... ce nenorocit...
" trafic cu carne vie "
Scris 19 December 2008 - 02:43 PM
... ce nenorocit...
Scris 19 December 2008 - 02:59 PM
Robinhud, la Dec 19 2008, 02:43 PM, a spus:
... ce nenorocit...
Şi ce ai vrut să spui cu asta? E irelevantă starea sănătăţii exterioare, dacă caracterul şi creierul sunt bolnave.
Scris 19 December 2008 - 03:03 PM
Scris 20 December 2008 - 06:35 AM
Diela, la Dec 19 2008, 02:59 PM, a spus:
Ma socat de ce a fost capabil sa faca, chiar daca handicapul nu ii permitea sa mearga pe strazi sa dea in cap la oameni, a gasit el o alta varianta. Acesta este lucrul ce ma intriga cel mai mult si totusi... actiunile acelei persoane arata foarte clar , ....nu a fost impiedicat de acest handicap pentru a face rau altora, ceea ce arata ca era sanatos la creier, dar hain la suflet. ( la rautatea sufletului m-am referit cand am spus minte bolnava...)
3manuela, la Dec 19 2008, 03:03 PM, a spus:
asa e... sunt si astfel der persoane ce nu au lasat ca o anumita invaliditate sa devina un handicap, ci au fructificat acea invaliditate in beneficiul lor , precum cei doi dansatori chinezi...
Scris 20 December 2008 - 03:55 PM
Scris 24 December 2008 - 05:29 AM
Scorpionul_Rosu, la Dec 20 2008, 03:55 PM, a spus:
Hai mai..si tu poti crede tampenia asta de stire ca ala care nu putea sa mearga facea trafic de carne vie ?
Ce naibi.
Pai acu' o sa spuna careva ca fugea si dupa ele prin casa .
De parca nu am stii cum merge treaba, ca e mai usor sa dai vina pe altul si sa arati cu degetul ca "m-a silit eu ce sa fac" ?
Nu ca practici de bunavoie.
Dar faptul ca ala a trebuit sa il duca trei gabori pana la etajul trei in brate, nu intriga pe nimeni nu ?
Scris 24 December 2008 - 06:01 AM
laurent-III-rd, la Dec 24 2008, 05:29 AM, a spus:
Ce naibi.
Pai acu' o sa spuna careva ca fugea si dupa ele prin casa .
De parca nu am stii cum merge treaba, ca e mai usor sa dai vina pe altul si sa arati cu degetul ca "m-a silit eu ce sa fac" ?
Nu ca practici de bunavoie.
Dar faptul ca ala a trebuit sa il duca trei gabori pana la etajul trei in brate, nu intriga pe nimeni nu ?
... Nu cred ca ar fi arestat politia chiar pe un astfel de om , doar sa-si faca publicitate sa arate ca activeaza si ei... sa fim seriosi ca asta chiar nu tine.
Acest fel al tau de a gandi ma pune pe ganduri...ce parere ai tu despre femeie...? un simpu obiect pentru distractii, un servetel pe care dupa ce il folosesti il arunci la cos ?...De ce ai aceasta atitudine...? eu NU am spus ca toate persoanele cu handicap nu au scrupule sau caracter. De regula oamenii care au un anumit handicap au o inima mai sensibila la durerea altui om , sau vrei sa ma faci sa cred ca TOATE FEMEILE sunt curve ?
Scris 24 December 2008 - 06:23 AM
Robinhud, la Dec 24 2008, 06:01 AM, a spus:
Acest fel al tau de a gandi ma pune pe ganduri...ce parere ai tu despre femeie...? un simpu obiect pentru distractii, un servetel pe care dupa ce il folosesti il arunci la cos ?...De ce ai aceasta atitudine...? eu NU am spus ca toate persoanele cu handicap nu au scrupule sau caracter. De regula oamenii care au un anumit handicap au o inima mai sensibila la durerea altui om , sau vrei sa ma faci sa cred ca TOATE FEMEILE sunt curve ?
Ca nu crezi tu este altceva. Dar ia pune-te in locul acelui om si vezi apoi daca este posibil sa faci ce spun aia .
Inchipuie-ti ca pentru omul ala o singura treapta sau o simpla bordura a trotuaruluieste un obstacol de netrecut.
Deci inainte de a te pronunta mai si gandeste. Nu ti-ar strica, sincer.
Scris 24 December 2008 - 06:33 AM
laurent-III-rd, la Dec 24 2008, 06:23 AM, a spus:
Inchipuie-ti ca pentru omul ala o singura treapta sau o simpla bordura a trotuaruluieste un obstacol de netrecut.
Deci inainte de a te pronunta mai si gandeste. Nu ti-ar strica, sincer.
Poate ca stiu mai bine de cat crezi, poate sunt si eu asa ... Precum ai spus, nu ma cunosti asa ca nu ai de unde sa stii ce si cum sunt.
Sarbatori fericite ! nu are rost sa ne purtam ca niste copii , si nu vreau sa-ti stric sarbatorile ... so let it go...
Scris 24 December 2008 - 06:56 AM
Robinhud, la Dec 24 2008, 06:33 AM, a spus:
Sarbatori fericite ! nu are rost sa ne purtam ca niste copii , si nu vreau sa-ti stric sarbatorile ... so let it go...
Sincer nu cred ca stii. Daca ai stii, nu ai mai vorbi asa si ai judeca. Fara suparare.
Si nu ma cert, ca nu am nimic cu tine, se pare ca tu ai ce ai cu mine.
Dar iti spun sincer ca e aberanta si umflata rau acea stire. Deci neadevarata.
Cum pot aia afirma ca o persoana cu un handicap locomotor, care pentru el insasi ii trebuie o alta persoana sa il ajute, poate sa savarseasca o infractiune de lipsire de libertate ?
Cand aceluia daca ii dai un branci si nu se mai poate ridica de jos.
Iar stirea acea la care tu nu ai fost atent era ca ..nu exista rampa de acces pentru persoanele cu handicap,lucru discriminatoriu de fel, nicidecum ce afirmau ca ar fi facut acel om.
Contact
Facebook
Twitter
RSS