nivel de constientizare il poate trece in drumul ei spre desavarsirea spirituala.
Mai pe scurt spus o persoana care are influente de la Ophichus (nu doar nascuta in aceea perioada) are posibilitatea de a realiza un pas inainte in plan spiritual (nu conteaza religia sau modul in care il realizeaza). De obicei aceasta persoana a ajuns la un nivel maxim la elevarii sociale si materiale si acum isi indreapta toate eforturile si aspiratiile catre realizarea sinelui. ""
Scris 13 December 2009 - 07:15 PM
mda..........am auzit si eu de ophiucus un batran cu un sarpe intr-o mana si cu un topor in cealalta
Scris 17 December 2009 - 06:22 PM
thunami, la Feb 2 2009, 02:10 PM, a spus:
Interesant raspuns. Se vede umbra inchizitiei printre cuvintele tale. Nimic nu e etern in lumea asta, nici chiar astrologia, nici chiar stelele dupa care se ghideaza. Nici macar nu stim sigur ce si cum ne influenteaza din spatiu. Multe credinte arhaice si primitive au fost contrazise de stiinta si asa va fi si cu astrologia.
Astrologii opereaza de milenii cu 12 zodii. Asta o stiu pina si acei oameni de stiinta care se obosesc sa cerceteze astrologia. Recent a aparut ideea unei a 13-a zodii, fiindca Ophiuchus poate fi considerata (astronomic) a 13-a constelatie zodiacala. Dar zodiile sunt ale astrologiei, iar constelatiile zodiacale sunt ale astronomiei. In plus, nu astronomii scriu articole de acest gen despre zodii, ci oamenii de presa, care nu stiu bine nici astrologie, nici astronomie, dar se dau si ei destepti.
Arta oculta si metafizica a astrologiei are structura ei, de mii de ani, iar astronomia incearca azi sa o discrediteze, ca sa o poata desfiinta "stiintific", insa stiinta in formula ei actuala dateaza doar de cateva secole, si datoria stiintei ar trebui sa fie aceea de a cerceta, nu de a inlocui cunoasterea veche cu formule noi fara baze suficiente.
Altfel, ce a facut stiinta cu cunoasterea antica si medievala e cam echivalent cu ce a facut comunismul cand a schimbat fortat credintele oamenilor cu ideologia comunista si cu materialismul dialectic, stiintific si istoric.
Merita sa fim deschisi la minte ca sa putem intelege universul, iar teoriile moderne lansate doar de dragul modernizarii nu cred ca ne vor ajuta prea mult in evolutie.
Parerea mea.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Când isi sarbatoresc ziua de nastere cei nascuti pe...29 februarie | Bagherra | 5 | 2.644 |
|
Compatibilitate persoane
(cu ajutorul numerologiei) |
mihai1982 | 30 | 7.896 |
|
Cum cuceresti o tauroaica? | Strut | 43 | 1.487 |
|
Pandora - un asteroid cu semnificatii interesante | Vesta | 0 | 1.522 |
|
Fixuri si obsesii de zodii
funny |
**Alex** | 15 | 5.377 |