sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Fia GTR cel mai in viga simulator de curse auto Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ALX 

• I reject your reality and substitute my own
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-February 05

Scris 18 September 2005 - 06:18 PM

Inspirat dupa campionatul actual de GT-uri, Fia GTR este in prezent cel mai realistic simulator de curse auto.
Este un joc creat de o firma germana, de unde si marele inconvenient: tot meniul jocului este in limba germana; insa pe site-ul lor oficial sunt patch-uri pentru limbile : Engleza, Spaniola, Franceza si Italiana.

Motivul pentru care am deschis acest topic este urmatorul: daca vreti sa-l jucati e o adevarata provocare sa-l faceti sa ruleze.
Aveti nevoie de aplicatii ajutatoare si trebuie sa scorniti si prin registrii Windowsului.

Daca cumva este cineva care s-a chinuit sa-l instaleze si n-a reusit am sa-l rog sa-mi lase o adresa de e-mail si am sa-i explic ce si cum trebuie facut.
0

#2 Utilizator offline   neckro 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-February 06

Scris 22 February 2006 - 10:43 PM

Am incercat sa instalez dar nu am reusit :yes: mi-a mancat zilele ;) si nervii :) .

Caut inca un joc cu masini (innafara de seria NFS) care sa stie sa mearga multiplayer si sa pot pune un server dedicat pentru el, de preferinta linux (pana acum doar nfsu am gasit). Daca stii vreunu care sa fie accesibil tuturor.. 1.5Ghz 256RAM .. da-mi te rog un mail pe alec_george@yahoo.com. Merci mult
0

#3 Utilizator offline   ChrysSpeed 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-August 06

Scris 04 August 2006 - 05:50 PM

Vezi postareaALX, la Sep 18 2005, 07:18 PM, a spus:

Inspirat dupa campionatul actual de GT-uri, Fia GTR este in prezent cel mai realistic simulator de curse auto.
Este un joc creat de o firma germana, de unde si marele inconvenient: tot meniul jocului este in limba germana; insa pe site-ul lor oficial sunt patch-uri pentru limbile : Engleza, Spaniola, Franceza si Italiana.

Motivul pentru care am deschis acest topic este urmatorul: daca vreti sa-l jucati e o adevarata provocare sa-l faceti sa ruleze.
Aveti nevoie de aplicatii ajutatoare si trebuie sa scorniti si prin registrii Windowsului.

Daca cumva este cineva care s-a chinuit sa-l instaleze si n-a reusit am sa-l rog sa-mi lase o adresa de e-mail si am sa-i explic ce si cum trebuie facut.

As avea nitel ajutor cu GTR.
Nu am idee nici cat o samanta cum se instaleaza sa meara.
0

#4 Utilizator offline   bai3tzash 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 05 August 2006 - 11:22 AM

bina na, voi vorbiti aici de joc, dar puneti si voi un site oficial, de unde se poate lua, ceva poze 8)
0

#5 Utilizator offline   Bismarck 

• adrian
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 03 September 2006 - 11:26 AM

Si eu mi-am mancat timpul degeab incercand si reusind sa fac jocu asta sa mearga (si in engelza nu in germana) -- intradevar se sparge foarte greu -- am gasit o imagine .iso ceva mai mica care am bagat-o in daemon tools si a trebuit sa scot "fizic" cd-urile !!
Si nu vreau sa zic ce nervi am avut cand l-am jucat !! :offtopic: nu zic de garafica, e ok, dar jocul in sine -- dupa parerea mea intr-un cuvant mai la moda .... "e naspa"0

Dupa ce am facut cateva ture -- timp de 2-3 ore l-am si dezinstalat ... dupa ce m-am chinuit 2-3 zile sa-l fac sa mearga :crazy: !!!
0

#6 Utilizator offline   Spyder 

• Right here waiting for you
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-December 05

Scris 18 September 2006 - 12:02 PM

Bagati TOCA Race Driver 3 :( Asta da simulator! :angry:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Cum maresc FPS in cs? stenelaus  3 4.818
Topic inchis Fifa
Ce parere aveti de acest joc??
Andreyvrj  6 7.516
Topic inchis Call of Duty Andrei  11 10.294
Topic inchis Chicken Invaders: 1, 2, 3!
Impusti gaini!Nu ca la celelalte jocuri cu aceiasi chiestie.
Gheorghiu Vlad Ioan  11 31.517
Topic inchis Serious Sam 2 tahionic  8 12.737