Sal all.... sunt in clasa a VII-a si am fost rugat sa arunc un ou facut de mine (doar cu conditia ca oul sa fie crud si sa nu aiba parasuta si baloane) de la etajul 2 astfel incat sa ajunga jos fara sa pateasca nimik...... as ruga ca cine stie sa-mi poata da niste sfaturi.... sa ma ajute cu idei cu privire la idei....
Pagina 1 din 1
Aruncarea cu oul Experiment la fizica
Scris 15 December 2008 - 04:33 PM
Citeaza
Sal all.... sunt in clasa a VII-a si am fost rugat sa arunc un ou facut de mine (doar cu conditia ca oul sa fie crud si sa nu aiba parasuta si baloane) de la etajul 2 astfel incat sa ajunga jos fara sa pateasca nimik...... as ruga ca cine stie sa-mi poata da niste sfaturi.... sa ma ajute cu idei cu privire la idei....
faci oua?
Aceasta postare a fost editata de MaxJuve: 15 December 2008 - 04:34 PM
Scris 15 December 2008 - 04:33 PM
doar daca nu iese intre timp puiul din ou si incepe sa zboare ...cum sa nu pateasca nimic? poate vrea sa vedeti cum se imprastie pe asfalt si cum functioneaza gravitatia
Scris 15 December 2008 - 04:37 PM
ma refeream ca echipamentul oului sa fie facut de mine nu oul.... scz
Scris 30 January 2009 - 11:21 AM
cumpara o saltea relaxa pune-o la parter si apoi arunca oul de la etajul 2
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce v-aţi dori să deveniţi (şcolari şi liceeni)? | Alexandru2323 | 0 | 5.851 |
|
Despre aspectele juridice şi structura coproducţiilor europene | George Hari Popescu | 0 | 1.546 |
|
Programul şcolar Occidental-un posibil model pentru şcolile din Romānia | pure.morning | 35 | 9.696 |
|
Limba Rusa
teme combinate |
Helene 23 | 88 | 23.223 |
|
Problema chimie
problema chimie |
~*bossu`~ | 0 | 1.181 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS