Paseste cu dreptul in noul an. Ce ti-ai propus sa termini, sa incepi, sa...........
Scris 01 January 2009 - 02:33 PM
A mai trecut un an, un 2008 cu bune si cu rele, ca si cum ar fi fost o clipa. Luna decembrie ,o luna"ingramadita" cu deadline-uri pe ultima suta de metri, o mie si unul de lucruri de terminat si tot atatea de planuit... e, in egala masura, si cea mai buna perioada pentru bilanturi si pentru inceputuri noi. Mai crezi in puterea autosugestiei? Daca iti doresti suficient de mult ceva, suficient cat sa spui cu toata increderea “imi propun si voi reusi”, ai toate sansele! In 2009, promite-ti in primul rand tie si abia apoi celor din jurul tau...Cei din jurul tau vor simti asta.
Succesul tau depinde de tine
Scris 06 January 2009 - 07:06 PM
Vreau:
Sa scap de tot de complexe, de depresie, sa iau Bac-ul, sa intru la facultate, sa fiu multumita de mine...
Sa scap de tot de complexe, de depresie, sa iau Bac-ul, sa intru la facultate, sa fiu multumita de mine...
Scris 30 January 2009 - 04:05 PM
printre altele vreau şi să mă înscriu la master
Aceasta postare a fost editata de Diela: 30 January 2009 - 04:05 PM
Scris 30 January 2009 - 04:04 PM
newtask, la Jan 1 2009, 02:33 PM, a spus:
A mai trecut un an, un 2008 cu bune si cu rele, ca si cum ar fi fost o clipa. Luna decembrie ,o luna"ingramadita" cu deadline-uri pe ultima suta de metri, o mie si unul de lucruri de terminat si tot atatea de planuit... e, in egala masura, si cea mai buna perioada pentru bilanturi si pentru inceputuri noi. Mai crezi in puterea autosugestiei? Daca iti doresti suficient de mult ceva, suficient cat sa spui cu toata increderea “imi propun si voi reusi”, ai toate sansele! In 2009, promite-ti in primul rand tie si abia apoi celor din jurul tau...Cei din jurul tau vor simti asta.
Ma, io ti-am zis CLAR ca 2009 o sa fie un an bestial, da?
Nu stii ca-s vrajitoare?
Deci sa fim sanatosi, asta ne uram!
Xylia, la Jan 6 2009, 07:06 PM, a spus:
Vreau:
Bafta multa, little nazi!
P.S. de tot de complexe scapi dupa treijde ani:D
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Cate kg ai? (f/m) - functioneaza
statistici online |
sereniti | 237 | 31.394 |
|