va voi spune o istorie-sper cat de scurt posibil-si va rog sa-mi spuneti parerile voastre.
Socrul meu traieste de aproximativ trei ani cu o femeie(soacra mea este moarta).apartamentul pe care il impartise cu defuncta sotioe ;-a vandut de mult,acum locuind la aceasta femeie.
Actuala "soacra"vine dupa un sir lungut de femei in viata lui,si dupa fiecare legatura socrul meu a iesit tot mai saracit si mai degradat psihic.
in decursul acestor trei ani de cad locuieste cu femeia actuala degradarea lui s-a accelerat ,devenind alcoolic si cu tendinte paranoide.are perioade cad o ia rau razna,tinind-o cate o sapatamina in bautura si locuind pe unde apuca.aceasta femeie insa il primeste de fiecare data inapoi,impacarea soldindu-se cu cite un nou credit sau imprumut la CAR din pareta socrului meu.femeia lui are de asemenea patru copii mari(intre 35 si 45)toti divortati si cu servicii temporare.
ca sa nu ma mai intind mult la povesti,acum am aflat ca socrul meu,impreuna cu "soacra",au convins-o pe bunica (mama socrului)sa "treaca casa si pamantul "pe care ea le detine, pe numele lor(a ambilor).probabil se refera la un contract de vanzare-cumparare.amanuntele nu sunt stabilite,ei neavind inca bani pentru nici un fel de demersuri legale,astepatin tot ca bunica sa vanda niste pamant pentru a le da bani sa faca tranzactia.
socruul meu a devenit,datorita alcoolismului,o persoana fara nici un fel de personalitate.intre accesle de nebunie ,cand vine la noi sa doarma citeva zile,este extrem de usor de manipulat.Doamna,care nici nu-si ascunde prea tare proiectele,deja imparte camerele casei batrinesti intere copii ei,care nici unul nu dispune de locuinta.(stau tot la ea.
batrina bunica,ajunsa la 85de ani,nu mai are nici ea vointa prea mare,lasindu-se in mainile acestei femei ca un copil.
Socrul meu mai are o sora intr-o alta localitate,pe care au chemat-o asta-vara sa dea renuntare la partea ei.aceasta a fost de acord,gandind ca ei au grija de batrina(ceea ce nici nu este adevarat).acesta"renuntare "nu s-a mai realizat,caci nu aveau bani suficienti si apoi fratii s-au certat intre ei.
Acum intrebarea mea este-poate bartina sa cedeze partea ei celor doi?fara a tine cont de fiica sa?
supararea mea si asotului meu vine din faptul ca toate acestea vor ajunge in final la copii acestei femei,pe care initial am agreat-o si sustinut-o(desigur,imi pare rau acum).pana acum l-a umplut pe socrul meu de datorii,ea isi intretine copii-paraziti si acesta casa este cumva ultima reduta pe care o mai poate cuceri.altceva socrul meu nu mai are,si cum a devenit alcoolic ,ma gandesc ca dupa ce se va vedea pe titlul de proprietate fie il va alunga,fie...cine stie...
exista vreo posibilitate ca sotul meu,ca nepot,sa poate face ceva sa impiedice aceasta"donatie"?
specific ca bunicul este mort de mai bine de 15 ani,nu stiu daca s-a facut succesiune dupa mortea lui,iar matusa,sora socrului,este si ea cam betiva(e greu sa vorbesti cu ea ceva serios).
ati inteles saga mea?sper
Aceasta postare a fost editata de tinatina: 05 January 2009 - 10:36 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS