sau Inregistrare

• 27 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Clatite! Explicatiii....Idei... Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Ecaterina 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-March 06

Scris 12 June 2006 - 12:03 PM

Mult timp am crezut ca oricine poate face clatite si ca nu pot exista clatite care nu sunt bune (proaste), pina cind am mincat astfel de clatite :flowers: La clatite nu conteaza doar umplutura desi are si ea rolul ei. Reteta mea este oarecum clasica: faina, lapte (nu foarte rece), oua, apa minerala, sare (chiar daca se pregateste pentru umputura dulce) si unt topit. Untul din compozitie ajuta si la a elimina ungere cu ulei a tigaii dupa fiecare clatita. Daca pregatesc compozitia pentru umplutura dulce adaug vanilie si esenta de rom. Umpluturile: dulceata de visine (preferata mea), alte dulceturi, brinza de vaci (brinza de vaci +ou si atunci le mai bag si la cuptor) cind se servesc se poate adauga smintina, nutela (preferatele fiului meu) iar pentru aperitiv, umprutura de ciuperci, carne, spanac
0

#22 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 24 July 2006 - 02:38 PM

Preferatele mele sunt clatitele dulci facute pe plita si umplute cu nutella si banane. :o: :(

Aceasta postare a fost editata de heidy_2006: 24 July 2006 - 02:38 PM

0

#23 Utilizator offline   aaa1234 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-February 06

Scris 24 July 2006 - 08:41 PM

Mie imi plac cele clasice: facute din oua+ faina+ apa minerala si umplute cu gem (preferabil de capsuni sau piersici) :think:
Hmm, sau mai erau unele umplute cu carne de vita + niste verdetzuri :o:. Good s**t.

Damnit mi-ati facut pofta :(

Aceasta postare a fost editata de Scythe: 24 July 2006 - 08:43 PM

0

#24 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 25 July 2006 - 01:36 AM

Nutella si banane.. :(

(mi-e pofta de mor :o: ) :think:
0

#25 Utilizator offline   Bismarck 

• adrian
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 09 August 2006 - 11:21 AM

Vezi postareaScythe, la Jul 24 2006, 09:41 PM, a spus:

Mie imi plac cele clasice: facute din oua+ faina+ apa minerala si umplute cu gem (preferabil de capsuni sau piersici) :focus:

Perfect d'acord doar ca mai trebuia + lapte … adica 1/2 lapte, 1/2 apa minerala … :)

D'aste fac si io si ma pricep de minune :lol: -- le fac subtziri si trocante mmmm … se topesc in gura !! :roll:

:ro:
0

#26 Utilizator offline   yvonne_ni2006 

• voglio restare cosi
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-June 06

Scris 11 August 2006 - 03:29 AM

as manca clatite flambate cu branza sarata :P
0

#27 Utilizator offline   marta06 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-August 06

Scris 18 August 2006 - 02:32 PM

Foarte informativ mesajul tau. Mi-au placut linkurile adaugate, multumesc. :bataita:
0

#28 Utilizator offline   Rheya 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 15-January 06

Scris 01 September 2006 - 12:27 AM

CLATITE PUFOASE ( Fluffy Pancakes )

Ingrediente: 2 cesti faina, 2 linguri zahar (mai mult daca preferati mai dulce), un varf de cutit de sare, 1 lingurita praf de copt, 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, 1 ceasca iaurt, 1 ceasca lapte, 2 oua mari, 1/4 cesca unt.

Mod de preparare: Intr-un vas se amesteca faina, zaharul, sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Se separa galbenusul de albus si se bat albusurile pana formeaza o spuma consistenta. Se topeste untul. Intr-un vas separat se amesteca ingredientele lichide: iaurtul, laptele, galbenusurile si untul topit. Se combina ingredientele lichide cu cele uscate si se adauga albusurile. Se incinge putin ulei in tigaie si se prajesc clatitele pe fiecare parte. Atentie sa nu se arda caci se fac foarte repede :-

Pofta Buna! :doh:
0

#29 Utilizator offline   melon_1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-June 06

Scris 01 September 2006 - 04:08 AM

mama, iti ploua in gura citind topicul asta
0

#30 Utilizator offline   anna_roxana 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-September 06

Scris 03 September 2006 - 09:21 PM

Salut tuturor! Eu sunt nou intrata, am dat retete la,,Eu ce puii mei mananc azi'' si ma gandeam sa va dau aici reteta clatitelor APERITIV: apa minerala+unt+faina+sare+piper, fiecare clatita se unge cu un strat de branza topita sau pate si se pun cubulete de salam, cabanos,sunca,....taiate ca pt pizza. Se ruleaza si se da la cuptor 5 min. Se pot face si sub forma de tort: o clatita,un strat branza topita,o clatita,un strat pate si iar o clatita deasupra. Se taie ca pe tort. Merge si ca aperitiv cald la o petrecere. POFTA BUNA!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 27 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic