Firma a inregistrat domeniu pe rotld.ro ; proprietarii firmei au spus ca o vreme site-ul a fost administrat de "cineva"pana la un moment dat dupa care a "disparut" . Ar dori sa fi e actualizat in continuare , sa aiba acelasi nume (www.domeniu.ro)
.Am facut rost de parola de administrare domeniu , apoi am vazut nameserverele pentru domeniu,deci se pot modifica
Username si parola pentru administrare site nu se gasesc; nici sursele .
Proprietarii solicita insistent administr. site-ului , ( normal : de scos bani nu se pune problema)
Ce e de facut : de schimbat nameserverele cu "un hosting gratuit" , apoi reconstruit siteul , sau care ar fi metoda mai buna ?
,eventual re-obtinerea parolei/user de asdministr site ( cum se face asta -de la cine ? )
Pagina 1 din 1
pierdut administrator site
Scris 23 December 2008 - 04:06 PM
Pai afla unde este gazduit site-ul si solicita de la proprietarul hostingului sa-ti comunice aceste date.
Daca hostingul era pe serverul acelui "cineva" ..... asta e, o iei de la cap, declari alt IP pentru domeniul tau si reconstruiesti site-ul.
Daca hostingul era pe serverul acelui "cineva" ..... asta e, o iei de la cap, declari alt IP pentru domeniul tau si reconstruiesti site-ul.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
virus facebook
cred... |
mentalica | 11 | 2.349 |
|
intializare site
www._______.ro/com |