sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

clicknet am si eu o problema cu netu Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   kosminel 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-January 09

Scris 10 January 2009 - 08:33 PM

Deci...daca stie cineva ...am si eu o problema cu viteza de download la clicknet....am abonament de 2 mb...
totul mergea foarte bine...la inceput...downloadam de pe odc cu 2 mb chear 3...insa...dupa ce miam reinstalat windowsu... cand a fost sa bag cdu de la modemm....imi zicea...acolo...ca trebuie sa introduc un username si o parola...pt a mari viteza la net...:| :tease: va rog...care ati avut problema sau stiti ceva in legatura...sa ma contactati la id kosminel_ktz
vA multumesc>:yes:<
0

#2 Utilizator offline   LYDYA.... 

• LYDYA
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-December 08

Scris 10 January 2009 - 08:32 PM

mai bine vorbesti cu cei de la click net...ei iti pot da mai multe detalii...dar viteza la odc poate depinde si de useri sau de segmentele libere
0

#3 Utilizator offline   kosminel 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 10-January 09

Scris 10 January 2009 - 08:54 PM

Vezi postareaLYDYA...., la Jan 10 2009, 09:32 PM, a spus:

mai bine vorbesti cu cei de la click net...ei iti pot da mai multe detalii...dar viteza la odc poate depinde si de useri sau de segmentele libere

nu neaparat..nici de pe truckere...imi iea cu maxim 240 kb:|

Aceasta postare a fost editata de kosminel: 10 January 2009 - 08:55 PM

0

#4 Utilizator offline   LYDYA.... 

• LYDYA
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-December 08

Scris 10 January 2009 - 08:53 PM

pe anumite huburi trebuie neaparat sa te inregistrezi daca vrei sa downloadezi sau daca vrei viteza marita
0

#5 Utilizator offline   csifer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-April 08

Scris 11 February 2009 - 08:56 PM

Vezi postareakosminel, la Jan 10 2009, 08:33 PM, a spus:

Deci...daca stie cineva ...am si eu o problema cu viteza de download la clicknet....am abonament de 2 mb...
totul mergea foarte bine...la inceput...downloadam de pe odc cu 2 mb chear 3...insa...dupa ce miam reinstalat windowsu... cand a fost sa bag cdu de la modemm....imi zicea...acolo...ca trebuie sa introduc un username si o parola...pt a mari viteza la net...:| :blink: va rog...care ati avut problema sau stiti ceva in legatura...sa ma contactati la id kosminel_ktz
vA multumesc>:o:<

man mai citeste odata acolo ca mananci gogosi...cd-ul ala se foloseste in caz ca ai win 98 de exemplu pe xp si vista modemul este recunoscut automat.....userul si parola sunt pur si simplu pt conectare.
0

#6 Utilizator offline   unchiujim 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 01 March 2009 - 10:09 PM

Vezi postareakosminel, la Jan 10 2009, 08:33 PM, a spus:

totul mergea foarte bine...la inceput...downloadam de pe odc cu 2 mb chear 3...insa...dupa ce miam reinstalat windowsu... cand a fost sa bag cdu de la modemm....imi zicea...acolo...ca trebuie sa introduc un username si o parola...pt a mari viteza la net...:| :) va rog...care ati avut problema sau stiti ceva in legatura...sa ma contactati la id kosminel_ktz
vA multumesc>:P<
invata sa te exprimi in limba romana clar si coerent .sa inteleg ca ai modem pe usb -ST330 ?detaliaza daca vrei ajutor! pt conectere userul si parola sunt in contract.dar din ianuarie pana azi cred ca ai rezolvat problema . cum ?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi adresa dupa IP rmd  7 5.242
Replici noi probleme cu ipul
probleme cu ruter wairless
Adrenalintm  1 1.203