harald, la Jul 7 2007, 10:20 AM, a spus:
Apeşi butonul Advanced din dreapta, iar īn fereastră apar trei casete una sub alta, fiecare cu cāte un buton Settings. Cele trei butoane Settings sunt aliniate pe verticală, unul sub altul. Apeşi butonul Settings din caseta cea mai de sus, numită Performance (visual effects, processor scheduling, memory usage and virtual memory).
La apăsarea butonului Settings apare o fereastră Performance Options, cu 3 butoane īn partea de sus. Primul buton, Visual effects, este deja apăsat. Dacă tot eşti aici, bifează "Adjust for best performance", urmat de butonul Apply, aflat īn dreapta jos. Apoi, īn fereastra Performance Options, apeşi butonul Advanced, aflat īn mijloc. Īn fereastra care apare, la mijloc poţi seta Memory usage, adjust for best performance of ... system cache (default este pentru ... Programs). Iar jos, poţi seta Virtual Memory, apăsānd butonul Change. Pentru 512 MB RAM, poţi seta valorile de minim şi maxim pentru Virtual Memory la 512 MB, respectiv 1024 MB. Nu uita să apeşi butonul Set după stabilirea valorilor, altfel trebuie să o iei de la capăt
Ai uitat ca eu nu stiu o boaba de engleza!
Am sistemul instalat in italiana...
Am urmat pasii indicati de tine pina la "Adjust for best performance";la mine era setata prima varianta si o las pe aceea fiindca altfel,arata cumplit desktopul,si-a schimbat culorile in cenusiu...e macabru.
In rest,m-ai pierdut...din cauza de...engleza!
Am bijbait io p'acolo si am descoperit cam asa:
La planificare procesor,intre "Programe" si "Servicii bacground" era bifata prima varianta.
La utilizarea memoriei,intre "Programe" si "Cache sistem" era bifata prima varianta.
La memorie virtuala,se vedeau urmatoarele:
C:768-1536
D:nu era bifat nimic...si scria:"nici un fisier de paging"
Dimensiuni totale file de paging pentru toate unitatile:
Minima:2MB(aici,tu zici 512?)
Maxima:1536(si aici,zici 1024?)
Recomandata:765MB
Actuala:768MB
La erori de sistem era setat:"restart automat".Asta sa insemne ca am erori de sistem(nu prea pricep in ce constau) si de aceea se restarta?
Sunt cam confuza...nu stiu ce sa fac si nici nu prea inteleg multe in conditiile astea.
Am reinstalat "flash player" dar degeaba...
Am dezinstalat "Adobe Reader" de 20 MB si am instalat "Foxit Reader"(max.2 MB).
Am dezinstalat "Spyware doctor"...
Acum,parca se misca mai bine...
Vreau sa salvez pe cd-uri muzica,sa eliberez spatiul pe disc...
Intrebare:odata cu Windows-ul,s-au instalat vad si niste jocuri pe care nu le-am folosit niciodata;nu-mi plac jocurile.Daca le dezinstalez,afecteaza cumva sistemul?
Dar daca dezinstalez si "windows messenger"? Ca folosesc Yahoo...
Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 07 July 2007 - 04:12 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS