sau Inregistrare

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Conversatie cu Dumnezeu Mesaj dictat de Divinitate Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 18 December 2008 - 12:49 AM

Vezi postareaPreafericitul, la Dec 17 2008, 04:00 PM, a spus:

DUMNEZEU exista?De ce crezi ca satan nu exista?

uite raspunsul:

Vezi postareaPippo, la Dec 18 2008, 02:35 AM, a spus:

Priveste din urmatorul unghi: Nu-l imagina pe Dumnezeu in vreun fel. A-l personifica este o mare greseala. Dumnezeu este TOTUL. Raul face parte din TOT. De unde rezulta ca "raul exista cu voia lui Dumnezeu". Raul nu poate exista fara Dumnezeu. Este parte din Dumnezeu.

0

#22 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 18 December 2008 - 12:50 AM

Vezi postareaPippo, la Dec 18 2008, 01:35 AM, a spus:

Nu-l imagina pe Dumnezeu in vreun fel. A-l personifica este o mare greseala.

Nu sunteţi cam mulţi experţi īn aripi īngereşti şi dumnezei pe aici? Să lăsăm oamenii să aibă propriile lor experienţe cu Domnul.

Aceasta postare a fost editata de diclona: 18 December 2008 - 12:50 AM

0

#23 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 18 December 2008 - 01:03 AM

Vezi postareadiclona, la Dec 17 2008, 11:50 PM, a spus:

Nu sunteţi cam mulţi experţi īn aripi īngereşti şi dumnezei pe aici? Să lăsăm oamenii să aibă propriile lor experienţe cu Domnul.

Experienta oamenilor cu expertii in aripi ingeresti este tot cu Domnul, din moment ce Domnul este TOTUL. Cat de aproape este Dumnezeu, nu?... Nu trebuie decat sa intindem mana si sa-l intelegem.
0

#24 Utilizator offline   american :) 

• proud to be an American
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-November 08

Scris 18 December 2008 - 01:13 AM

Vrea sa zica ca e un subiect mult prea intim si personal pentru fiecare. E ca si cum ai povesti despre iubita ta pe forum, nu se cade.
0

#25 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 18 December 2008 - 01:17 AM

Vezi postareaPippo, la Dec 18 2008, 02:03 AM, a spus:

Experienta oamenilor cu expertii in aripi ingeresti este tot cu Domnul, din moment ce Domnul este TOTUL. Cat de aproape este Dumnezeu, nu?... Nu trebuie decat sa intindem mana si sa-l intelegem.

Vezi postareaPippo, la Dec 18 2008, 02:03 AM, a spus:

A-l personifica este o mare greseala

Domnule, tu n-ai decāt să-l vezi pe Dumnezeu aşa cum doreşti, dar nu-mi pune mie stiletu' la beregată că nu-s de acord cu zicerile tale.
Că tu-l vezi pe Domnul şi-n troaca porcilor şi-n tancul care ucide vieţi şi-n pistolul de la tāmpla unui copil, te priveşte şi-ţi respect optica, dar retează-i "greşelile" dumnezeului TĂU, lasă-mi-l pe al meu īn pace.

Aceasta postare a fost editata de diclona: 18 December 2008 - 01:18 AM

0

#26 Utilizator offline   BlueColor 

• .
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 18 December 2008 - 01:15 AM

Citeaza

Conversatia ar trebui sa fie cu Dumnezeu (prin ratiune si intuitie), nu cu mine, dar poate te pot ajuta sa intelegi ceva. Priveste din urmatorul unghi: Nu-l imagina pe Dumnezeu in vreun fel. A-l personifica este o mare greseala. Dumnezeu este TOTUL. Raul face parte din TOT. De unde rezulta ca "raul exista cu voia lui Dumnezeu". Raul nu poate exista fara Dumnezeu. Este parte din Dumnezeu.

Din perspectiva mea cam asa se prezinta lucrurile:

_______________________ Dumnezeu

------------------------------ Om

_______________________ Satan

Dumnezeu este singura entitate DESAVARSITA. De aceea El nu prezinta atribute precum: rautate, viclenie etc.
Omul are cunostinta atat a binelui(Adevar) cat si a raului(minciuna).
Satan este minciuna si cel mai mare vrajmas al omului.
Singurul care are posibilitatea de a se indrepta este omul. De aceea i s-a dat aceasta viata in lumea fizica.
Voia omului oscileaza intre voia lui Satan si voia lui Dumnezeu(la un nivel mai subtil). Lumea(cea materiala) este asa datorita voii omului.. fiecare contribuim realitatii curente. Voia omului e calauzita la randul ei fie de voia lui Satan, fie de voia lui Dumnezeu. Iar Dumnezeu a lasat LIBERUL ARBITRU pentru ca noi oamenii sa putem alege.
Daca Dumnezeu este TOT iar din TOT face parte si raul, atunci de ce El arata asa?____________ (am personificat pentru ca altcumva nu ai sa intelegi ce vreau sa spun)
Ca raul si binele nu exista, e o mare inselaciune, sa nu credeti asa ceva! Numai new agestii au promovat o asemenea idee. :suicide:

Aceasta postare a fost editata de C@rine: 18 December 2008 - 01:18 AM

0

#27 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 18 December 2008 - 01:28 AM

Vezi postareaC@rine, la Dec 18 2008, 03:15 AM, a spus:

Ca raul si binele nu exista, e o mare inselaciune, sa nu credeti asa ceva! Numai new agestii au promovat o asemenea idee. :suicide:

"De ce nu īnţelegeţi vorbirea Mea? Fiindcă nu puteţi să daţi ascultare cuvāntului Meu.
Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la īnceput, a fost ucigător de oameni şi nu a stat īntru adevăr, pentru că nu este adevăr īntru el. Cānd grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.
... Cel care este de la Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu, de aceea voi nu ascultaţi pt că NU SUNTEŢI DE LA DUMNEZEU." (Evanghelia după Ioan 8:43-44-...-47)

"Nu voi mai vorbi multe cu voi, căci vine şi "stăpānitorul" acestei lumi şi EL NU ARE NIMIC ĪN MINE." (Evanghelia după Ioan 14:30)

Vezi postareamia b, la Dec 18 2008, 03:13 AM, a spus:

Vrea sa zica ca e un subiect mult prea intim si personal pentru fiecare. E ca si cum ai povesti despre iubita ta pe forum, nu se cade.

Aşa este, īţi mulţumesc. Şi nici nu poţi să-i spui unui Romeo profund īnamorat: "Ia uite-o pe Julieta ta ce nas borcănat are. E O GREŞEALĂ SĂ O IUBEŞTI şi să te īnsori cu ea."

Aceasta postare a fost editata de diclona: 18 December 2008 - 01:37 AM

0

#28 Utilizator offline   danxxx 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 18-December 08

Scris 18 December 2008 - 01:29 AM

vad ca toata lumea se pricepe la D-zeu "ia stai frate ca e rost ca sa ma pricep si eu"hihih!cit nu stiu eo biblie dar tot am citit-o de citeva ori ca s-o inteleg,deci nu te poti ghida dupa simtaminte daca un mesaj este de la D-zeu sau Satan ,asta pt ca Satan poate imita tot ,inafara de a fi creeator.Daca un vis sau viziune ,sau cuvint mesaj nu corespunde cu ce este scris sau descoperit in biblie ,atunci este de la satan.Profetul Daniel nu a ramas linistit cind Domnul i-a aratat acele viziuni cu privire la aceste timpuri,dimpotriva a fost foarte tulburat si zguduit in toata fiinta.Acuma eu nu pot sonteleg pe donsoara care are poza cu buci si totusi sa dea sfaturi despre D-zeu ,rog sa ma scuze.!Eu cred ca prima si cea mai mare realitate este D-zeu ,iar a doua este satana.
0

#29 Utilizator offline   BlueColor 

• .
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-March 08

Scris 18 December 2008 - 01:31 AM

Vezi postareadiclona, la Dec 18 2008, 01:28 AM, a spus:

"De ce nu īnţelegeţi vorbirea Mea? Fiindcă nu puteţi să daţi ascultare cuvāntului Meu.
Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la īnceput, a fost ucigător de oameni şi nu a stat īntru adevăr, pentru că nu este adevăr īntru el.Cānd grăieşte minciuna, grăieţte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.
... Cel care este de la Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu, de aceea voi nu ascultaţi pt că NU SUNTEŢI DE LA DUMNEZEU." (Evanghelia după Ioan 8:43-44-...-47)

"Nu voi mai vorbi multe cu voi, căci vine şi "stăpānitorul" acestei lumi şi EL NU ARE NIMIC ĪN MINE." (Evanghelia după Ioan 14:30)

:suicide: Amin!
0

#30 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 18 December 2008 - 01:38 AM

Vezi postareadiclona, la Dec 18 2008, 12:28 AM, a spus:

(Evanghelia după Ioan 14:30)

De unde sunt ceilalti atunci,daca nu de la Dumnezeu?
Satana e si el vreun pui de creator???
Nu Dumnezeu a creat oamenii toti?Si Satana o face???
Zau ca sunt :suicide:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Scandalul crucii
diverse puncte de vedere privitoare la moartea Domnului nostru Isus
Majer  102 8.697
Hot Topic (New) Atasamente Este botezul copiilor mici o invatatura biblica? Subaalina  75 4.935
Hot Topic (New) Atasamente Botezul: cum este corect botezul? Primim Duhul la botezul cu apa? * * * * -
orice despre botez
zexelica  903 55.026
Hot Topic (New) Atasamente Dumnezeu se face ca ploua
De ce Dumnezeu nu mi-a dat raspuns la o rugaminte
Cristi din prahova  435 20.034
Replici noi Dumnezeu vs. Stiinta Iocupaul  7 1.408