VREI SA AI UN PAR LUNG SI BOGAT???
EXTENSIILE cu CLIP sunt solutia ideala!! Extensiile sunt confectionate din PAR NATURAL 100%. Acestea se prind cu ajutorul unei agrafe de parul tau!
Extensiile NU distrug parul, nu necesita ingrijire la salon, se pot da jos si pune inapoi foarte usor datorita clipsurilor.
De asemenea, se pot vopsi, indrepta, ondula sau tunde! Poti opta pentru ele si daca ai un par lung dar vrei sa fie mai bogat!
Aduc la comanda orice nuanta de la blond foarte deschis la negru si chiar si suvitate. Lungime:50 cm ( 45, 55, 60 ,70cm-la comanda) (10 mese)
CALITATEA EXCEPTIONALA a acestor extensii (ceea ce le
si deosebeste de celelalte de acest gen) este durata de rezistenta
si comfortul asigurat de acestea, facandu-va sa va simtiti ca
si cum ar fi propriul dumneavoastra par!
ATENTIE!!! OFER REDUCERE LA 2 SAU MAI MULTE
SETURI DE EXTENSII CUMPARATE! NU RATA OCAZIA!!!
PRET PROMOTIONAL!!! DOAR 300 DE RON!
0751.57.86.85
ID MESS: extensii_perfecte
Pagina 1 din 1
EXTENSII DE PAR CU CLIP-ON
Scris 30 January 2009 - 09:02 PM
Vand extensii par 100% natural cu cheratina, microring si clip on. sunt disponibile pentru toate nuantele de par. preturi cuprinse intre 2,4 ron/suvita si 4 ron/suvita. au o lungime de 55 cm. vand si aparat de lipit extensii - 350 ron,solutie de dezlipit - 100 ron si cheratina pt refolosire. livrarea se face prin curierat, plata se face la primirea coletului, dupa desfacerea acestuia. merita sa incercati daca vreti sa aveti un par mai lung si mai bogat. pt detalii sunati la 0748657334, 0768888951 sau trimiteti e-mail la ana_kiss_28@yahoo.com
eu am testat extensiile prima data pe mine... sunt super!!! ma simt altfel cu parul lung... de cand le-am pus nu mai pot renunta la ele!!! e al 3-lea rand pe care il am.. cine zice ca distrug parul se inseala... astept sa ma contactati pe mess sa vb mai multe: ana_kiss_28... va pup
eu am testat extensiile prima data pe mine... sunt super!!! ma simt altfel cu parul lung... de cand le-am pus nu mai pot renunta la ele!!! e al 3-lea rand pe care il am.. cine zice ca distrug parul se inseala... astept sa ma contactati pe mess sa vb mai multe: ana_kiss_28... va pup
Fisiere atasate
-
lista_preturi.rtf (11.86K)
Number of downloads: 6
Scris 02 February 2009 - 08:54 PM
ce concurenta p'aci
Scump,scump dincolo era mai ieftin!
Aceasta postare a fost editata de Alfie: 02 February 2009 - 08:54 PM
Scris 14 February 2009 - 02:47 PM
DACA VREI SA AI PARUL SANATOS,LUNG PANA IN TALIE IN DOAR 5 MINUTE ALEGE EXTENSIILE NATURALE CU CLIP ON!
SUNT USOR DE APLICAT,USOR DE PURTAT.
PT ALTE DETALII CONTACTEAZA-MA LA 0723497788 (Gabriela)
Fisiere atasate
-
8689_1.jpg (35.37K)
Number of downloads: 10
Scris 14 January 2010 - 09:07 PM
extensii_perfecte, la Jan 6 2009, 10:55 AM, a spus:
VREI SA AI UN PAR LUNG SI BOGAT???
EXTENSIILE cu CLIP sunt solutia ideala!! Extensiile sunt confectionate din PAR NATURAL 100%. Acestea se prind cu ajutorul unei agrafe de parul tau!
Extensiile NU distrug parul, nu necesita ingrijire la salon, se pot da jos si pune inapoi foarte usor datorita clipsurilor.
De asemenea, se pot vopsi, indrepta, ondula sau tunde! Poti opta pentru ele si daca ai un par lung dar vrei sa fie mai bogat!
Aduc la comanda orice nuanta de la blond foarte deschis la negru si chiar si suvitate. Lungime:50 cm ( 45, 55, 60 ,70cm-la comanda) (10 mese)
0751.57.86.85
0751.57.86.85
vroiam sa te intreb daca poti cumpara mesele clip on la bucata nu doar la set...de ex eu as vrea vreo 3...merge si asa? daca da cat ma costa cu tot cu transport pana in brasov?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Contact
Facebook
Twitter
RSS