Pagina 1 din 1
Arhitectura facultate
Scris 18 December 2008 - 05:29 PM
va rog,am nevoie de niste detalii privind facultatea de arhitectura..pe net nu gasesc cemi trebuie
1.daca puteti sami ziceti unde sunt facultati de arhitectura in romania..mar interesa mai mult in craiova daca exista asa ceva
2.de ce materii am nevoie cel mai mult..vreau sa invat din timp,inainte sa ajung acolo..sunt in clasa a 10-a si am timp sa ma pregatesc si sa ma gandesc daca merg sau nu..
1.daca puteti sami ziceti unde sunt facultati de arhitectura in romania..mar interesa mai mult in craiova daca exista asa ceva
2.de ce materii am nevoie cel mai mult..vreau sa invat din timp,inainte sa ajung acolo..sunt in clasa a 10-a si am timp sa ma pregatesc si sa ma gandesc daca merg sau nu..
Scris 18 December 2008 - 09:25 PM
salut
cum sa nu gasesti pe net asa ceva ... si pana la urma da si tu niste telefoane pe la informatii, fa rost de numere de telefon de la secretariate.. poate ar fi bine sa faci un weekend in craiova , iei un taxi si ii spui soferului sa te duca pana la facultatea/universitatea de arhitectura.. si vezi daca ala te injura sau nu
apeleaza si tu la ai tai ... mai zbate-te, cauta si tu sa simti pe pielea ta ce inseamna sa faci ceva
pana una-alta ..traiasca google
uite aici lista universitati .. ai ceva de rasfoit, nu stiu daca este .. mai fa si tu eforturi cica .. hahahaha
si data viitoare implica-te mai mult .. decat sa bati niste taste
cum sa nu gasesti pe net asa ceva ... si pana la urma da si tu niste telefoane pe la informatii, fa rost de numere de telefon de la secretariate.. poate ar fi bine sa faci un weekend in craiova , iei un taxi si ii spui soferului sa te duca pana la facultatea/universitatea de arhitectura.. si vezi daca ala te injura sau nu
apeleaza si tu la ai tai ... mai zbate-te, cauta si tu sa simti pe pielea ta ce inseamna sa faci ceva
pana una-alta ..traiasca google
uite aici lista universitati .. ai ceva de rasfoit, nu stiu daca este .. mai fa si tu eforturi cica .. hahahaha
si data viitoare implica-te mai mult .. decat sa bati niste taste
Aceasta postare a fost editata de Carhaix: 18 December 2008 - 09:42 PM
Scris 19 December 2008 - 12:08 AM
multam
Scris 19 December 2008 - 12:13 AM
cele 2 sunt mai multe. 2 sunt doar in bucuresti. mai e in iasi, timisoara, arad sau oradea parca... mai cauta.
pregatire iti trebuie in principiu la desen liber, desen tehnic, geometrie descriptiva. si poate si altele, depinde de fiecare facultate.
daca nu reZisti la efort sustinut alege-ti altceva.
pregatire iti trebuie in principiu la desen liber, desen tehnic, geometrie descriptiva. si poate si altele, depinde de fiecare facultate.
daca nu reZisti la efort sustinut alege-ti altceva.
Aceasta postare a fost editata de Dally: 19 December 2008 - 12:14 AM
Scris 19 December 2008 - 01:17 AM
chestia e cami place desenul..si sa fac proiecte,chestii..acum nus cat ma poate ajuta,de rezistat rezist
am citit azi cate ceva..sar putea sa fie epuizant
dar sa fim seriosi..cand vezi o cladire frumoasa proiectata de tine...merita tot efortul 
noh..eu am gasit decat la timisoara si cluj
craiova am cautat bine si nu e
asa ca la cluj
e mai linistit orasul (din cate am auzit) in orice caz..am timp sa ma gandesc
in 2 ani :-j e destul,doar ca vreau sa vad de acum ce si cum..mai bn inainte decat pe ultima suta de metri
noh..eu am gasit decat la timisoara si cluj
Scris 19 December 2008 - 07:56 PM
BTN, la Dec 18 2008, 11:29 PM, a spus:
va rog,am nevoie de niste detalii privind facultatea de arhitectura..pe net nu gasesc cemi trebuie
Stiu sigur ca in Bucuresti exista aceasta facultate.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Inginerie Chimica si Prelucrarea Petrolului
INTREBARE1 |
sonnycrys | 0 | 1.661 |
|
Chestionar | MCA2010 | 0 | 802 |
|
A doua facultate | Anca_aa | 0 | 454 |
|
Are cineva grilele de la drept an 4 zii(20121) Spiru Haret? | Alexa.larrysa | 1 | 581 |
|
Job Activ Studio | silvianlica | 3 | 1.551 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS