am gasit un fisier in excel deja facut..in primul sheet sunt intrebarile in a doua celula raspunsuri care trebuie sa le dau si in a 3-a apare ok daca am pus raspunsul bun,deoarece in sheet-ul 2 sunt scrie iar intrebarile si in a 2 celula sunt trecute raspunsurile corecte...e un fel de autotestare....faza e ca vreau sa modific intrebarile alea si nu ma lasa apare o eroare cu nu modifica..ce pot face? nu prea ma pricep cine stie in excel...am gasit formula care e scrisa =IF(NOT(ISBLANK(C173));IF(C173=Raspunsuri!C172;"OK";"Corect"&" "&Raspunsuri!C172);"")...imi poate face cineva la fel dar sa lase celulele goale si sa completez eu cu intrebarile si raspunsurile mele?? multumesc anticipat..
Pagina 1 din 1
cum imi fac un test in excel sa ma pot verifica
Scris 08 January 2009 - 11:58 AM
Asa ceva? (schimbi extensia in xls)
Fisiere atasate
-
Chestionar.txt (27K)
Number of downloads: 61
Scris 12 March 2009 - 10:15 AM
pisicica, la Feb 23 2009, 01:05 AM, a spus:
Si cu ce program se poate face asa?
Extensia este partea finala a numelui, de obicei 3 litere, aflate dupa punct.
Extensia se schimba direct din Windows, nu-ti trebuie nici un program.
In primul rind, trebuie sa afisezi aceste axtensii, faci cam asa: http://queen-soft.blogspot.com/2008/12/ce-...or-afisare.html
Apoi te duci pe fisierul caruia vrei sa-i schimbi numele/extensia, apesi click dreapta > alegi Rename din meniu.
ATENTIE: daca schimbi extensia cu ceva gresit, este foarte posibil sa nu mai deschida programele aferente fisierul respectiv.
ATENTIE: daca schimbi extensia, nu se schimba si structura fisierului. Adica ai o poza JPG. Daca schimbi extensia si pui AVI, nu se transforma prin magie fisierul in film. El ramine tot poza. Iar playerul video da eroare da-l deschizi.
Scris 06 September 2009 - 11:40 PM
sycaman, la Jan 7 2009, 09:46 PM, a spus:
am gasit un fisier in excel deja facut..in primul sheet sunt intrebarile in a doua celula raspunsuri care trebuie sa le dau si in a 3-a apare ok daca am pus raspunsul bun,deoarece in sheet-ul 2 sunt scrie iar intrebarile si in a 2 celula sunt trecute raspunsurile corecte...e un fel de autotestare....faza e ca vreau sa modific intrebarile alea si nu ma lasa apare o eroare cu nu modifica..ce pot face? nu prea ma pricep cine stie in excel...am gasit formula care e scrisa =IF(NOT(ISBLANK(C173));IF(C173=Raspunsuri!C172;"OK";"Corect"&" "&Raspunsuri!C172);"")...imi poate face cineva la fel dar sa lase celulele goale si sa completez eu cu intrebarile si raspunsurile mele?? multumesc anticipat..
iti recomand sa te uiti putin pe http://www.drexcel.ro/video/
e un site cu cateva zeci de tutoriale video despre Excel, care cu siguranta iti vor prinde bine...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Visual FoxPro
download |
bob32cc | 0 | 10.778 |
|
Fisier excel corupt
eraore la deschiderea unui docum excel |