sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Posta Romana teme combinate Evaluare topic: * * * * *

#31 Utilizator offline   kew 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-January 11

Scris 22 January 2011 - 09:10 PM

Salut, sunt din Arad, persoana fizica. Doresc sa trimit un colet in Malta dar nu stiu exact cum sa fac. Trebuie neaparat sa completez un Buletin de Expeditie? Imi puteti explica pasii pentru a trimite un colet?
Inca ceva.. eu am 17 ani este ceva problema cu varsta?

Va multumesc pentru ajutor,
Anna
0

#32 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 22 January 2011 - 09:14 PM

Daca mergi la posta, ti se explica acolo ce ai de facut. In general ti se cere buletinul si completeaza tantiile alea de la ghiseu in calculator, ca le-au tehnologizat si pe ele acu'.
Nu cred ca este vreo problema cu varsta.

#33 Utilizator offline   Pasacioclux 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-January 12

Scris 25 January 2012 - 08:28 PM

intrebarea mea in legatura cu rambursu asta e... Cum sti ceea ce iti vine in colet tu ca destinatar cel care platesti coletul cand il ridici... daca tu stiai ca in colet trebuie sa iti vina de ex. niste carti si in loc de carti gasesti banane :/ ce faci in cazul acesta ??
0

#34 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 25 January 2012 - 08:47 PM

Ca sa reclami, iti trebuiesc dovezi. Expeditorul are o adresa. Tu ai pe internet formularul online de comanda, la care totdeauna e indicat sa faci print screen... Dar la orice cumparatura online, ai drept de returnare 10 zile si sunt obligati sa iti dea toti banii inapoi (exceptand costurile de transport). Firmele serioase insa, nu se ocupa de ghidusii, pentru ca tu daca deschizi topic aici legat de asta, le faci lor mai multa paguba decat castiga ei cu bananele alea.

Eu am experienta asta. Am primit, oarecum din greseala, ceva nepotrivit, si asa speriati au fost sa nu le fac publicitate negativa, ca am primit 200 de lei reducere la produsul cumparat!
1

#35 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 25 January 2012 - 09:23 PM

Vezi postareaPasacioclux, la 25 January 2012 - 08:28 PM, a spus:

intrebarea mea in legatura cu rambursu asta e... Cum sti ceea ce iti vine in colet tu ca destinatar cel care platesti coletul cand il ridici... daca tu stiai ca in colet trebuie sa iti vina de ex. niste carti si in loc de carti gasesti banane :/ ce faci in cazul acesta ??

De-aia în lumea civilizată se plăteşte cu card de credit: emitentul cardului îţi restituie banii şi se ocupă el după aceea de comerciant, nu trebuie să-ţi baţi tu capul cu nimic :D . La cardurile de debit nu e obligatorie restituirea fondurilor la cerere, de aceea cardurile de credit oferă mai multă protecţie cumpărătorului. Dar Visa oferă această protecţie şi la cardurile de debit (cel puţin în UK).

Vezi postareakew, la 22 January 2011 - 09:10 PM, a spus:

Salut, sunt din Arad, persoana fizica. Doresc sa trimit un colet in Malta dar nu stiu exact cum sa fac. Trebuie neaparat sa completez un Buletin de Expeditie? Imi puteti explica pasii pentru a trimite un colet?
Inca ceva.. eu am 17 ani este ceva problema cu varsta?

Va multumesc pentru ajutor,
Anna

Malta e în UE, deci n-ar trebui să fie nici o problemă specială, ar trebui să poţi face asta de la orice oficiu.
Cel mai sigur ar fi să te duci cu coletul la Oficiul Poştal 11, cel din Calea Radnei, pentru că acela e Oficiul Postal Vama pentru Arad. Şi o să-ţi spună o tanti acolo ce trebuie să faci. Dacă ai carte de identitate, vârsta nu ar trebui să fie o problemă.

Aceasta postare a fost editata de harald: 25 January 2012 - 09:26 PM

1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ce pot face cu tichetele sociale?
tichetele sociale
roJulian  1 1.551
Replici noi Economie - situatie exemplu rbl.  0 1.278
Replici noi Agentie de baby-sitting epilog  1 1.655
Hot Topic (New) Ce salariu aveti?
sinceritatea este apreciata....
Equilibrium Girl  298 8.971
Replici noi Cum ne afecteaza criza joburile (exemple concrete)
Despre (ne)siguranta locului de munca in aceasta perioada
Septimiu Popescu  15 3.744