Nu booteaza Windowsul
Scris 20 December 2008 - 12:33 PM
Cine ma poate ajuta pls. AM un calculator cu ceva virusi , iar de curand am incercat sa reinstalez Windowsul.Problema este ca acum nu vrea sa citeasca cd-ul.Am intrat in BIOS pt a face pc sa booteze prima data de pe cd salvez cu F10 YES.Acum urmeaza problema propriu zisa: imi apare de desktop BOOT FROM CD pt cateva secunde,apoi dispare si incarca WINDOWSUL normal,fara sa mai vada cd din unitate si sa inceapa procedura de install. Cd-ul cu sistemul de operare merge pt ca l-am incercat la un prieten si l-am verificat si eu in computer mai demult . MENTIONEZ mai jos caracteristicile pc-ului meu:
PROCESOR DUAL CORE 2.2 Ghz INTEL
2 GB RAM; 512 MB PLACA VIDEO ATI RADEON; UNITATE DVD ASUS Light Scribe.
O alta problema intampinata e aceea ca pc nu citeste de un timp unele cd-uri...dar nu stiu cauza.
Va multumesc mult pt orice ajutor si astept sugestii.
PROCESOR DUAL CORE 2.2 Ghz INTEL
2 GB RAM; 512 MB PLACA VIDEO ATI RADEON; UNITATE DVD ASUS Light Scribe.
O alta problema intampinata e aceea ca pc nu citeste de un timp unele cd-uri...dar nu stiu cauza.
Va multumesc mult pt orice ajutor si astept sugestii.
Scris 20 December 2008 - 06:23 PM
pai,incearca alta unitate optica,daca zici ca nu citeste de ceva timp unele cd-uri
Scris 21 December 2008 - 12:45 PM
calculatorul este inca in garantzie si nu pot rupe sigiliul.unele cd-uri sunt acceptate , altele , nu...
Scris 21 December 2008 - 12:43 PM
verushka_b, la Dec 20 2008, 12:33 PM, a spus:
Cine ma poate ajuta pls. AM un calculator cu ceva virusi , iar de curand am incercat sa reinstalez Windowsul.Problema este ca acum nu vrea sa citeasca cd-ul.Am intrat in BIOS pt a face pc sa booteze prima data de pe cd salvez cu F10 YES.Acum urmeaza problema propriu zisa: imi apare de desktop BOOT FROM CD pt cateva secunde,apoi dispare si incarca WINDOWSUL normal,...
Dispare pentru ca in cele 5 secunde nu apesi nicio tasta (probabil nici n-ai apucat sa citesti intregul mesaj de pe ecran).
Faptul ca apare mesajul inseamna ca ti-a detectat un unitate un CD bootabil.
Scris 21 December 2008 - 02:02 PM
Paul Brahtl, la Dec 21 2008, 12:43 PM, a spus:
Dispare pentru ca in cele 5 secunde nu apesi nicio tasta (probabil nici n-ai apucat sa citesti intregul mesaj de pe ecran).
Am apasat tastatura chiar de mai multe ori ,dar tot nu merge.alte sugestii??
Scris 07 January 2009 - 05:35 PM
apeleaza la o persoana care se pricepe....
P.S. ai apasat cand scria press any key to boot from CD? ar fi o idee...ca apoi poti sa te dai cu capul de tastatura si tot degeaba...
P.S. ai apasat cand scria press any key to boot from CD? ar fi o idee...ca apoi poti sa te dai cu capul de tastatura si tot degeaba...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sharing Windows 7 - XP
Cum pot conecta doua sisteme de operare |
Chiar_eu_2010 | 0 | 1.173 |
|
Windows XP: Start -> Shut down
appearence change |
IMPERIAL | 8 | 7.999 |