desan, la Jan 31 2009, 02:48 PM, a spus:
productia??care productie??? fa-mi te rog o lista de produse romanesti...de asemeni o lista a societatilor in care s-au facut disponibilizari...apoi dute la un super si uitate ce pune lumea la cosnita..si cat plateste la casa...si uitate si tu prin botikuri sa vezi cum omenirea cumpara de nebuni....fa si tu procentajul masinilor scumpe de import fata de dacia....sapoi vorbim de criza economica din rom.
1.Amonil Slobozia, producator de ingrasaminte, 483 de disponibilizari.
2.Vega 93 SRL Galati, constructii, 1.600 concedieri anuntate,390 efectuate.
3.Dacia, producator auto - 920 de angajati.
4.ALRO Slatina, siderurgie, 1.800 de disponibilizari anuntate.
5.Sticla Turda, producator sticla, 460 de concedieri in ultimele doua luni.
6.Concefa Sibiu, constructii, 705 angajati concediati pana in februarie.
7.Ga Pro Co Chemicals Savinesti, industria chimica, 500 de salariati disponibilizati.
Crezi ca te-am "convins" asa putin ? Daca nu,poate reusesc cu statisticile de mai jos:
2.250 de angajati din judetul Galati au fost concediati in lunile decembrie si ianuarie.
Pana in luna martie in Prahova vor fi operate 2.000 de concedieri.
In Cluj Napoca, AJOFM a anuntat ca in ultimele doua luni au fost inregistrate 3.963 de concedieri.
In Neamt, 49 de companii au anuntat AJOFM ca vor lasa fara loc de munca 1.400 de persoane.
2.000 de persoane din cadrul aparatului central al Guvernului urmeaza sa fie concediati.
Pe 31 dec. 2008 erau inregistrati in Romania aproximativ 400.000 de someri si numai in luna decembrie numarul somerilor a fost ingrosat cu aproape 27.000 de persoane.
Iar momentul acesta nu reprezinta apogeul crizei,la noi este parfum acum pe langa ceea ce se petrece in Vest.
Nu mai posta basme ci revino cu picioarele pe pamant. Fara gluma,dar am impresia ca vorbesc cu un pustan.
Aceasta postare a fost editata de AH45: 31 January 2009 - 03:16 PM