sau Inregistrare

• 36 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De ce mergem la cursuri de radiestezie/inforenergie, reiki etc? Evaluare topic: - - - - -

#331 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 13 September 2009 - 11:53 AM

:jester: ......
D'apai...d'asta merg oamenii la cursuri. :lol2: Sa se instruiasca.
0

#332 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 14 September 2009 - 12:00 AM

Vezi postareanightwish, la Sep 11 2009, 11:27 AM, a spus:

El, de fapt, nu va face absolut nimic.

Desi e foarte posibil sa va deranjeze ce va voi spune.. poate o sa va ajute intr-un final.

Daca dvs. considerati ca reiki nu ajuta atunci cand este vorba de autotratament, mi-este greu sa cred ca are un efect atunci cand il aplicati altora. Daca dvs. nu aveti incredere in ceea ce experimentati dvs, si mai ales ca evitati s-o faceti, cum puteti sa experimentati pe altcineva? De unde stiti ca este corect ce faceti?

Nu ma indoiesc de faptul ca "Deci am motive zdravene", dar acestea sunt simple scuze.

A fost o faza acuta de gripa cu o bronsita in faza acuta. Eu nu pot lua antibiotice pe baza de mucegai. Si sint cam nervos. Am spus ca in faza acuta nu prea. Nu ca deloc. Energia vitala se duce pe lupta interna cu boala, in cazuri acute. La mine functioneaza in faze incipiente si in cazuri de cronicizari, in timp. Am mai spus ca nu fac la altii, decit daca au incredere si cer. Nu sint practicant, decit ptr mine. Oricum drenarea bronsitei, eu o fac. Si cu sirop natural de mugur de brad, care este exceptional.
Sint un adept al acestei metode reiki, fiindca a dat rezultate f bune, dar in timp, nu cind bati din palme, ca la tratamentele dure medicamentoase.
Si repet, in faze acute, cu temperaturi mari, sau insomnii din cauza unei evolutii acute, reiki este doar un ajutator. F bun, dar trebuie atentie sa nu se bazeze numai pe el.
Nu ma deranjeaza mai nimic acum. Sint vindecat.

Si ca sa intru in topic, da, e bine sa se faca cursuri de catre cei care intra in domeniul acesta, ca sa se stie bine ce e de facut, atit in cazuri banale cit si boli acute sau cronice. Unul din cele mai rele lucruri este totusi necunoasterea atunci exista posibilitatea de a accede la ea.

Aceasta postare a fost editata de NASTYPRIMUL: 14 September 2009 - 12:06 AM

0

#333 Utilizator offline   masha rasputina 

• Streliţia
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-February 09

Scris 14 September 2009 - 12:54 AM

Vezi postareaIngp, la Sep 12 2009, 06:42 AM, a spus:

... esti un dogmatic.... se pare ca nu ai habar cine e Dumnezeu si de ce crezi in El... nu ai pic de respect pentru Acesta sau pentru oricare dintre noi... Mi-ai evitat intrebarile... nu ai pic de valoare...

Cei drept cand vine vb de IE s-ar putea sa fiu putin ca lister...dar eu vin cu argumentul:))), dar in anumite conditii sunt si de acord cu aceasta scoala de spiritualitate... adica cu vreo 2 chestii marunte...

:jester: Adica subiectul "IE" te face sa devii asa, cum l-ai caracterizat pe listener mai sus? Pai....atunci, fara suparare, de ce-l mai critici pe el? :lol2:
Pana la ce grad ai facut ie si ce te-a deranjat atat de mult la informatia pe care ai primit-o? Ma refer la cunoastere, nu la divergente de opinii sau antipatii intre tine si cursanti, de orice grad ar fi fost ei.
Daca poti si vrei sa-mi dai un raspuns.
0

#334 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 27-October 08

Scris 14 September 2009 - 04:52 PM

Vezi postareamasha rasputina, la Sep 14 2009, 01:54 AM, a spus:

:blink: Adica subiectul "IE" te face sa devii asa, cum l-ai caracterizat pe listener mai sus? Pai....atunci, fara suparare, de ce-l mai critici pe el? :blink:
Pana la ce grad ai facut ie si ce te-a deranjat atat de mult la informatia pe care ai primit-o? Ma refer la cunoastere, nu la divergente de opinii sau antipatii intre tine si cursanti, de orice grad ar fi fost ei.
Daca poti si vrei sa-mi dai un raspuns.

informatia nu este a lor. e preluata din alte cursuri sau carti si rescrisa in limbaj ie... si interpretarile lor de doi bani... cand comandorul spune un lucru pai asa e...omul ala nu greseste niciodata?... nu am nimic cu acei oameni... desi am vazut pe unii facuti gramada... de gr. maxim... cunosc foarte multe persoane din IE... unele au voaloare alte sunt de doi bani desi au gradul maxim...
app la gr. de aspirant io chipurile cursantul il intrece pe Iisus Hristos in DH(adica mai mare de 100).... care avea maximul(100)... iar cei de la aspirant Io in sus sunt la nivel de fiinte divine... gen Iisus
Scoala de IE chipurile de la inceputul acestui an ar fi cea mai elevata din intreg universul in fata lui Dumnezeu...
Pe bune... astea sunt aberatiii.... si nu-l fac nebun pe comandor ca el stie ce spune... ci ii fac nebuni pe aia care il cred si ii platesc cotizatia si cursurile...

fara suparare...

si sa nu uitam ca ala care iese din IE chipurile e atacat de demoni si devine demonizat.... mai ales aia de grade mari care refuza sa mai inghita toate prostiile...

vorbe de doi bani!

acum esti multumita?... cand a spus ca scoala lui e cea mai elevata din univers eram de fata... era prima data cand facea acest anunt...

Aceasta postare a fost editata de Ingp: 14 September 2009 - 04:51 PM

0

#335 Utilizator offline   masha rasputina 

• Streliţia
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-February 09

Scris 14 September 2009 - 11:36 PM

Vezi postareaIngp, la Sep 14 2009, 05:52 PM, a spus:

informatia nu este a lor. e preluata din alte cursuri sau carti si rescrisa in limbaj ie... si interpretarile lor de doi bani... nu am nimic cu acei oameni... desi am vazut pe unii facuti gramada... de gr. maxim...

app la gr. de aspirant io chipurile cursantul il intrece pe Iisus Hristos in DH(adica mai mare de 100).... care avea maximul(100)... iar cei de la aspirant Io in sus sunt la nivel de fiinte divine... gen Iisus
Scoala de IE chipurile de la inceputul acestui an ar fi cea mai elevata din intreg universul in fata lui Dumnezeu...
Pe bune... astea sunt aberatiii.... si nu-l fac nebun pe comandor ca el stie ce spune... ci ii fac nebuni pe aia care il cred si ii platesc cotizatia si cursurile...

fara suparare...

si sa nu uitam ca ala care iese din IE chipurile e atacat de demoni si devine demonizat.... mai ales aia de grade mari care refuza sa mai inghita toate prostiile...

vorbe de doi bani!

nu, nu sunt lamurita. ceea ce afirmi tu sunt generalitati si nu ai reusit sa ma convingi nici ca sunt buni, nici ca sunt rai.
Folosesti prea mult "chipurile", un inlocuitor al expresiei "...se zvoneste ca...", fara suparare, ceea ce iti stirbeste din credibilitate, apropiind-o de zero.
- din ce cursuri, concret, e preluata informatia? cne tinea acele cursuri din care s-a furat( preluat)?
Au fost vre-o data dati in judecta pentru plagiat? vrem exemple.
- da-mi un exemplu de interpretare, pe care o putem dezbate aici, ca sa vedem daca e de doi bani sau nu. Nu de alta, dar ai face un mare serviciu celor care vor sa dea mai mult de doi bani pe cursuri Ie.
- cum adica ai vazut pe unii facuti gramada si de grad maxim? doar din vazute ti-ai dat seama cum sunt si ca au un grad maxim? numi spune ca umbla cu numarul gradului brodat pe rever! :roll:
- cu chipurile , ce se intampla la aspirant, no offence, cum poti avea acces la astfel de informatii, cand e bine stiut ca e strict confidentiala? Ca daca n-ar fi, am lua=o direct de pe net si am falimenta srr-ul :blink:
-iar chipurile ( iar chipurile :cry: ) cel care iese din ie e atacat de demoni, mai ales de grad mare, daca e asa cum afirmi, denota ca cei de la srr recunosc oficial si dechis ca au in slujba lor demoni, pe care ii pun sa-i pedepseasca pe cei care nu sunt de acord cu ei. Ciudat, eu am auzit ca deja pe la grade medii un cursant stie sa anihileze asemenea "grozavii,prin
urmare , celor ce pleaca ar trebui sa le se "rupa" de asemenea amenintari :blink:
Deci, la intrebarea ta, daca sunt multumita sau nu, raspund "Negativ" :cry:
O sa fiu, cand vei aduce dovezi concrete in sprijinul afirmatiilor tale. Pana la proba contrarie, vor fi percepute ca niste calomnii fara baza, izvorate din motive personale si dorinta de razbunare.
Pana atunci, un sfat: daca tot vrei sa dezinformezi, macar fa-o cu cap! :P
0

#336 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 15 September 2009 - 11:44 AM

Ti-am oferit raspunsul pe mesageria privata... nu doresc sa patez imaginea nimanui...
mai intrebat si ti-am raspuns... deci nu ma acuza aiurea
eu nu am divergente cu nimeni din IE... stau si observ... (ba din contra vreo doua trei persoane de acolo aveau ceva cu mine... si nici eu nu stiu, nici ele acum...Doar Dumnezeu Stie!...)

Vezi postareamasha rasputina, la Sep 15 2009, 12:36 AM, a spus:

nu, nu sunt lamurita. ceea ce afirmi tu sunt generalitati si nu ai reusit sa ma convingi nici ca sunt buni, nici ca sunt rai.
Folosesti prea mult "chipurile", un inlocuitor al expresiei "...se zvoneste ca...", fara suparare, ceea ce iti stirbeste din credibilitate, apropiind-o de zero.
- din ce cursuri, concret, e preluata informatia? cne tinea acele cursuri din care s-a furat( preluat)?
Au fost vre-o data dati in judecta pentru plagiat? vrem exemple.
- da-mi un exemplu de interpretare, pe care o putem dezbate aici, ca sa vedem daca e de doi bani sau nu. Nu de alta, dar ai face un mare serviciu celor care vor sa dea mai mult de doi bani pe cursuri Ie.
- cum adica ai vazut pe unii facuti gramada si de grad maxim? doar din vazute ti-ai dat seama cum sunt si ca au un grad maxim? numi spune ca umbla cu numarul gradului brodat pe rever! :roll:
- cu chipurile , ce se intampla la aspirant, no offence, cum poti avea acces la astfel de informatii, cand e bine stiut ca e strict confidentiala? Ca daca n-ar fi, am lua=o direct de pe net si am falimenta srr-ul :blink:
-iar chipurile ( iar chipurile :cry: ) cel care iese din ie e atacat de demoni, mai ales de grad mare, daca e asa cum afirmi, denota ca cei de la srr recunosc oficial si dechis ca au in slujba lor demoni, pe care ii pun sa-i pedepseasca pe cei care nu sunt de acord cu ei. Ciudat, eu am auzit ca deja pe la grade medii un cursant stie sa anihileze asemenea "grozavii,prin
urmare , celor ce pleaca ar trebui sa le se "rupa" de asemenea amenintari :blink:
Deci, la intrebarea ta, daca sunt multumita sau nu, raspund "Negativ" :cry:
O sa fiu, cand vei aduce dovezi concrete in sprijinul afirmatiilor tale. Pana la proba contrarie, vor fi percepute ca niste calomnii fara baza, izvorate din motive personale si dorinta de razbunare.
Pana atunci, un sfat: daca tot vrei sa dezinformezi, macar fa-o cu cap! :P

in raspunsul de pe mesageria privata ti-am oferit destule informatii incat sa arat ca nu vorbeam ca prostu doar ca sa ma bag in seama... si incearca sa-l tii doar pentru tine...
0

#337 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 25 September 2009 - 07:51 PM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Sep 14 2009, 01:00 AM, a spus:

Tot ce povestiti, ma face sa ma gandesc la un lucru: ceva din ceea ce faceti, nu faceti cum trebuie.
0

#338 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 26 September 2009 - 03:06 AM

Nu stiu ce fac sau nu bine, dar eu am scapat de o bronsita astmatiforma si o sinuzita catarala, in timp, bineinteles. Anul asta sint niste viroze f puternice. La fel ca la inceputul deceniului 8. E vorba de niste cicluri ale planetei Saturn. Acum stiu asta, atunci nu stiam.
Acum sint iar bine, fara antibiotice, doar un singur furazolidon. Cu ocazia asta am vazut ca se instaleaza infectii microbiene dupa viroze. Bine si cintezoi, cu tratament reiki facut la greu.

Aceasta postare a fost editata de NASTYPRIMUL: 26 September 2009 - 03:08 AM

0

#339 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 26 September 2009 - 01:44 PM

Acel DH... :roll: si nu numai,acele etichete pe care radiestezistii le pun semenilor nu seamana a judecare?
Nu va faceti voi judecatori de oameni,dragilor? :P
...........................................
Dragi cursanti... :meeting: daca stiti si puteti... atitea si daca aveti atita beneficitate,faceti un bine omenirii si spuneti-ne si noua, bre:care-i leacul cancerului? :o:

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 26 September 2009 - 01:46 PM

0

#340 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 26 September 2009 - 03:10 PM

Vezi postareaBagherra, la Sep 26 2009, 02:44 PM, a spus:

Acel DH... :roll: si nu numai,acele etichete pe care radiestezistii le pun semenilor nu seamana a judecare?
Nu va faceti voi judecatori de oameni,dragilor? :P
...........................................
Dragi cursanti... :meeting: daca stiti si puteti... atitea si daca aveti atita beneficitate,faceti un bine omenirii si spuneti-ne si noua, bre:care-i leacul cancerului? :o:

Pai intr-un fel s-au altul unii de acolo chiar fac etichetari, dar nu toti... sunt oameni si oameni... unii sunt chiar de o calitate nemaintalnita, dar altii... iti vine sa te lasi de spiritualitate
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 36 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic