Aceasta postare a fost editata de Catalin_Pop: 25 September 2005 - 01:15 AM
Nigei pls am o problema
Scris 24 September 2005 - 06:46 PM
Scris 12 October 2005 - 10:56 AM
Poti sa-i arzi chimic: cu azotat de argint sau cu acid azotic. Cam doare, se face rana si trebuie sa o ingrijesti cu antibiotic pt protectie.
Prin cauterizare electrica: e o metoda mai barbara si dureroasa, nu stiu daca se mai aplica.
Daca sunt mici poti sa-i acoperi cu plasturi pentru veruci (sunt in magazine) si in cateva zila pana la 2 saptamani scapi.
Tot in stadiu mic pot fi tratati si naturist, rupi o bucatica de rostopasca , din tulpinitza ei iese un suc galben portocaliu laptos. Aplica sucul acela pe neg si in jurul lui odata sau de cel mult 2 ori pe zi.
Ce iti recomand este sa incerci intai naturist sau daca nu ai incredere, foloseste plasturii si daca in 2 saptamani nu ai nici un rezultat, protuberantele respective nu sunt negi si atunci trebuie sa te consulte un dermatolog.
Multa sanatate !
Scris 12 October 2005 - 07:40 PM
1) Freci zilnic nigelul cu rostopasca (planta proaspat culeasa nu uscata).
2) Frecat nigelul cu frunza de patlagina si apoi lins de ciine pe portiunea respectiva.
E o metoda mai traznita dar care a dat rezultate la un var de-al meu de la tara, deci nu din auzite.
Si pot sa va spun ca avea miinile pline de te speriai.
Cam in 2 luni imi amintesc ca au disparut complet.
Acum tine de tine daca ai sa crezi in asa ceva sau nu.
Ai acum mai multe variante din care sa alegi.
Scris 26 June 2006 - 10:19 PM
Scris 26 June 2006 - 11:56 PM
Scris 24 July 2006 - 01:23 PM
eu am incercat cu rostopasca si nu a mers, apoi cu azotat de argint.....si dupa ceva timp mi-a trecut ...dar apoi mi-au reaparut asa ca am incercat tinctura de sanziene care si-a facut efectul cam dupa o luna dupa oprirea tratamentului...acum iar au aparut si trebuie sa gasesc altceva ca celelalte nu mai au efect
Scris 24 July 2006 - 01:28 PM
danyel8yo, la Sep 24 2005, 07:46 PM, a spus:
am citit intr-o revista naturista despre ceva ptr nigei.era ceva legat de papadii.nu-mi amintesc exact leacul dar stiu ca se pun "comprese" din papadii pe nigei si acestia trec destul de repede.voi cauta revista,daca o mai am,si am sa-si spun exact ce scrie acolo.
Scris 26 July 2006 - 09:48 AM
scumpik13, la Jul 24 2006, 02:28 PM, a spus:
si eu am si am incercat asa si nu a mers..... acum am luat de la farmacie un gel numit Verruca.... a facut minuni.... nigeii dispar strat cu strat...
Scris 27 July 2006 - 09:48 PM
Scris 24 September 2006 - 02:56 AM
cu nigei deci am incercat cu rostopasca,nitrat de argint, faza cu papadiile , clavusin si pot sa spun ca nu prea am avut rezultate am auzit o metoda mai babeasca si cred ca o so incerc , in rest o sa incerc sa ma mai interesez
Aceasta postare a fost editata de danyel8: 24 September 2006 - 02:56 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Psoriazis
posibil untratament pt psoriazis |
Magda_di | 0 | 440 |
|
Combinatie de boli in barba? |
Vladazard | 4 | 4.106 |