Sunt peste tot: in jurul blocurilor, pe casa scarii, pe strazi, pe trotuare.
Am fost implicat pina acum in 3 atacuri din partea lor si ce era mai rau ca umblau in haita.
Daca ziua mai e cum e, seara sa treci prin astfel de locuri e o aventura.
Dupa o noapte de munca in sch 3 cind te intorci la 6.30 dimineatza credeti-ma ca nu e placere sa te inconjoare si daca apuci sa fii compostat de unul sa mergi pe la doctor pentru tetanos sau mai rau antirabic.
Eu mi-am rezolvat problema cu citeva obiecte aruncate in ei ca sa-i pun pe fuga.
Altii nu prea au avut noroc si un copilas a incasat o sperietura zdravana si citeva rupturi in nadragi.
Noroc ca am apucat sa ies la timp din casa si sa-i pun pe fuga.
E adevarat ca nu ei sunt vinovati de starea actuala.
De fapt cauza este ca sunt lasati sa se inmulteasca.
O catea fata si de 2-3 ori pe an.
De fiecare data statul spune ca n-are bani pentru deparazitare si sterilizare.
Sunt de acord ca sunt niste suflete dar nici asa nu mai putem continua!
Ce e mai rau ca sunt vecini inversunati care le ia apararea si spun ca nu ataca decit daca sunt provocati.
Imi vine sa ma urc pe pereti cind ii aud!
Nu doresc raul nimanui dar citeodata mi-as dori unul din ei sa-l vad cum isi face un antirabic in burta sa vad ce parere are dupa aceea.
Al naibii insa este ca ei nu umbla noaptea, sunt pensionari sau taietori de frunza si nu-i doare prea mult capul.
Oricum o concluzie e clara:un ciine nu are ce cauta de nebun pe strazi.
Ei normal stau in custi legati sau zburda dezlegati prin curti.
Daca ar avea asa mare dragoste fatza de ei as obliga vecinii iubitori sa le faca custi si sa-i lege in fatza blocului.
Dar aici nu se mai aude nici o voce...
Am deschis topicul asta pt ca vreau si eu sa aud parerea voastra.
Vreau sa vad si eu daca mai sunt altii ca mine.
Daca nu, inseamna ca fabulez sau caut nod in papura si imi cer scuze fatza de cei care se simt ofensati.
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis