Ce acte imi trebuie ca sa merg in SUA ?
Scris 26 December 2008 - 11:45 PM
Scris 27 December 2008 - 12:06 AM
on: da un telefon la ambasada sau intra pe site-ul lor, acolo o sa gasesti toate informatiile de care ai nevoie.
Scris 27 December 2008 - 12:25 AM
Scris 27 December 2008 - 12:55 AM
bike3al, la Dec 26 2008, 04:45 PM, a spus:
Buna,
Sfat: stai pe cocoasa ta acasa ca de munca prin SUA nu prea vad eu sa primesti tu curand,avand in vedere ca pe ei ai da afara pe capete datorita crizei economice.Nu urmaresti stirile?
Cat despre viza turistica,s-ar putea sa primesti dar dupa dupa cum ai spus si tu esti om de rand si nu dispui de cine stie ce bani.Deci cum ti-ai permite sa calatoresti si sa stai un timp aici?Cu ce bani? Si in al doilea rand,ce ai face tu ca turist in State? Evident ca tu vrei sa emigrezi si sa muncesti nu sa vizitezi America.Sau speri ca odata ajuns aici vei munci la negru?
bike3al, la Dec 26 2008, 05:25 PM, a spus:
Ce specialitate ai tu pentru ca angajatorul respectiv sa-ti poata oferi locul de munca dar mai presus sa demonstreze ca nu gaseste persoana calificata in America deci are musai nevoie de tine din Romania?
Scris 27 December 2008 - 12:45 PM
Scris 27 December 2008 - 12:51 PM
Asta ca un PRO.
Tu nu trebuie sa stii cum se numeste, trebuie sa aplici pentru viza. Cred ca site-ul era www.usembassy.routh
Naeema, tu nu esti Dr. Ruth a turistilor si imigrantilor, nu te mai baga.
Desi ceea ce spui tu este destul de justificat nu inseamna ca nu e posibil sa se descurce.
Scris 27 December 2008 - 04:51 PM
K0ntr0VerSy, la Dec 27 2008, 05:51 AM, a spus:
Desi ceea ce spui tu este destul de justificat nu inseamna ca nu e posibil sa se descurce.
Bineinteles ca nu sunt. Ma gandeam insa ca-i fac un favor ca sa nu ajunga pe aici,banii cheltuiti si dupa aceea sa-si planga de mila cum le e obiceiul multora pe forumurile engleze pe aici.
Of course,este posibil sa se descurce.Este posibil sa ne paleasca vreun asteroid din space any time now...totul este posibil.Dar cand vede omul la stiri zilnic oameni care pana deunazi aveau totul iar azi dorm in cort in parc....iarta-mi pesimismul in legatura cu aspiratiile celor dinafara de a prinde vreun loc de munca in State la ora actuala.Exceptie fac poate cei cu specialitati profesionale cautate.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 27 December 2008 - 04:51 PM
Scris 28 December 2008 - 12:32 AM
Scris 08 January 2009 - 09:33 PM
P.S.: care are pe cineva care o mai trecut prin asemena sau asmenator sa imi zica ca poate ajuta si cu aia THX
Scris 08 January 2009 - 09:49 PM
www.usembassy.ro
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
O problema cu viza de tranzit | Amet | 0 | 514 |
|
O poveste de emigrant care merita citita! | bostes | 13 | 7.089 |
|
Work and Travel ... "mult work si travel deloc"
Studenții romāni din SUA se revoltă!!! |
The Unknown | 2 | 1.053 |
|
se merita oare? | patricke180 | 37 | 7.382 |
|
Consular Electronic Application Center (CEAC)
Noutati despre obtinerea de vize pentru USA |
The Unknown | 1 | 2.218 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS