Pagina 1 din 1
Nachos with cheese the best ther it's ;)
Scris 07 January 2009 - 06:37 PM
Ce sa ii faci, fiecare cu gustul lui, mie daca imi dai "nachos with cheese" rontzai 24/24 * 7/7, sau fie macar cat is treaz intruna as manca din combinatia "nachos with cheese", cine n-a incercat sa incerce
merita
Scris 07 January 2009 - 06:46 PM
pofta buna...dar chiar era nevoie sa deschizi nu unul ci trei ...topicuri?
Scris 07 January 2009 - 07:13 PM
ups, nu am intentionat sa deschid decat un topic dar tot nu se incarca pagina si am dat niste refresh-uri, probabil ca a fost o eroare
Scris 22 February 2009 - 01:06 PM
copil-in-anonimat, la Feb 22 2009, 12:58 PM, a spus:
da' ce sunt ma nachos alea, ca am tot auzit de ele. 
http://www.elise.com...01636nachos.php
Scris 23 February 2009 - 05:56 AM
copil-in-anonimat, la Feb 22 2009, 03:58 AM, a spus:
da' ce sunt ma nachos alea, ca am tot auzit de ele. 
E Mexican fast-food doar niste tortilla chips cu brinza topita!!!
Tortilla este din corn crud macinat cu apa si facut o coca, intinsa subtire ca pastele fainoase, taiata in bucati cat palma si fripte pe o plita fierbinte iar peste ele se toarna o branza topita, unii-l decoreaza cu cilantro. In localitati cu populatie mexicana se vinde ca painea calda oriunde; la evenimente sportive, in parcuri, la cinematografe, in Mall-uri, etc.
In restautante se complica putin treaba ca vor sa scoata niste bani patronii si-l ridica la un alt nivel mancarea simpla!!!!
In castronas pune tortilla chips, niste fasole boabe fierte sau batuta, smantina, salsa facuta din rosii, ceapa, cilantri, sare
si la fel branza topita si decorata cu cilantro. Se poate adauga si ardei iute din conserva dar si masline, depinde cine ce are acasa si vrea sa mai goleasca borcanele ....... Pentru un party mai serios se pune si carne tocata preparata cu mult usutroi. Trebuie mancat repede pana se intareste brinza!!! Are gust bun si copiii-l adora ca e servit intr-un castronas edibil facut tot din material de tortilla cu margini ondulate ..... de la simplu la complicat, tot e nachos!!!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
MANCARURI TRADITIONALE DE PASTE
Din Romania si din lumea larga |
Corydalis | 57 | 43.969 |
|
Cozonac | Velvetia | 8 | 7.078 |
|