sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

ce ziceti? e corect sau nu? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 13 January 2009 - 06:39 PM

si daca chiar crezi ca nu este corect ce am facut te rog sa il inchizi..si atunci asta e...chiar am gresit..si chiar mai bine cer inchiderea contului...
si nu zic...asta ca sunt suparat..sau asa..dar chiar asa este..am stat si m-am gandit de cateva zile daca il inchid sau nu...dar cineva mi-a zis sa ma mai gandesc..si asta am facut..daca crezi ca este gresit eu voi proceda cum este corect...
0

#22 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 13 January 2009 - 06:44 PM

Vezi postareaerena, la Jan 13 2009, 05:39 PM, a spus:

si daca chiar crezi ca nu este corect ce am facut te rog sa il inchizi..si atunci asta e...chiar am gresit..si chiar mai bine cer inchiderea contului...
si nu zic...asta ca sunt suparat..sau asa..dar chiar asa este..am stat si m-am gandit de cateva zile daca il inchid sau nu...dar cineva mi-a zis sa ma mai gandesc..si asta am facut..daca crezi ca este gresit eu voi proceda cum este corect...

hai, acuma nu te retrage in tine, ca unii oameni te plac. eu de exemplu :)
lasa lucrurile sa decurga de la sine mai usurel.
0

#23 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 13 January 2009 - 06:49 PM

Vezi postareaerena, la Jan 13 2009, 06:36 PM, a spus:

ok...darriana daca tu crezi asta asa o fii...daca chiar iti displace atat de mult inchide topicul...macar eu am spus ce aveam de spus...
poate da nu trebuia sa deschid..topicul..dar ghici ce eu nu am dat nume...si conventia noastra a fost sa nu mai vb unu cu celalat..insa asta inseamna din partea mea..sa renunt la roportal...asa cum pana acum el nu a dat cu prezenta asa ar putea sa faca si de acum...
chiar am stat si m-am gandit ceva vreme..daca sa cer inchiderea contului sau nu..dar nu vreau sa il inchid...pentru a ii face lui pe plac...eu nu am dat nume...am spus efectiv o poveste reala...
este exact ce fac multi iuzeri de aici...dar ca no..probleme lor...sunt cu alta persoana cu care nu se stie... asta..e
faci ce vrei..am spus ce aveam de zis...consider ca decizia mea a fost corecta..pentru ca multe amanunte despre ce a fost nu le-am dat..am spus in mare..si el stie la fel de bine ca si mine...

Este corect ceea ce crezi tu, nu ceea ce cred eu. Cum tu ti-ai spus o parere, asa am facut si eu. Nu mi s-a parut corect sa va spalati rufele in public (cum au zis si altii). Noi tindem sa barfim si nu va face cinste asta. Nu inchid nici topic, nici cont. Nu sunt Dumnezeul forumului ca sa iau astfel de decizii. Daca vrei tu sa se inchida topicul, e altceva, insa nu sa ceri asta fiind presata de noi. Iar cu contul, avea dreptate cine ti-a zis... mai gandeste-te.

#24 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 13 January 2009 - 06:59 PM

Sincer, mie mi se pare ca Heto a adus rufele la spalat in public, eu una am vazut-o ca pe o poveste ca oricare alta in care protagonista e Erena, si nici nu as fi stiut ca si el e un user roportal. Bine, dar poate nu sunt eu la curent cu "mondenitatile" si altii stiau deja despre cine era vorba in topic, inainte sa posteze Heto... :)
0

#25 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 13 January 2009 - 07:05 PM

Vezi postareaEnki, la Jan 13 2009, 08:59 PM, a spus:

Sincer, mie mi se pare ca Heto a adus rufele la spalat in public, eu una am vazut-o ca pe o poveste ca oricare alta in care protagonista e Erena, si nici nu as fi stiut ca si el e un user roportal. Bine, dar poate nu sunt eu la curent cu "mondenitatile" si altii stiau deja despre cine era vorba in topic, inainte sa posteze Heto... :)

Da, nici eu n-aş fi ştiut dacă Heto ar fi tăcut.
0

#26 Utilizator offline   -pasa- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-June 06

Scris 13 January 2009 - 07:04 PM

exact la asta ma gandeam si eu...nu s'au folosit nick'uri, habar n'avea nimeni despre cine'ar putea fi vorba, pana sa apara cel in cauza / pozand in cel lezat.
erena, lasa contu' asa, peste un timp nimeni nu'si va mai aminti nimic...oricum nu face din tantar armasar.
TOATE TREC.

Aceasta postare a fost editata de pasa11: 13 January 2009 - 07:05 PM

0

#27 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 13 January 2009 - 07:10 PM

mutam topicul in garsoniera de la OTV? :)
0

#28 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 13 January 2009 - 09:50 PM

Vezi postareadiclona, la Jan 13 2009, 06:05 PM, a spus:

Da, nici eu n-aş fi ştiut dacă Heto ar fi tăcut.

Eu am stiut inainte sa posteze el,pentru ca am urmarit subtilitalile erenei,pe topicul deschis de Heto.Coincidenta mi s-a parut a fi prea mare,uriasa.Apoi,cand am vazut topicul asta,am stiut cine e ''inculpatul''.Nu mi s-a parut corect acest topic deschis.Se putea discuta pe privat.

Si tu ereno,stai pe curu' tau aci si lasa contu asa cum e.Esti tanara,trece...Daca nu sunt de acord cu actiunea asta a ta,nu inseamna ca nu te mai plac,fato!!

Aceasta postare a fost editata de Loreda: 13 January 2009 - 09:51 PM

0

#29 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 13 January 2009 - 10:05 PM

Vezi postareapasa11, la Jan 13 2009, 07:04 PM, a spus:

exact la asta ma gandeam si eu...nu s'au folosit nick'uri, habar n'avea nimeni despre cine'ar putea fi vorba, pana sa apara cel in cauza / pozand in cel lezat.
erena, lasa contu' asa, peste un timp nimeni nu'si va mai aminti nimic...oricum nu face din tantar armasar.
TOATE TREC.

stiu ca toate trec...insa cateodata mai dor..dar c`est la vie...

da....amde gand sa las contu...asa...dar poate ca nu mi-ar fi trecut prin cap sa il inchid daca nu batea el apropo la asta...ca ce vom face pe forum...si no...

Vezi postareaLoreda, la Jan 13 2009, 09:50 PM, a spus:

Si tu ereno,stai pe curu' tau aci si lasa contu asa cum e.Esti tanara,trece...Daca nu sunt de acord cu actiunea asta a ta,nu inseamna ca nu te mai plac,fato!!

hmmm ala era topicul deschisn de el....da parca era a altui iuzer,,,,chiar m-am uitat special sa nu fie deschis de el...da no daca is chioara..si am mai zis...daca poate ca trebuia sa fie altefl lucrurile...la sensul ca daca si el avea acel curaj sa faca tot ce a facut fata in fata..chiar nu mai durea atat de tare...si no...dar poate asa a simti un pic din ce am simtit io...oricum...poate trebuia sa tac.. si ata...

pai pe mine nu ma intereeaza atat de mult daca nu sunteti voi de acord..insa actiunea mea a fost si justifica intr-un fel...noi nu mai vb pe mess...dar el a zis ce facem cu forumul,,ca acolo dam unu peste celalat..si culmea asa a fost..putea sa nu se bage la topicul asta..si oricum cati au realizat au realizat..ca nu am stat sa dau nume..am spus-o ca pe o poveste...acum fiecare o luati cum vreti...
nu a fost corect ce am facut..dar eu actionez sub impuls..si asa ma descarc..ceva de genu asta....
0

#30 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 13 January 2009 - 10:42 PM

Băi, nu contează nimic, pe bune. Prea multe procese de conştiinţă pt doar 3 zile de mârâială drăgăstos-sexuală. Stai cuminte, până şi Monica Lewinsky şi-a vândut rochiţa pătată-n biroul oval după ce evenimentul a rămas fără răsunet. :P :o:
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cand sa-i zic ca sunt virgin
inainte sau dupa...
cristinel1989  42 20.420
Hot Topic (New) hmmm... locul preferat :D pe marginea prapastiei sextreme  89 16.768
Topic inchis Sa va povestesc si eu
Sufar din dragoste pt ea :(( !
Lost4ever  111 11.112
Topic inchis fantezii erotice devenite realitate
alex
julia22  19 11.233
Topic inchis realitatea barbatilor pentru femei ellla  85 10.096