vali, la Dec 20 2008, 01:46 AM, a spus:
Nu vreau sa crezi ca o fac pe desteptul , dar se potriveste in contextul topicului. Eu cred ca acele culori ale aurei sunt influentate exact de "reclamele lor".
Poza care ai postato imi zice ca e un v.
In cazul ala , v-ul imi zice ca trebuie sa iti canalizezi energia spre cap. De la cap trece la invers. Rosu. ^
Daca te linistesti , cred ca te destinde o t'ara.
Numai ca , pentru oameni , de Craciun , ar insemna sa cumpere mult rosu.
Sper sa nu ma apuc sa tai brazi. Verde.
Daca bag alb , cred ca iese "inchisoare" rastafariana ... ca in filmul ala cu "death race".
Asa ne invart astia in jurul cozii. De aia cred ca nu o gasesc. Dar , e bine si asa daca masonii nu stiu sa creeze scoli in care sa ne educam ca "lumea" care vede bine.
Sper sa ajungem sa vedem bine.
Death_Race_1216828798_2008.jpg (110.29K)
Number of downloads: 56
Arginti-ul/Gri-ul este hotie/vampirizare/canalizare. Rosu , ne intoarce la taiat copaci. Si ... masca aia e exact rosu. v^ . Asa gandesc masonii daca e sa ne luam dupa culori.
E bine ca ai postato , m-am destins un pic. Nu am somn.
Pun doua imagini , ca nu stiu "exact" incotro o ia energia de fapt.
hand_chart.jpg (52.94K)
Number of downloads: 53
14_Micro_Meridians.JPG (277.64K)
Number of downloads: 36
---
Am tot vazut pe net , ca apar site-uri in care se discuta de manipularea din filme din perspectiva de programare neuro-lingvistica.
Asa cred ca ne pierdem energia si o canalizam spre pusculitele lor (viloante/masini de enspee mii de $ care ne fac sa credem ca suntem saraci in Duh sau ne-Duh ... care e acelasi "Spirit").
Acum imi dau seama ca a avea aura multicolorata (toti avem aura cu 10 culori/Iis-us - tiparul om-ului perfect) esta ceva normal si anormal. In functie de culori atragem (magnetismul luminii) sau respingem saracia sau bogatia/moartea sau viata/frica sau iubirea.
Aceasta postare a fost editata de vali_: 20 December 2008 - 06:37 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS