sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Erori WindowS Imi apare niste Erori la Windows Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   N3bunel 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-January 09

Scris 04 January 2009 - 12:42 AM

Deci sa va spun problema sa o lom cu inceputu deci calc mergea bine pana mia venit mie sa ii pun alta placa video radeon 7000 de 64 de mb pt k aveam o placa incorporata si am dezactivato pe cea incorporata si am activato pe cea de pe slot deci primele zile a mers bine windows e mia dat o eroare am zis na e demult windows trebuie reinstalat am reinstalt windows bine si sa ii instalez placa video drivere-le nu ma lasat dadea eroare am zis bine in sfarsit am incercat de 4-5 ori a loat si driverele bucuros k oricare k nu mai am bataie de cap dupa nu ma lasa sa inst programe unele programe cum ar fi fronpage ......... si altele nu ma lasa sa inst nici 1 joc in afara de c(counter Strike 1.6) deci sincer nu mint unele programe ma lasa nu toate si la fel si jocuri am zis k e din windows am bagat windows sp1 prima data dupa am bagat de vreao 4-5 ori sp2 dupa cd diferite si 1 sp3 si acuma am sp2 dar mai mult de 5 zile nu tine si isi va da singur restart sau se blocheaza si cand il aprind nu mai merge

Deci vas ruga nu dati topic closed sau cv de gen cine are bunu simnt sa ma ajute ias fi recunoscator Sau altu care zice "mai este discutata problema asta" sincer nu fiecare au acelasi probleme si sa stai la ei sa citesti de la nceput nu intelegi Ms Mult si la Multi ani pe 2009

Aceasta postare a fost editata de N3bunel: 04 January 2009 - 12:44 AM

0

#2 Utilizator offline   Paul Brahtl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-July 07

Scris 04 January 2009 - 12:07 PM

Pai in primul rand ar trebui sa te ajute o profesoara de limba romana.
Cu driverele placii video ar fi bine sa instalezi drivere descarcate de pe site-ul producatorului.
Daca asta nu-ti rezolva problema, scoate placa video si revino la cea onboard. Daca si cu placa video onboard ai probleme, cauta-te de virusi.

Bafta multa si spor la invatat.
0

#3 Utilizator offline   N3bunel 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-January 09

Scris 04 January 2009 - 05:08 PM

da man poate nush romana in fine nu sunt eu cu cartea si nici nu imi va placea vreodata
Da sa zicem ca scot placa video si nu imi face erorile acestea ce poate fi de vina ca eu nu as vrea sa renunt la placa si driverele placi sunt loate dupa site :doh:
0

#4 Utilizator offline   Paul Brahtl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-July 07

Scris 04 January 2009 - 08:38 PM

Exista de multe ori incompatibilitati intre diverse componente ale calculatorului, in principal pentru ca ele provin de la producatori diferiti. Pe masura ce producatorii depisteaza aceste incompetibilitati, le corecteaza in versiuni noi de drivere, de-aia se recomanda utilizarea driverelor de pe site-ul producatorului. Asa ca daca nu vrei sa renunti la placa video va trebui sa-ti iei alta placa de baza.
0

#5 Utilizator offline   csifer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 08

Scris 07 January 2009 - 05:46 PM

Vezi postareaN3bunel, la Jan 4 2009, 05:08 PM, a spus:

da man poate nush romana in fine nu sunt eu cu cartea si nici nu imi va placea vreodata
Da sa zicem ca scot placa video si nu imi face erorile acestea ce poate fi de vina ca eu nu as vrea sa renunt la placa si driverele placi sunt loate dupa site :cheers:

asa cum tie nu iti place cartea nici mie nu īmi place sa vad limbajul asta...te-ai gandit la asta? ce lume :o:
0

#6 Utilizator offline   sora1994 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-December 08

Scris 14 January 2009 - 08:24 PM

Nebunel se pare ca stai foarte dar foarte prost cu limba romana,si de ajutat nu am chef
0

#7 Utilizator offline   xacid2 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-February 09

Scris 06 February 2009 - 07:57 PM

Incearca sa descarci alte drivere....
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1