WillingToHelp, la Jan 13 2009, 06:33 PM, a spus:
Eu de pilda n-am sa uit niciodata soseta de pe fundul oalei cu ciorba. Acum multi ani, mama mea a avut o perioada in care nu vedea foarte bine, dar refuza sa accepte asta si sustinea ca nu avea nevoie de ochelari. Tineam uneori rufe la uscat pe caloriferul din bucatarie, printre care si sosete. Intr-o zi, cand facea o ciorba de pui, mama a spalat intai oala, cu ceea ce credea ca era o carpa de bucatarie, care de fapt era o soseta, pe care mai apoi a uitat-o acolo, sau pur si simplu n-a vazut-o inainte sa arunce legumele in oala. Mai ciudat e ca n-a vazut-o nimeni pana dupa masa - probabil tot mama a pus ciorba in farfurii. Macar era curata

, desi presupun ca era imbibata cu detergent.
Asta mi s-a părut simpatică şi-mi aminteşte de vorbele unui prieten care povestea că-n anii studenţiei, stând la cămin, a vrut să facă împreună cu nişte prieteni mămăligă.
Reşoul îl aveau pus direct pe podea, ceaunul era mare, au pus făina şi la un moment dat i-a strigat cineva pe hol afară.
Ceilalţi au ieşit şi a rămas doar ăla care învârtea la mămăligă. Şi cum era foarte atent la ce vorbeau colegii lui, avea şi capul sucit spre uşă, dădea cu lingura prin ceaun fără să privească-n el.
Observă el că-i mai greu de mestecat, dar s-a gândit că e normal că s-a întărit mămăliga.
Mă rog, fără prea multă vorbărie, cert este că atunci când s-au aşezat la masă au găsit oscioare, bucăţi de blăniţă, 2 ochişori, bleeeeeah, 2 urechiuşeeeeee.
Pisica-n vârstă de 2 luni, un ghemotoc mic căzuse-n ceaun şi ăsta o învârtise acolo fără să-şi dea seama, captat fiind de discuţie.
No, cu siguranţă o fi basm, dar lui îi plăcea de fiecare dată să ne povestească istoria şi tot jura că-i adevărată.
Aceasta postare a fost editata de diclona: 13 January 2009 - 10:22 PM