Submisivitatea ce credeti ?
Scris 27 December 2008 - 12:36 AM
Poate mai mult decat dorinta mea si dincolo de caracterul submisiv in context BDSM ( si numai in acest context) sunt categoric determinata de abilitatea lui de a ma "corupe". El este responsabil in cea mai mare masura atunci cand decid sa ma supun sau nu. Eu una.....imi ofer submisivitatea, dar nu oricui, nu-i asa?
Am tot stat si m-am gandit destul de mult daca sa deschid sau nu acest topic dupa ce am vizionat niste discutii dedicate acestor subiecte delicate din viata noastra. Am vrut sa ma informez in primul rand despre submisivitate si am descoperit ca submisivitatea se ofera cadou, din placere, nu se obliga. De-altfel, am observat ca submisivitatea este in trend, foarte multe persoane isi doresc sa fie submisive. Cati dintre noi sunt submisivi, cati si-ar dori sa fie, cati au fantezii submisive ?
Nu confundati submisivitatea cu relatia sclav/stapan, este o diferenta intre ele.
Am tot stat si m-am gandit destul de mult daca sa deschid sau nu acest topic dupa ce am vizionat niste discutii dedicate acestor subiecte delicate din viata noastra. Am vrut sa ma informez in primul rand despre submisivitate si am descoperit ca submisivitatea se ofera cadou, din placere, nu se obliga. De-altfel, am observat ca submisivitatea este in trend, foarte multe persoane isi doresc sa fie submisive. Cati dintre noi sunt submisivi, cati si-ar dori sa fie, cati au fantezii submisive ?
Nu confundati submisivitatea cu relatia sclav/stapan, este o diferenta intre ele.
Scris 27 December 2008 - 12:35 AM
Cum de-ai ajuns pana si sa deschizi topic despre asa ceva? Permite-mi un emoticon -
Scris 27 December 2008 - 12:50 AM
Topicul trebuia deschis demult, ma mir cum de Mama Natura, initiatoarea topicelor cu iz sexual (Bydy) nu l-a deschis.
Deocamdata o sa ma limitez sa afirm ca din vastele mele cunostinte, este un puternic trend in ce priveste sexualitatea.
Si binenteles, mai incolo o sa demasc din nou vesnica ipocrizie feminina, ridicand cearceaful ca sa aratam forumistilor ce se intampla de fapt sub el.
Deocamdata o sa ma limitez sa afirm ca din vastele mele cunostinte, este un puternic trend in ce priveste sexualitatea.
Si binenteles, mai incolo o sa demasc din nou vesnica ipocrizie feminina, ridicand cearceaful ca sa aratam forumistilor ce se intampla de fapt sub el.
Scris 27 December 2008 - 12:49 AM
De-ar fi ipocrizie... Nici ele nu mai stiu cum realitatea de zi cu zi le cam joaca feste.
Scris 27 December 2008 - 12:50 AM
Scurt si la obiect,eu habar nu am ce este subsexualitatea asta
Dar am sa ma informez si revin,cred...
Dar am sa ma informez si revin,cred...
Scris 27 December 2008 - 12:53 AM
Multe spun ca habar n-au, dar cand sunt provocate, sau nu le convine...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sex cu cel mai bun prieten
de sex opus |
nightwish | 424 | 45.473 |
|
Chestionar:
Frecventa orgasmelor feminine
|