Probleme cu cooleru
Scris 31 December 2008 - 06:54 PM
Scris 01 January 2009 - 07:38 PM
Se practica ungerea cu ajutorul unei seringi in care bagi ulei de mecanisme fine. Cu un ac subtire poti trece usor prin eticheta si cauciuc fara sa fie nevoie de "dezmembrarea" coolerului.
Scris 01 January 2009 - 09:24 PM
Paul Brahtl, la Jan 1 2009, 07:38 PM, a spus:
Se practica ungerea cu ajutorul unei seringi in care bagi ulei de mecanisme fine. Cu un ac subtire poti trece usor prin eticheta si cauciuc fara sa fie nevoie de "dezmembrarea" coolerului.
La un cooler care e zgomotos din nastere ce se poate face ?
Placa MSI- 915G/P Combo
Scris 01 January 2009 - 09:32 PM
gheorghe35, la Jan 1 2009, 09:24 PM, a spus:
Placa MSI- 915G/P Combo
Inlocuire.
In general, zgomotul unui cooler poate avea doua surse: angrenajele sau suprafete de proasta calitate ale elicei care dau un zgomot la interactiunea cu aerul (aici inclusiv radiatorul e implicat, nu doar ventilatorul). Fiind nou, nu se pune problema angrenajelor neunse, ci doar a defectelor de fabricatie sau a calitatii proaste ca efect al unui pret mic.
Scris 01 January 2009 - 09:39 PM
Paul Brahtl, la Jan 1 2009, 07:38 PM, a spus:
coolerul este pentru procesor intel core 2 duo E4500 , socket 775.....nu are dop de cauciuc,daca scot eticheta se vede fara dop.....si nu este nici nou,pt ca este de 1 an dar am dat la vremea aia 80 lei pe lei(800.000 vechi) deci nu este de calitate proasta ...doar ca sa bagat praf in el
Scris 01 January 2009 - 10:15 PM
Paul Brahtl, la Jan 1 2009, 09:32 PM, a spus:
In general, zgomotul unui cooler poate avea doua surse: angrenajele sau suprafete de proasta calitate ale elicei care dau un zgomot la interactiunea cu aerul (aici inclusiv radiatorul e implicat, nu doar ventilatorul). Fiind nou, nu se pune problema angrenajelor neunse, ci doar a defectelor de fabricatie sau a calitatii proaste ca efect al unui pret mic.
Merci de raspuns.
Cred ca asta-i problema, zgomotul e unul ascutit ca de turbina, si cand se incalzeste si schimba viteza la o turatia mai mare se aude si mai puternic. E destul de deranjant.
Am intrebat pe cei care mi l-au asamblat si vandut daca au coolere de inlocuit si raspunsul a fost negativ.
Scris 03 January 2009 - 03:08 PM
Topicul se poate inchide
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Free HotSpots , conectarea legala gratuita la internet
Raidurile de accesare a retelelor Wi-Fi |
roxi21 | 6 | 4.641 |
|
Sa desenam un purcelus | roportal | 17 | 9.896 |