sau Inregistrare

• 29 Pagini +
  • « Prima
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

prieteni? exista asa ceva? ce credeti mai exista prietenie pe lumea asta? Evaluare topic: - - - - -

Poll: Mai exista prietenie....sau prieteni adevarati? (91 membri au votat)

exista sau nu?

1. da (55 voturi [60.44%])

Procentaj din vot: 60.44%

2. nu (36 voturi [39.56%])

Procentaj din vot: 39.56%

Voteaza

#261 Utilizator offline   Tom Bishop 

• soldier of fortune
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-November 08

Scris 01 February 2009 - 10:46 PM

Vezi postareaerena, la Feb 1 2009, 10:39 PM, a spus:

eu nu pot afirma astfel de lucruri despre mine....

Asta din cauza ca si tu clachezi cateodata.

Vezi postareaerena, la Feb 1 2009, 10:39 PM, a spus:

e de ajuns sa fii langa cel ce il consideri important pentru tine

Sunt acolo unde este nevoie de mine,dar impun anumite limite,exact asa cum spui tu. Nu putem vorbi de prietenii adevarate,prietenii absolute din cauza ca ele nu exista !

Aceasta postare a fost editata de AH45: 01 February 2009 - 10:47 PM

0

#262 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 01 February 2009 - 10:50 PM

Vezi postareaAH45, la Feb 1 2009, 10:46 PM, a spus:

Asta din cauza ca si tu clachezi cateodata.

Sunt acolo unde este nevoie de mine,dar impun anumite limite,exact asa cum spui tu. Nu putem vorbi de prietenii adevarate,prietenii absolute din cauza ca ele nu exista !

da clachez atunci cand si eu am problemele mele....atunci cand cineva e prea posesiv si nu ma lasa sa imi traiesc viata.... e o diferenta intre prietenie si alte chestii ce se nasc intre oameni... eu sper ca sunt o prietena buna.... stiu doar atat ca atunci cand cineva e trist ma duc langa el,nu judec pe nimeni ,fiecare are motivele lui pt orice fapta facuta,si da sunt si glumeata.....
0

#263 Utilizator offline   Tom Bishop 

• soldier of fortune
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 01 February 2009 - 10:53 PM

Vezi postareaerena, la Feb 1 2009, 10:50 PM, a spus:

da clachez atunci cand si eu am problemele mele....

Ma bucur ca suntem de acord :roll:
0

#264 Utilizator offline   Itsi Bitsi 

• Verva
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-October 06

Scris 07 February 2009 - 12:42 PM

Eu am avut mereu noroc la prieteni. Nu am fost niciodata dezamagita. Probabil si pentru ca nu am asteptari prea mari. Nu cer confidentialitate 100%, si nici srrijin 100%. Trebuie sa fii realist si sa ierti, toti suntem oameni si toti gresim. Toti au motivele lor cand fac un pas inapoi, toti au dreptul sa se certe cateodata. Chiar si in familie unde putem fi siguri de iubire, exista aceleasi probleme.

Am cel putin o persoana din afara familiei, pe care o iubesc si imi este cea mai buna prietena. Sunt sigura ca prietenia adevarata exista, daca stii sa o intretii.
0

#265 Utilizator offline   Tom Bishop 

• soldier of fortune
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 07 February 2009 - 12:56 PM

Oamenii sunt la fel de schimbatori ca vremea de afara. Pur si simplu s-ar putea sa nu-i mai intereseze ce ai facut pentru ei atunci cand sunt condusi de propriile orgolii si interese. Doar cunosti natura umana. ;)
0

#266 Utilizator offline   iulian.23mbps 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-October 08

Scris 12 February 2009 - 10:50 PM

Eu unul sunt de parera ca K0ntr0VerSy sa isi tina gura.... nu ati abservat ca nu e subiect pe unde sa isi fi bagat el nasul...
De aia are omu 3.000 de posturi sau cate o avea , poate sa aiba si jumatate de forum , daca toate sunt facute doar de a fi facute, luand pe toti la mijto si alte fite deale lui. Topicul asta a fost facut sa sa lamurim ceva nu sa umpleti voi un forum intreg cu certuri stupide , de aceea rog moderatorul din aceasta sectiune sa ii spearga toate posturile de prost gust din acest subiect.
-------------
Si ca sa revenim la chestia cu prietenii , din pacate nu, nu mai sunt astfel de persoane .. sau cel putin eu nu le-am intalnit
PS: K0ntr0VerSy frate tu chiar nu stii ce vrei de la viata .. hotaraste-te , exista sau nu ? "oricum exista" sau "eu spun ca nu exista si daca ..." crd ca tie ti-ar trebui blog frate daca vi cu afirmatii de genul "Singura legatura cu adevarat puternica e cea de sange"

Aceasta postare a fost editata de iulian.23mbps: 12 February 2009 - 11:11 PM

0

#267 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 12 February 2009 - 11:24 PM

Vezi postareaiulian.23mbps, la Feb 12 2009, 10:50 PM, a spus:

Eu unul sunt de parera ca K0ntr0VerSy sa isi tina gura.... nu ati abservat ca nu e subiect pe unde sa isi fi bagat el nasul...
De aia are omu 3.000 de posturi sau cate o avea , poate sa aiba si jumatate de forum , daca toate sunt facute doar de a fi facute, luand pe toti la mijto si alte fite deale lui. Topicul asta a fost facut sa sa lamurim ceva nu sa umpleti voi un forum intreg cu certuri stupide , de aceea rog moderatorul din aceasta sectiune sa ii spearga toate posturile de prost gust din acest subiect.
-------------

Copilu', aici discutam ideea, nu persoana, una la mana.
A doua la mana, fiecare are dreptul sa isi scrie parerea, indiferent ca parerea seamana sau este contradictorie cu a ta.
A treia la mana, eu, moderatorul de pe aceasta sectiune nu voi sterge nimic pentru ca nu am de ce.
A patra la mana, esti offtopic.

0

#268 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 13 February 2009 - 08:41 PM

Iuliane, cam din ce postura iti permiti tu sa imi spui mie sa tac? Dar sa te simti tu revoltat ca scriu pe unde vreau sau pe unde consider? Imi trebuie obladuirea ta sau a oricarui user de aici?
In privinta moralei pe care i-am facut-o Erenei, ramane valabila si este justificata. Ghici de ce.
Referitor la parerile mele, pot sa nu iti placa sau sa nu fii de acord cu ele. Doar atat.
Daca nu ai inteles ce am spus si ai inteles 'ca nu stiu ce vreau de la viata', este strict perceptia ta.

Vezi postareaiulian.23mbps, la Feb 12 2009, 10:50 PM, a spus:

crd ca tie ti-ar trebui blog frate daca vi cu afirmatii de genul "Singura legatura cu adevarat puternica e cea de sange"

Da, asta cred si reiterez.
"Frate".

Foloseste functia de ignorare.

NB: vad ca moralistul din tine s-a trezit sa ma puna pe mine la colt numai ca nu si-a spus parerea decat bajbaind o banalitate stereotipica.

Citeaza

Si ca sa revenim la chestia cu prietenii , din pacate nu, nu mai sunt astfel de persoane .. sau cel putin eu nu le-am intalnit

0

#269 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 13 February 2009 - 10:28 PM

Poate că mai există,dar bineînţeles,sunt rari.Dacă nu mai cred atât de mult ca altădată,e căci la fel ca mulţi alţii, am fost dezamăgită în repetate rânduri.Cred că deseori toată chestia cu prietenii e ca un fel de "leapşa".Mulţi(am zis "mulţi",nu "toţi") care îşi dezamăgesc prietenii,au făcut-o căci nu mai preţuiau prea mult prietenia, fiind dezamăgiţi la rândul lor de alţii şi tot aşa.
Şi nu cred în prietenii de o viaţă.Indiferent de câţi pot să dea contraexemple,eu chiar nu cred în prietenii sincere şi eterne care călăresc împreună peste orice obstacole.
Personal,am pierdut mulţi fiindcă le-am spus mereu în faţă ce cred despre ei.N-am avut nicio reţinere să îi spun unui prieten dacă am crezut, că-şi aranjează părul ca un manelist la "căpălit",că-l consider incapabil să ia un anumit examen sau că mie mi-ar fi ruşine cu partenera lui "tută",pe stradă(de exemplu).Dacă nu eram într-adevăr sinceră,îi mai aveam şi azi,dar ce rost mai are să ai prieteni dacă nu le spui ce gândeşti?
Mi-au rămas vreo doi amici cu care vorbesc sincer,dar totodată precaută,ca şi cum mâine n-ar mai fi prietenii mei.Şi nu mă simt cu mult mai singură ca atunci când credeam că am mai mulţi prieteni.

Mi-a plăcut un proverb pe care l-am citit pe undeva şi care era ceva de genul : "Dacă toţi ar şti ce cred ceilalţi despre ei,n-ar mai exista pe lume nici măcar doi prieteni."
0

#270 Utilizator offline   Tom Bishop 

• soldier of fortune
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 14 February 2009 - 09:41 AM

Vezi postareaAlexeevna, la Feb 13 2009, 10:28 PM, a spus:

Mi-a plăcut un proverb pe care l-am citit pe undeva şi care era ceva de genul : "Dacă toţi ar şti ce cred ceilalţi despre ei,n-ar mai exista pe lume nici măcar doi prieteni."

:ok: Cat de adevarat este !
0

Impartaseste acest subiect:

• 29 Pagini +
  • « Prima
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente A fi sau a nu fi ..............iubire
Despre existentialismul anabolic al iubirii
For My Soul  131 23.623
Topic inchis cum poti fenta un baiat ca nu mai esti virgina?
don't judge me..
dupree  167 25.917
Hot Topic (New) DECEPTIE IN DRAGOSTE
caut sfaturi...
MSRDANNY  45 10.493
Hot Topic (New) Atasamente cum sa-ti dai seama daca e jumatatea ta? * * - - - una_lacrima  84 29.304
Topic inchis Ce inseamna sa fii femeie? * * - - -
... pentru un barbat
Nebuloasa  438 26.930