Dupa o perioade de timp a inceput sa se poarte aiurea cu mine, eu ii inghiteam orice pt ca ma indragostisem de ea pana peste cap, apoi dupa o perioada am vorbit cu ea i-am intrebat-o de ce se poarta asa cu mine de ce imi vorbeste asa, ea imi spune: asta sunt eu nu-ti convine dute la alta, si eu i-am raspund ca pe ea o iubesc si ca cu ea vreau sa raman, nu vreau sa ma duc la alta.
Dupa 7 luni in care sa tot purtat asa cu mine sa hotarat sa-mi spuna sa ne despartim, am sunat-o, i-am spus ca o iubesc enorm, ca nu pot trai fara ea, ca vreau sa ne vedem sa ne impacam, ca e viata mea. Dupa o luna de rugaminti si de foarte multa suferinta, sa horatat sa ne impacam, dupa scurt timp am inceput iarasi sa ne certam din chestii prostesti, minore as putea zice, cica eu ma crizez din orice ca o bat tot timpul la cap, ca ea nu mai poate sa o tina tot in certuri, asa si pana la urma iarasi ne-am despartit asta fiind acum 3 zile, si de atunci ii trimit mesaje o sun nu-mi raspunde deloc!
Acum vreau sa va cer parerea oare chiar m-a iubit fata asta s-au pur si simplu a fost ca sa nu zica, ca nu a fost
Si mai ales de ce sufar atat dupa ea daca ea, sa despartit iarasi de mine si e clar ca nu ma mai vrea in viata ei.
Am intrebat-o cand ne-am despartit, tu inca ma mai iubesti ? ea mi-a raspuns: nu-ti spun nimic, asa ramane nu mai dau inapoi.
Offf cum sa fac sa o pot uita ?
Astept pareri despre ce a fost cu relatia mea, va multumesc.
Aceasta postare a fost editata de bridget jones: 05 January 2009 - 05:16 PM
Motiv editare: mircuitor
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis