Nu aruncati cu oua si monede FIINDCA, barani fiind, platiti amenda...
Scris 24 December 2008 - 12:57 AM
Amarutul de batran care a aruncat cu oarece in alt baran, apare la stiri, in televizoare dus de brat pe sus de mascati si sepepisti in timp ce isi arata niste hartii....si, in plus, am inteles ca a primit si o amenda usturatoare...
Ce scria pe hartiile acelui batran dus pe sus de sepepisti?....care nu era protejat de mascati si seppisti?
Nici o televiziune nu a incercat sa afle....
Scris 24 December 2008 - 01:10 AM
fnicolici, la Dec 24 2008, 12:57 AM, a spus:
Nici o televiziune nu a incercat sa afle....
Cu siguranţă pe acele hârtii nu erau secrete de stat. Din ce am văzut prin presă, l-ar fi înjurat pe Iliescu din cauza pierderii a doi copii, la revoluţie scriu unele ziare, iar altele spun că moartea lor ar fi survenit în 1993 şi 1994, în timpul mandatului lui Iliescu, din cauză că aceştia doi aveau convingeri monarhiste.
Aceasta postare a fost editata de lupini: 24 December 2008 - 01:37 AM
Scris 24 December 2008 - 01:46 AM
lupini, la Dec 24 2008, 01:10 AM, a spus:
Bine...un om (dezaxat) si-a exprimat, pe romaneste, "afectiunea" fata de Iliescu... conform problemelor lui...dar de ce trebuia sa fie afisat la televiziuni luat pe sus de sepepisti?.
In afara de "dezaxati" si "golani"...la ce alte epitete sa ne asteptam de la iliescu?
"Dezaxatul" a primit si amenda...a platit niste bani la buget care o sa contribuie la pensia nesimitita de mare, votata de ei, senatori si deputati...
Scris 24 December 2008 - 01:55 AM
fnicolici, la Dec 24 2008, 01:46 AM, a spus:
In afara de "dezaxati" si "golani"...la ce alte epitete sa ne asteptam de la iliescu?
"Dezaxatul" a primit si amenda...a platit niste bani la buget care o sa contribuie la pensia nesimitita de mare, votata de ei, senatori si deputati...
Ce te miri de Iliescu..doar el este ala cu Golanii .
Cat despre mosulica ala, ce conteaza ce scria pe hartiile lui ?
Si ai fi preferat sa ii dea parnaie ? Toate faptele se platesc.
Scris 24 December 2008 - 01:59 AM
fnicolici, la Dec 24 2008, 01:46 AM, a spus:
Asta e politica. N-aş vrea să fiu în locul acelui om, căruia i-a murit doi copii, şi să nu am nicio putere.
Scris 24 December 2008 - 02:08 AM
laurent-III-rd, la Dec 24 2008, 02:01 AM, a spus:
Ce ce a gresit el ca om ieri sau cand a fost ?
Dar fi obiectiv.
Nu ştiu ce făceam. Dar , cred că făceam ceva. Făceam pană la roţile avionului prezidenţial Air Force Ion !
Aceasta postare a fost editata de lupini: 24 December 2008 - 02:11 AM
Scris 24 December 2008 - 02:23 AM
problema e alta, politicienii sunt arma, dar noi suntem munitia. coruptia noastra influenteaza si alimenteaza acest sistem corupt dupa care profita cu adevarat doar clasa superioara si putine alte persoane care au avut noroc. restul dau cu zaru sperand sa ajunga mai sus calcand pe altii in picioare si pierd. politicienii sunt doar cei care au avut scorul mai mare. eu zic ca trebuie sa se schimbe toti deodata si cei care vor sa faca ceva, sa faca ceea ce pot, nu numai sa vorbeasca.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
LEGION SICULIS.
Ce parere aveti? |
tjedy2000 | 12 | 8.222 |
|
Observatorul libertatii presei - o tichie de margaritar | pegassus | 0 | 3.388 |
|
Vineri, 04 decembrie 2009 ne adunam in Piata Operei la ora 15,00.
Romani anti comunism |
myth88 | 3 | 1.190 |
|
Matusile lui Adrian Nastase! | Andreyvrj | 3 | 4.692 |
|
Homo Sovieticus
imaginea deformată si artificiala a realitatii |
harald | 100 | 18.932 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS