Pagina 1 din 1
Program taiat/concatenat filme
Scris 18 December 2008 - 10:59 AM
Stie cineva un program cu care pot taia/concatena fisiere de tip avi?
As vrea sa tai cateva secvente dintr-un film, sa adaug cateva imagini (jpeg) si iar secvente din film.
Multumesc,
As vrea sa tai cateva secvente dintr-un film, sa adaug cateva imagini (jpeg) si iar secvente din film.
Multumesc,
Scris 29 January 2009 - 02:09 PM
Poti folosi Windows Movie Maker sau Virtual Dub.
Windows Movie Maker probabil deja il ai instalat (il gasesti in Start/All Programs) si are o interfata destul de intuitiva..
Windows Movie Maker probabil deja il ai instalat (il gasesti in Start/All Programs) si are o interfata destul de intuitiva..
Scris 12 March 2009 - 10:37 AM
soarele, la Dec 18 2008, 10:59 AM, a spus:
Stie cineva un program cu care pot taia/concatena fisiere de tip avi?
Multumesc,
Multumesc,
Poti folosi AVIDemux: http://queen-soft.blogspot.com/2009/03/cum...-film-fara.html
Sau VirtualDub: http://queen-soft.blogspot.com/2009/03/cum...lm-fara_08.html
Scris 22 July 2009 - 05:02 PM
Va salut pe toti! Am o rugaminte: Am un filmulet facut cu un telefon mobil, rezolutie 640*480, de 30 MB si nu pot sa-l trimit prin email, limita fiind de 25MB, format 3GP, stie cineva vreun program cu care as putea taia/edita acest format, m-ar bucura foarte mult sa-l am si pentru ca imi place foarte mult sa editez filme. Multumesc anticipat! Numai bine!
Aceasta postare a fost editata de Marian.ro: 22 July 2009 - 05:05 PM
Scris 24 July 2009 - 07:36 PM
Un program foarte simplu de utilizat si pe deasupra freeware este AVI SPLIT. Mie cel putin nu mi-a facut nici un fel de probleme.
Scris 25 December 2009 - 01:23 PM
am un film in care sincronizarea o ia in fata
mai am si un program de taiat bfilme si de lipit si cand tai un film in doua sau trei si atunci sincronul o ia in fata
ce se poate face
astept un sfat va multumesc
mai am si un program de taiat bfilme si de lipit si cand tai un film in doua sau trei si atunci sincronul o ia in fata
ce se poate face
astept un sfat va multumesc
Aceasta postare a fost editata de Tomilijon: 25 December 2009 - 01:26 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Probleme cu pc-ul
Despre Placa video |
Infetion | 0 | 931 |