Grupele sanguine eu si sotul meu avem aceeasi grupa sanguina
Scris 03 January 2009 - 09:32 PM
Eu si sotul meu avem aceeasi grupa sanguina,eu am a II-a(Rh+) iar sotul meu la fel a II-a(Rh+),avem posibilitatea de a avea copii bolnavi,ce fel de copii vom avea si ce grupa sanguina!
Scris 03 January 2009 - 09:38 PM
Lidi@, la Jan 3 2009, 09:32 PM, a spus:
Eu si sotul meu avem aceeasi grupa sanguina,eu am a II-a(Rh+) iar sotul meu la fel a II-a(Rh+),avem posibilitatea de a avea copii bolnavi,ce fel de copii vom avea si ce grupa sanguina!
cum sa aveti copii bolnavi...nu mai crede pe toata lumea care .....spune prostii...e chiar foarte bine ca aveti aceeasi grupa de sange..era mai rau daca aveati grupe diferite
Scris 03 January 2009 - 09:44 PM
Lidi@, la Jan 3 2009, 09:32 PM, a spus:
da, e problema cu Rh-ul. daca nu sunt compatibile exista posibilitatea de a naste copii cu probleme, dar nu e obilgatoriu. aceasta posibilitate creste insa de la al doilea copil. in aceeasi situatie sunt si parintii mei.
ambii au grupa A dar nu asta e problema, ci Rh-ul cum am spus mai sus.
copii vostri pot avea grupa 0 (cum o am eu) sau aceeasi grupa ca si voi, adica A.
multa sanatate pt voi si viitorii vostri copii!
Aceasta postare a fost editata de mica_curioasa: 03 January 2009 - 09:46 PM
Scris 04 January 2009 - 12:59 AM
34% din populatia globului are grupa de sange A(II), rh( +)....Asa ca incompatibilitatea intre ac tip de grupa sang cu ac rh e o prostie!
Scris 04 January 2009 - 12:17 PM
lol...din cata biologie am facut eu ca am dat si bacul anul trecut doar...nu am auzit sa fie `mai rau` daca ar fi avut grupe diferite ...
chestia e de rh....daca mama ar fi avut rh- . fatul ar fi putut lua rh ul tatalui si ar avea complicatii la sarcina..dar asa nu sunt probleme
chestia e de rh....daca mama ar fi avut rh- . fatul ar fi putut lua rh ul tatalui si ar avea complicatii la sarcina..dar asa nu sunt probleme
Scris 04 January 2009 - 03:55 PM
Singura incompatibilitate apare atunci cand mama are Rh negativ si fatul Rh pozitiv...
Restul sunt doar aiureli!
Restul sunt doar aiureli!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Bataia la copii
cati o aplica, cati sunt multumiti de revers |
Biotika | 260 | 14.238 |
|
Copii cu deficiente de vedere ( sau nevazatori ) , cu deficiente de vorbire si hiperkinetici | ioana2482 | 2 | 9.031 |
|
Implicare in viata unui copil | nightwish | 18 | 2.909 |
|
Azi elev-maine profesor
Elevele ce aleg sa faca legea cu pumnul... |
Simplu_X | 36 | 7.295 |
|
Evenimente pentru copii in bucuresti | David Mihai | 2 | 563 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS