Mi-e dor frate, mi-e dor....
Copilaria Ii e cuiva dor?
Scris 31 January 2009 - 01:09 AM
Am avut o copilărie mirifică, atât din punct de vedere al familiei, al anturajului, cât şi al locului unde am copilărit. Nu am dus grija vreunui lucru; am avut parte doar de iubire şi înţelegere. A fost frumos, foarte frumos. Vacanţa de iarnă era la săniuş..pentru că...parcă şi iernile erau mai frumoase atunci. Vacanţa de vară, ohoo, pe unde nu era !? Joacă şi iar joacă. Am avut şansa să locuiesc într-un loc foarte frumos. Acum, când merg pe la părinţii mei, parcă...au dispărut copiii. Fostul derdeluş nu mai e folosit de mulţi, de foarte mulţi ani, încât au crescut tot felul de pomi pe el. Valea care iarna îngheţa, parcă nu mai are apă. Mă gândesc, acum când scriu, ce frumos putea să fie !!! Ne adunam mulţi băieţi, ne formam două echipe de hokei, alteori trei, pentru că eram prea mulţi, şi, una juca cu câştigătoarea din primul meci.
Acum, nu mai e nimeni acolo. Parcă au dispărut toţi copiii. Joaca nu era doar în vacanţă, dar şi în timpul şcolii, după ce făceam temele. Am nişte amintiri din copilărie foarte frumoase. Cu siguranţă şi voi aveţi.
Aceasta postare a fost editata de lupini: 31 January 2009 - 01:09 AM
Scris 31 January 2009 - 01:33 AM
lupini, la Jan 31 2009, 12:09 AM, a spus:
Cu siguranţă şi voi aveţi.
Esti un fericit.
Si mie mi-e dor de copilarie,dar de cea pe care o visez ca fiind copilarie,nu de cea pe care am avut-o.
Insa,da,imi e dor de jocurile copilariei,de prietenii de atunci,de derdelus,de patinaj pe mare(cand prin minune ingheta)....
Scris 31 January 2009 - 05:25 PM
Imi place ecoul ei in prezent...si povestile care ma prind in brate de cite ori cad...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Codul bunelor maniere la adolescenti
? |
ALX | 11 | 9.367 |
|
Cine e gigi becali? | tahionic | 5 | 9.853 |
|
Copilul disparut la Tulcea a fost gasit mort | roportal | 15 | 8.765 |
|
cand o sa fiu mare vreau sa ma fac......
ce ti-ai dorit si unde ai ajuns? |
sereniti | 4 | 10.819 |
|
Din interviul unor vedete...
...Cand nu au un discurs elaborat |
Marius-Doru | 6 | 2.960 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis