sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

ce ziceti? e corect sau nu? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 12 January 2009 - 10:40 PM

m-am tot gandit io..si m-am gandit..si nu stiam ce sa fac..sa spun aci..cum sta treaba sau nu...si pan la urmna m-am gandit ca o poveste nu strica nimanui...

Incepem asa: un el... se intalneste cu ea....
din partea ei dragoste la prima vedere...din partea lui nu cred..mai decgraba o incercare sa vada ce si cum va fii

povestea lui...a avut o relatie...lunga de cativa ani...s-a despartit de prietena lui..ea intre timp a gasit pe altcineva...a stat cu el... dar s-au despartit...si ea s-a intors din nou la el...au stat o perioada foarte fericiti..pana s-a aflat ca ea e insarcinata in 4 luni jumate cu fostul..caci cu ekl nu avea cum ca nu iesea la socoteala...
el hotareste sa se desparta de ea...si chiar daca zicea ca o iubeste nu se vedea crescand copilul alcuiva...insa dupa o perioada el are o relatie cu cineva...cu "ea" care apare la inceputul povestii.. ei se cunosc pe net..sau mai bine zis de aici... ajung sa comunice foarte mult..aflu ca sunt din acelasi oras si se intalnesc...el se hotareste sa isi incerce norocul cu ea... si ea..il lasa nestiind ce ii poate capul..si lasa sa decurga lucrurile asa cum sunt..
el stia de la inceput cu ce fel de persoana are de a face ..ii stai trecutul..si prezentul foarte bine...ea ajunge sa se indragosteasca de el... dar el dispare in ceata...din viata ei...ne avand nici o explicatie ca tot omu...face raport la faptul ca nu intelege cum ea..mai demult a vrut sa se sinucida....insa culmea el stia povestea..si nici nu avea asteptari sa inteleaga...pentru ca un psiholog nu poate ingetelege daramite un om..fara cunostiinte prea mari legate de gandirea omului..si puterea lui...
asa el o paraseste..neputand da un motiv intemeiat...mai intai zice ca totul a fost prea repede si vrea timp de gandire..deja ea se gandes ca el gata nu mai9 vrea sa auda de el..dar mai face eforturi de ai fii lui pe plac...face cam ot ce vrea el...il asculta cum se plange de fosta lui prietena...si cum spune ca e trist ca ii e dor de ea.... nu zice nimic...o doare dar lasa sa vada cum va decurge situatia..intr-un final el spune ca vrea sa fie cu cineva dupa care lumea sa aiba ce aprecia..sau sa aiba dupa ce sa uita pe strada...

intrebarea mea e corect ce a facut sau nu?
in egoismul lui s-a gandit ca si altii mai sufera ....?
0

#2 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 12 January 2009 - 10:57 PM

nu e corect, dar ce a facut el, toti facem poate inconstient, mai mult sau mai putin grav.
atunci cand iubim si nu suntem iubiti, cautam sa ne "linistim" in compania altcuiva si de multeori nu ne dam seama ca mai rau incurcam lumea. nu ramanem nici cu cel iubit, si nici cu cel care incearca sa ne "linisteasca". asa e viata facuta, asa suntem noi oamenii, sa suferim atunci cand nu primim afectiunea pe care o asteptam de la cineva, chiar daca nu e omul potrivit. ne raneste respingerea.
cand stii ca o noua cunostinta are probleme sentimentale grave, si mai ales daca vezi ca ti-ar cam placea, eu zic sa fugi ca dracul de tamaie, si sa nu te mai uiti inapoi. altfel, chiar daca pana la urma vei ramane cu el, el va ramane cu gandul la cea ar fi putut fi cu cealalta... si asta mereu! si drept urmare, alta suferinta care se perpetueaza.
e greu ca toate sa fie in rezonanta....
0

#3 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 12 January 2009 - 11:00 PM

Nu e vorba de egoism. E imatur, iresponsabil, nehotarat.
0

#4 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 12 January 2009 - 11:30 PM

din punctul ei de vedere e incorect, din a lui e corect . :doh:
0

#5 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 12 January 2009 - 11:32 PM

Vezi postareaRavl, la Jan 12 2009, 11:30 PM, a spus:

din punctul ei de vedere e incorect, din a lui e corect . :doh:

din al lui e... indiferent!
0

#6 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 12 January 2009 - 11:39 PM

Vezi postareaerena, la Jan 13 2009, 12:40 AM, a spus:

si chiar daca zicea ca o iubeste nu se vedea crescand copilul alcuiva
intrebarea meae corect ce a facut sau nu?
in egoismul lui s-a gandit ca si altii mai sufera ....?

Erenuţa, ne, ne, neeeeee, nu se face aşa. Tu ai fost singura persoană incorectă FAŢĂ DE TINE, te-ai trădat, te-ai expus unui pericol sufletesc, te-ai aruncat de bună voie-n gura lupului, ţi-ai oferit vulnerabilităţile ca ofrandă.
El n-are vină, pe el īl doare-n cot de tine, dar tu ar fi trebuit să te "īngrijeşti" mai bine, să iei seama la unele semnale.
Omul ţi-a spus clar că o IUBEŞTE, īţi vorbea MULT despre ea, pe mai departe a fost alegerea ta să te legi de el, să te īndrăgosteşti, să i te pui la dispoziţie.
Era evident că el era furios (iubita lui fiind īnsărcinată cu altul), avea nevoie de un sān cald pe care să-şi aşeze fruntea, dar īn acele momente, cānd el ţi se destăinuia, nu prea conta de eşti femeie sau bărbat.
Că s-a īntāmplat să ai curburi feminine, cu atāt mai bine pt el, dar ceea ce căuta era:
- ascultare (să aibă pe cineva căruia/căreia să-i spună tot ce i se īntāmplase)
- īnţelegere, empatie, chiar compătimire
- AMICIŢIE TEMPORARĂ (nicidecum n-avea poftă de o ALTĂ relaţie)
- vorbă, vorbă, vorbă --- o modalitate prin care să-şi descarce nervii şi să īnveţe să accepte trădarea prietenei lui, să pregătească POATE o reīntoarcere
Vina ta e că ai păşit pe un teren mlăştinos şi nesigur, trebuia să te protejezi, el n-avea de ce s-o facă.
Dacă noi nu avem grijă de realitatea noastră, nimeni altcineva n-o va face.
Nu te mai lăsa-n baza celorlalţi, "slugilor" e bine să le porunceşti, să le arunci 2 firfirici, nicidecum să ai amoruri cu ele. :doh:

Aceasta postare a fost editata de diclona: 13 January 2009 - 12:35 AM

0

#7 Utilizator offline   Heto 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-April 05

Scris 12 January 2009 - 11:42 PM

am stat in cumpana daca sa raspund ceva, sau sa tac. Nu am vrut sa ma "linistesc" cu tine, pur si simplu am incercat, pusesem punct relatiei anterioare si am simtit ca e momentul sa o iau de la capat cu altcineva, in momentul in care mi-am dat seama ca nu esti ceea ce vreau, am spus stop, tocmai ca sa nu-ti fac rau. Au fost 3 zile, am vazut ca te-ai aprins si m-am oprit, ce puteam sa fac altceva? sa te mint ca esti tot ce imi doresc? Nu esti, n-are legatura cu trecutul tau, are legatura cu prezentul si cu viitorul, am incercat sa ti-o spun cat mai frumos posibil si sa te fac sa intelegi ca nu e vina ta pentru ca nu merge.
0

#8 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 12 January 2009 - 11:44 PM

Vezi postareaHeto, la Jan 13 2009, 01:42 AM, a spus:

am stat in cumpana daca sa raspund ceva, sau sa tac. Nu am vrut sa ma "linistesc" cu tine, pur si simplu am incercat, pusesem punct relatiei anterioare si am simtit ca e momentul sa o iau de la capat cu altcineva, in momentul in care mi-am dat seama ca nu esti ceea ce vreau, am spus stop, tocmai ca sa nu-ti fac rau. Au fost 3 zile, am vazut ca te-ai aprins si m-am oprit, ce puteam sa fac altceva? sa te mint ca esti tot ce imi doresc? Nu esti, n-are legatura cu trecutul tau, are legatura cu prezentul si cu viitorul, am incercat sa ti-o spun cat mai frumos posibil si sa te fac sa intelegi ca nu e vina ta pentru ca nu merge.

Uite de ce-i bine ĪNTOTDEAUNA să asculţi ambele părţi implicate-n poveste. :doh:

Aceasta postare a fost editata de diclona: 12 January 2009 - 11:45 PM

0

#9 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 12 January 2009 - 11:53 PM

Continuati,mi-am luat popcorn si bere :doh:
Erenooo,ce-ti trebe fata sa te indragostesti de un om cu atatea probleme?Chiar nu ti-ai dat seama?Ce asteptai?Sa se insoare cu tine?
Heto,jos palaria,mi-a placut sinceritatea,dar frumos ar fi fost sa ii spui Erenei verde in fata ca nu este ceea ce cauti.
Mult succes amandurora,aveti nevoie.
0

#10 Utilizator offline   Heto 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-April 05

Scris 12 January 2009 - 11:57 PM

Vezi postareaLoreda, la Jan 12 2009, 11:53 PM, a spus:

Continuati,mi-am luat popcorn si bere :doh:
Erenooo,ce-ti trebe fata sa te indragostesti de un om cu atatea probleme?Chiar nu ti-ai dat seama?Ce asteptai?Sa se insoare cu tine?
Heto,jos palaria,mi-a placut sinceritatea,dar frumos ar fi fost sa ii spui Erenei verde in fata ca nu este ceea ce cauti.
Mult succes amandurora,aveti nevoie.

Consider ca rufele nu se spala in public, am spus ce am avut de spus, erena a avut mult mai multe detalii decat au fost spuse aici la momentul respectiv, spuse destul de clar si de direct, din punctul meu de vedere subiectul este inchis.
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Dragostea de viata * * * * *
As vrea sa vorbesc cu oamenii privindu-i in ochi
Deroude  37 8.391
Topic inchis Problema in relatia mea johnpaul  43 4.795
Topic inchis recasatorit lixit2010  25 7.926
Hot Topic (New) cum il cuceresc?
diferenta de 12 ani
rock_see  56 13.063
Topic inchis exista oare barbati care nu sunt foarte complicati? daniela 66  53 14.475