sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Prozac-ul Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   gingerwish 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-December 08

Scris 12 December 2008 - 02:03 PM

buna. sunt noua aici. am postat mesajul asta si pe alte forumuri pentru ca am o problema foarte mare cu sora mea. a fost diagnosticata cu depresie majora si bulimie. doctorul i-a recomandat prozac (fluoxetina), dar am fost la cateva farmacii si mi-au spus ca l-au retras de pe piata de ceva timp. de ce? ce s-a intamplat cu el? si atunci ce medic e el daca nu stie ca s-a retras prozacul de pe piata? oricum, va rog din suflet sa-mi raspundeti si mie daca aveti vreo idee despre ce se intampla sau daca stiti pe cineva care stie ceva.
trebuie sa aflu care e treaba.. si nici nu stiu cum o mai conving sa mearga la doctor. ea crede ca n-are nimic. sau nu vrea sa creada asta. please please help me :doh:

multumesc anticipat :pope:
0

#2 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 12 December 2008 - 03:53 PM

Prozacul, retras sau nu de pe piata ro (ca din afara nu cred ca l-au retras) este un medicament foarte scump.
Insa substantele continute de medicamentul astra trebuie sa se regaseasca in aceeasi forma in alt produs similar dar cu o tara de provenienta diferita.

Insa...de ce nu incerci alta forma de tratament?
Depresia nu se trateaza cu pastile, doar...se adoarme. Maid evreme sau mai tarziu, medicatia stopata, depresia revine.
Bulimia se poate trata homeopat.
0

#3 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 12 December 2008 - 06:52 PM

Proxacul,are efecte foarte toxice,de-aia a fost retras.In plus,nici macar nu are EFECTE.
http://www.realitatea.net/150436_Scandal-p...ciun-efect.html
0

#4 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 12 December 2008 - 06:59 PM

Vezi postareanicnic3, la Dec 12 2008, 03:53 PM, a spus:

Prozacul, retras sau nu de pe piata ro (ca din afara nu cred ca l-au retras) este un medicament foarte scump.
Insa substantele continute de medicamentul astra trebuie sa se regaseasca in aceeasi forma in alt produs similar dar cu o tara de provenienta diferita.

Depresia nu se trateaza cu pastile, doar...se adoarme. Maid evreme sau mai tarziu, medicatia stopata, depresia revine.

Nu l-au retras :blink: Am un amic (medic) care imi povestea ca tocmai a tratat o pacienta bulimica si tipa a dat jos 20 kg.............Imi spunea ca prin efectul sau, scade pofta necontrolata de a manca. Sigur ca are efecte adverse, toate au.....................
In acelasi timp, stiu persoane la care nu a avut nici un efect...............Cu sau fara el, tot acolo.................. depinde de organism ................
0

#5 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 12 December 2008 - 08:35 PM

Vezi postareagingerwish, la Dec 12 2008, 03:03 PM, a spus:

buna. sunt noua aici. am postat mesajul asta si pe alte forumuri pentru ca am o problema foarte mare cu sora mea. a fost diagnosticata cu depresie majora si bulimie. doctorul i-a recomandat prozac (fluoxetina), dar am fost la cateva farmacii si mi-au spus ca l-au retras de pe piata de ceva timp. de ce? ce s-a intamplat cu el? si atunci ce medic e el daca nu stie ca s-a retras prozacul de pe piata? oricum, va rog din suflet sa-mi raspundeti si mie daca aveti vreo idee despre ce se intampla sau daca stiti pe cineva care stie ceva.
trebuie sa aflu care e treaba.. si nici nu stiu cum o mai conving sa mearga la doctor. ea crede ca n-are nimic. sau nu vrea sa creada asta. please please help me :blink:

multumesc anticipat :blink:

deci el nu a fost retras de pe piatat iti zic eu..sigur,ca eu il iau...
insa e o chestie cu medicamentele astea....nu toate farmaciile au dreptul de a elibera anumite medicamente pentru anumite diagnosticuri,uite in brasov o singura farmacie elibereaza prozacul,pentru ca are un contract cu casa de asigurari si cu cei de la spital...nu stiu ceva de genu asta mi-au explicat mie....deci cel m ai bine te duci la medicul care i-a prescris medicamentul si il intrebi ce farmacie elibereaza reteta asta....pentru ca ai toate sansele sa umblii prin tot orasu la toate farmaciile posibile si o simti ca innebunesti cand vezi ca nu ai rezultate

Vezi postareanicnic3, la Dec 12 2008, 04:53 PM, a spus:

depresia severa in prim pas se trateaza cu medicatie....psihoterapia e numai pentru forme usoare sau medii...in momentul in care ajungi la depresii severe asociata cu bulimia...ai nevoie de rezolvarea problemei pe moment.....pentru ca asta e rolul medicamenteleor rezolva problema pe moment si dupa e nevoie de psihoterapie,sa afle cauza depresie ,sa se lucreze la probleme ...si etc..... nu este chiar asa simplu....

Vezi postareaArcangelo, la Dec 12 2008, 07:52 PM, a spus:

Proxacul,are efecte foarte toxice,de-aia a fost retras.In plus,nici macar nu are EFECTE.
http://www.realitatea.net/150436_Scandal-p...ciun-efect.html

nu e retras.... :blink:
toate medicamentele au efecte secundare...uite eu una in fiecare seara de cand il iau vomit pana nu mai pot...insa mi s-a spus ca aceste efecte daca nu dureaza mai mult de 4-6 saptamani e ok....asta pana se obisnuiete organismult cu el....daca continui tot asa atunci trebuie schimbat si incercat altceva......
si depinde de la persoana la persoana.....pentru mine nu au avut efecte alte medicamente pe care majoritatea le tolereaza...eu nu puteam si nu erau nici efecte pozitive,fiecare are alt organism....
0

#6 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 12 December 2008 - 09:25 PM

Si tie ti se pare normal,sa ignori corpul tau,care e limpede ca NU vrea porcaria aia in el,pentru ca e toxic? -doar ca asa spune nenea doctoru'??
0

#7 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 13 December 2008 - 12:53 PM

Vezi postareaArcangelo, la Dec 12 2008, 10:25 PM, a spus:

Si tie ti se pare normal,sa ignori corpul tau,care e limpede ca NU vrea porcaria aia in el,pentru ca e toxic? -doar ca asa spune nenea doctoru'??

pai n ormal nu mi se pare....dar acum am zis ca mai astept inca vreo 2 saptamani...si daca o tin asa....sa vezi ce le arunc la gunoi....toate medicamentele mai putin bilobilu...ca ala..cica-i de memorie...in rest nu....o sa mai iau...daca vad ca nu le suport.........acu nu-i oi murii inca 2 saptamani......
0

#8 Utilizator offline   Laughlin 

• Saguaro
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-March 08

Scris 15 December 2008 - 05:50 PM

Si Bilobil la ce bun?...ca sa tii minte sa iei Prozac, sau ca sa regenereze neuronii lichefiati de Prozac?!
Contine Ginko Biloba care iti poate eventual corecta niste deficiente cognitve date de varsta, nu de depresie.
Se da foarte des persoanelor cu sechele neuronale post AVC( echivalentul lui arhicunoscut este Tanakan-ul...cu aceeasi compozitie, insa produs de Beaufour ipsen, nu de Krka precum Bilobil) In nici o situatie nu le-au crescut la loc neuronii oamenilor si nu a avut nici efecte miraculoase. Insa ambele au parte de reclama f buna( ambele firme isi platesc bine reprezentantii medicali). Si foloseste f mult efectul placebo.
0

#9 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 15 December 2008 - 08:15 PM

Vezi postareaLaughlin, la Dec 15 2008, 05:50 PM, a spus:

Si Bilobil la ce bun?...ca sa tii minte sa iei Prozac, sau ca sa regenereze neuronii lichefiati de Prozac?!
Contine Ginko Biloba care iti poate eventual corecta niste deficiente cognitve date de varsta, nu de depresie.
Se da foarte des persoanelor cu sechele neuronale post AVC( echivalentul lui arhicunoscut este Tanakan-ul...cu aceeasi compozitie, insa produs de Beaufour ipsen, nu de Krka precum Bilobil) In nici o situatie nu le-au crescut la loc neuronii oamenilor si nu a avut nici efecte miraculoase. Insa ambele au parte de reclama f buna( ambele firme isi platesc bine reprezentantii medicali). Si foloseste f mult efectul placebo.

pai no...eu cica am neuronii decedati...... :senile: pai no sa creasca innapoi insa sa ma ajute sa ma pot concentra mai bine ca vine sesiunea...si aoleu...vai de greierasu meu....
nu sunt eu de acord cu medicatia data ...dar no....se pare ca am avut 2 zile fara sa imi mai fie rau exceptand tensiunea......asa ca sper ca intr-un final sa fie bun....
0

#10 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 15 December 2008 - 08:50 PM

combinat cu xanax si wisky si te crezi spiderman..asa mi-a zis Geta då la 3
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cortizon
probleme pe termen lung
OacOac  23 9.159
Replici noi Medicamente: Digeston Ecaterina  1 10.785
Hot Topic (New) Datura
anyone?
January  48 14.723
Topic inchis RECOMANDARE
- citeste inainte de a posta in acest forum -
Laughlin  0 1.700
Replici noi hemoleucograma, transaminazele si paracetamolul sinus deea82  2 3.068