Credeti ca executarea sotilor Ceausescu a fost cea mai buna masura? Te afecteaza intr-un fel sau altul faptul ca s-a intamplat chiar in ziua de Craciun? Astept sa raspundeti la chestionar si incercati sa veniti cu argumente in sprijinul parerii. Craciun fericit!
Ziua de Craciun = executarea sotilor Ceausescu
Scris 25 December 2008 - 01:32 PM
Credeti ca executarea sotilor Ceausescu a fost cea mai buna masura? Te afecteaza intr-un fel sau altul faptul ca s-a intamplat chiar in ziua de Craciun? Astept sa raspundeti la chestionar si incercati sa veniti cu argumente in sprijinul parerii. Craciun fericit!
Scris 25 December 2008 - 03:46 PM
Scris 25 December 2008 - 03:55 PM
Scris 25 December 2008 - 04:53 PM
Scris 25 December 2008 - 05:10 PM
ActorGrabit, la Dec 25 2008, 06:32 AM, a spus:
3 cuvinte si o litera,cumulate intr-o intrebare retorica si profunda: Who gives a s**t ...
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 25 December 2008 - 05:11 PM
Scris 25 December 2008 - 05:24 PM
ActorGrabit, la Dec 25 2008, 01:32 PM, a spus:
Nostalgicule, nu e rusinos ca i-am condamnat si executat pe tovarasi de Craciun.
E rusinos ca poporasul roman le-a permis analfabetilor sa ajunga in cele mai inalte structuri.
E rusinos ca am fost lasi 40 de ani. Nu ca in Decembrie 1989 am fi fost curajosi, doar cativa, restul fiind urmarea efectului de turma.
E rusinos ca 'sotii Ceausescu' au terorizat poporasul.
Spre deosebire de alte tari, cu 'revolutii de catifea', noi suntem niste ghelbani.
Intotdeauna am fost un popor de doi lei, noroc ca am mai avut cateva lideri sau personaje absolut demne care ne-au mai spalat reputatia, insa nu de ajuns.
Cat despre executia in Sfanta zi de Craciun, se stie ca Iisus s-a cam nascut primavara.
Mai da-i dracului de criminali.
Ati uitat ororile?
Scris 25 December 2008 - 06:17 PM
Scris 25 December 2008 - 06:33 PM
Dally, la Dec 25 2008, 03:46 PM, a spus:
Forumistii spun lucruri trasnite.
Ca si cand criminalii dezaxati ceausesti lacrimau filosofic cand venea vorba de umanitate.
E ca atunci cand spui ca niste violatori condamna violul.
DarkBringer, la Dec 25 2008, 06:17 PM, a spus:
Aici e alta discutie.
Dar intre vremea de atunci si conditiile de acum, ce ai prefera?
Scris 25 December 2008 - 06:43 PM
K0ntr0VerSy, la Dec 25 2008, 06:33 PM, a spus:
Ca si cand criminalii dezaxati ceausesti lacrimau filosofic cand venea vorba de umanitate.
E ca atunci cand spui ca niste violatori condamna violul.
Aici e alta discutie.
Dar intre vremea de atunci si conditiile de acum, ce ai prefera?
NU ASTA AM VRUT SA SPUN. A FOST CEA MAI USOARA PEDEAPSA PENTRU EI, ASA CUM A SPUS DARK.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sicko - sistemul medical din USA | jet li | 64 | 15.539 |
|
Romanii in Afganistan | crocobaur | 5 | 6.107 |
|
Fantoma clasei de mijloc | ActorGrabit | 4 | 3.332 |
|
|